Costurile obtinerii francizei in colaborarea cu Sky Bets

2011-03-26 14:08:00 11,1k 0

Trebuie avut in vedere ca pentru obtinerea unei francize, dvs nu trebuie sa cheltuiti o suma importanta, majoritatea cheltuieilor fiind suportate de franciza Sky Bets. La deschiderea colaborarii dintre dvs si Sky Bets, acestia va vor oferi gratuit urmatoarele : Software pentru inregistrarea pariurilor cu licenta, imprimanta pentru tiparirea ofertei si biletelor de pariuri, casa de marcat care va va ajuta in incasarea banilor de pe plasarea biletelor, biletele de pariere care sunt tiparite conform legilor in vigoare.

skybets.jpeg

De asemenea, veti primi materiale promotionale variate. Acestea sunt acele autocolantele sau posterele pe care le vedeti la majoritatea agentiilor de pariuri. Pentru acordarea unei asemenea francize, se va percepe o taxa de administrare in valoare de 1300 de lei .Asta nu e tot. De asemenea veti avea nevoie de o garantie operationala de 2000 de lei care urmeaza a fi returnata partenerului in eventualitatea incheierii colaborarii intre franciza si francizant.

Costurile ridicarrii unei agentii Sky Bets sunt de aproximativ 5000 de lei  in fiecare locatie. De asemenea, si francizantul trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, precum : sa fie persoana juridica inregistrata pe teritoriul Romaniei, sa detina in administrare un spatiu comercial de minim 15 metri patrati , sa asigure un calculator cu licenta Windows XP sau Windows 7.

UPDATE: Sky Bets nu mai exista va recomandam sa jucati la aceasta casa de pariuri online.

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult