1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. Eliteslots: Jackpot-ul te pândește la fiecare rotire!

Eliteslots: Jackpot-ul te pândește la fiecare rotire!

Caramavrov
Caramavrov

2021-01-06 11:40:00

image Eliteslots: Jackpot-ul te pândește la fiecare rotire!

Eliteslots jackpot online pe tableta

Sloturile video au „partea leului” din totalul jocurilor la cazinourile online. De aceea, agențiile de pariuri online oferă secțiuni „generoase” de sloturi, cu sute de jocuri. Mai mult decât atât, au fost lansate platforme specializate, precum eliteslots.ro.

Operatorul Eliteslots 

Operatorul respectiv deține și agenții terestre, în București, Pitești, Curtea de Argeș, Buzău, Târgoviște și Mioveni. Din punctul de vedere al jucătorului online, aceste agenții sunt relevante prin prisma facilității de a alimenta contul cu bani cash, la ghișeele din fiecare stabiliment. Oricine are peste 18 ani poate merge în agenție cu banii și actul său de identitate, spune care este numele de utilizator, iar suma înmânată angajatului Eliteslots ajunge instant în contul de joc pe Internet.

Și, pentru că tot suntem la capitolul metodelor de depunere, trebuie să spunem că se pot folosi, ca instrumente online, cardurile de debit și de credit. În România încă nu s-a pus problema interzicerii folosirii cardurilor de credit, așa cum se întâmplă în Anglia. Autoritățile britanice au dat publicității studii potrivit cărora mulți dintre jucătorii care folosesc acest instrument financiar au probleme cu jocurile de noroc.

„Taxa de viciu”, de 2% din fiecare depunere, este suportată de jucător. Concret, dacă cineva transferă 100 de lei de pe card către operator, va avea în cont 98 de lei, pentru că 2 lei merg către bugetul statului. Depunerea minimă este de 20 de lei, iar cea maximă este de 9.000 de lei.

ia paysafecard aici gratis

Eliteslots - 100 de sloturi cu Jackpot

Lansată recent, platforma are trei secțiuni cu conținut (Slots, Jocuri de masă, Promoții) și două care urmează să fie funcționale, promițându-se o „experiență VIP” (Live Casino și Pariuri).

În momentul scrierii acestor rânduri, secțiunea de sloturi cuprinde câteva sute de titluri, de mare interes fiind sloturile EGT Jackpot, unde oricine poate da lovitura cu o singură rotire norocoasă. Cel mai recent câștig: 5.728 lei, la Shining Crown.

Sunt 100 de sloturi cu Jackpot. Cele mai populare, potrivit informațiilor afișate de operator, sunt 100 Cats, 20 Diamonds și 20 Super Hot.

Așa cum era de așteptat, sloturile sunt foarte diverse, atât ca număr de linii câștigătoare (5, 10, 20, 40, 100 de linii), cât și ca tematici: jocuri cu pisici, cu povești, cu haiduci, cu zâne, cu vrăjitori, cu exploratori, cu cărți, cu animale, cu zei din Olimp ș.a.

Printr-un singur click, jucătorul se teleportează în Egiptul antic, în Orientul îndepărtat, în lumea misterioasă a lui Sherlock Holmes, în Carnavalul de la Rio sau în Hawaii.

Din categoria jocurilor de masă fac parte Jacks or Better, Joker Poker, Keno Univers, 4 of a kind Bonus Poker și Virtual Roulette.

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc! Dacă întâmpini probleme apelează la jocresponsabil.ro.

eliteslots jackpot online pagina de start www eliteslots ro

Eliteslots - 1.000 de lei fonduri suplimentare

În acest moment, pe site există o ofertă promoțională prin care clienții noi primesc fonduri suplimentare de 100% din primele trei depuneri, în valoare totală de 1.000 de lei. Banii sunt acordați după cum urmează:

  • 100% din valoarea primei depuneri, după deschiderea contului, în limita maximă de 500 de lei;
  • 100% din valoarea celei de-a doua depuneri, în limita maximă de 200 de lei;
  • 100% din valoarea celei de-a treia depuneri, în limita maximă de 300 de lei.

Dacă doriți să beneficiați de această ofertă și să transformați fondurile suplimentare în bani reali, care pot fi retrași oricând, este bine să citiți cu atenție secțiunea „Termeni și condiții”. Pe scurt, fiecare depunere trebuie să fie de minim 50 de lei. Dacă depuneți 20 de lei - suma minimă acceptată -, sau orice altă sumă până la 49 de lei inclusiv, nu veți primi extra fonduri în valoare egală cu depunerea. De asemenea, chiar dacă prima depunere este de 501 lei sau mai mare, veți primi în cont suplimentar numai 500 de lei.

Eliteslots - Condiții de rulaj

Trebuie să știți că fondurile suplimentare nu pot fi retrase decât dacă rulați de 35 de ori întreaga sumă din cont. De exemplu, dacă prima depunere este de 300 de lei, primiți fonduri suplimentare tot 300 de lei. Trebuie să rulați (300 + 300) x 35, adică 21.000 de lei.

Pentru îndeplinirea rulajului, miza maximă eligibilă jucată în Cazinou este de 5 euro per rotire, sau 0,5 euro per linie (sau echivalentul euro în lei). Atenție: depășirea acestei limite maxime poate duce la anularea bonusului, la anularea sumelor câștigate pe parcursul rulajului acestui bonus și chiar la închiderea contului!

Toate jocurile de ruletă și toate jocurile de Blackjack contribuie cu 25% la efectuarea rulajului. Cu alte cuvinte, la fiecare leu jucat se iau în considerare 25 de bani ca parte a rulajului.

Se poate spune că sunt niște cerințe destul de drastice, dar ele înseamnă câștiguri mai mari și mai multă distracție, adică exact ce îți dorești atunci când îți faci cont ca să joci la sloturi online.

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2020 și bonusurile oferite

Unibet 100% EXTRA până la 300RON
Betano 100% EXTRA până la 500RON
Betfair 5 FREEBET-URI X 100RON
NetBet pariu fără risc 100% până la 500RON
Superbet până la 500RON EXTRA

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX