Costurile obtinerii francizei in colaborarea cu Sky Bets

9,2k 0

Trebuie avut in vedere ca pentru obtinerea unei francize, dvs nu trebuie sa cheltuiti o suma importanta, majoritatea cheltuieilor fiind suportate de franciza Sky Bets. La deschiderea colaborarii dintre dvs si Sky Bets, acestia va vor oferi gratuit urmatoarele : Software pentru inregistrarea pariurilor cu licenta, imprimanta pentru tiparirea ofertei si biletelor de pariuri, casa de marcat care va va ajuta in incasarea banilor de pe plasarea biletelor, biletele de pariere care sunt tiparite conform legilor in vigoare.

skybets.jpeg

De asemenea, veti primi materiale promotionale variate. Acestea sunt acele autocolantele sau posterele pe care le vedeti la majoritatea agentiilor de pariuri. Pentru acordarea unei asemenea francize, se va percepe o taxa de administrare in valoare de 1300 de lei .Asta nu e tot. De asemenea veti avea nevoie de o garantie operationala de 2000 de lei care urmeaza a fi returnata partenerului in eventualitatea incheierii colaborarii intre franciza si francizant.

Costurile ridicarrii unei agentii Sky Bets sunt de aproximativ 5000 de lei  in fiecare locatie. De asemenea, si francizantul trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, precum : sa fie persoana juridica inregistrata pe teritoriul Romaniei, sa detina in administrare un spatiu comercial de minim 15 metri patrati , sa asigure un calculator cu licenta Windows XP sau Windows 7.

UPDATE: Sky Bets nu mai exista va recomandam sa jucati la aceasta casa de pariuri online.