Concursuri de tip Pronosport disponibile la casele de pariuri online

Cu siguranță Pronosportul organizat pe vremuri de Loteria Română a fost unul dintre cele mai populare concursuri de pariuri sportive care a existat vreodată la noi în țară. Acesta nu mai există, dar sunt case de pariuri care de-a lungul timpului au preluat acest concept și au venit cu concursuri similare. De aceea mi-am propus ca în cele ce urmează să le prezint pe cele de actualitate disponibile la agențiile online, cu precizarea că ele nu sunt neapărat identitce cu Pronosport, dar asemnătoare.

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX!

Ideea de bază este aceea să existe un cupon de pariuri pe care să trebuiască să dai mai multe pronosticuri la meciuri alese de respectiva agenție, și la care să poți câștiga premii consistente dacă ești suficient de inspirat. Partea cu adevărat bună este aceea că majoritatea concursurilor sunt cu participare gratuită, așa cum vei putea vedea mai jos.

 

Golden Goals de la Betfair - joacă acum

Este o competiție destinată sezonului 2018 / 2019 din cele mai importante campionate de fotbal din Europa. Obiectivul este acela de a ghici scorul corect la 6 meciuri alese de Betfair (L1160655W000329) pentru fiecare rundă. Sunt puse la bătaie 4 tipuri de premii după cum urmează:

 • Jackpot-ul de 1,000,000RON - acesta este oferit concurentului care ghicește într-o singură rundă toate cele 6 scoruri corecte. 
 • 2,500RON în Competiția Rundei - în cadrul unei runde în care nu se acordă jackpot-ul de 1,000,000RON este oferit un premiu de 2,500RON participantului care ghicește cele mai multe rezultate corecte. 
 • 10 FREEBET-uri X 50RON în fiecare rundă - În fiecare rundă primii 10 participanți cu cele mai multe pronosticuri corecte vor primi câte un FREEBET de 50RON. 
 • un premiu general de 10,000RON - la finalul întregii competiții se oferă un premiu de 10,000RON liderului general, adică participantului cu cele mai multe pronosticuri corecte per total.

Poate pare cam greu de câștigat marele premiu, dar  am o veste foarte bună: participarea este COMPLET GRATUITĂ. Deci nu te costă nici un leu să îți încerci norocul, așa că nu ai ce pierde, ci doar ce câștiga.

Poți afla mai multe informații despre competiția Golden Goals urmând link-ul: https://pariurix.com/agentii/recenzii/betfair/golden-goals

 

Super 12 de la Sportingbet - joacă acum

Săptămânal cei de la Sportingbet.ro aleg 12 meciuri la care trebuie să dai pronosticuri 1x2. Poți pune câte un bilet GRATUIT în fiecare zi, ceea ce înseamnă că ai mai multe șanse de câștig săptămânal. În funcție de numărul de pronosticuri corecte poți câștiga premii după cum urmează: 

 • 3.000RON cash – dacă pronostichezi corect 12 din 12 meciuri
 • 500RON Freebet - pronostichezi corect 11 din 12 meciuri
 • 100RON Freebet - pronostichezi corect 10 din 12 meciuri
 • 50RON Freebet - pronostichezi corect 9 din 12 meciuri
 • 10RON Freebet - pronostichezi corect 8 din 12 meciuri

Află mai multe despre concursul Super 12 de la Sportingbet!

 

Pronobet de la Netbet - joacă acum

La acest concurs organizat de Netbet (L1160651W000195) trebuie să dai pronosticuri de tipul 1x2 la meciuri alese de agenție. Există mai multe tipuri de cupoane în funcție de numărul de meciuri conținute și de competițiile pentru care sunt adresate. Mai nou a fost  introdusă în ofertă și ”PronoLiga României”, acolo unde trebuie să dai pronosticuri la 10 meciuri din Liga 1 și Liga 2. O variantă de bilet costă doar 1RON, iar jackpot-ul pornește de la 8,000R0N. Acesta se dă doar dacă nimerești toate cele 10 rezultate, dar poți lua o parte din premiu și dacă nimerești 8 pronosticuri corecte.

Regulamentul complet al ofertei și informații despre fiecare tip de grilă în parte poți găsi în articolul ” Pronobet de la Netbet - câștigă săptămânal jackpot-uri de zeci de mii de lei!”

 

Super 6 de la Superbet

Zilnic sunt alese 6 meciuri echilibrate unde trebuie să dai pronosticuri de tipul 1x2. Pentru fiecare selecție primești o cotă fixă de 2.80. Prețul unei variante este de 1RON, și vei câștiga doar dacă nimerești toate cele 6 pronosticuri. Câștigul diferă în funcție de modul în care ai jucat - este în jur de 480RON dacă ai pariat online și 450RON dacă ai pus biletul într-o agenție stradală. Avem pe site și un articol foarte detaliat despre Super 6 în care v-am prezentat sfaturi, strategii și tactici de joc: https://pariurix.com/super-6-sfaturi-strategii-si-tactici-de-joc-la-superbet.html

 

 

Alte concursuri tip PronoSport dar care momentan nu sunt disponibile

Următoarele concursuri au fost oferite o perioadă lungă de timp, și ar putea să fie disponibile și în viitor, dar la momentul scrierii acestui articol ele nu mai erau în ofertă:

 • Predictorul Fotbalului de la Sportingbet – era un concurs cu premii de 65,000RON în fiecare rundă în care trebuia să dai pronosticuri de tipul 1x2 la 12 meciuri alese de agenție. Puteai pune câte un bilet pe zi în mod gratuit. Acest concurs a fost însă înlocuit de ”Super 12” despre care am vorbit mai sus. Deschide cont acum.

 • Derby Fun de la Fortuna Bet - Agenția alegea 10 meciuri la care trebuia să dai pronosticuri de tipul 1x2 și scor corect. Primeai 1 punct pentru fiecare pronostic 1x2 corect, și 3 puncte pentru fiecare scor corect. Pe baza numărului de puncte se făcea clasament și câștigai premii atractive. Deschide cont acum la Fortuna.

 • Milionar de la  Stanleybet – erau alese 20 de meciuri la care trebuia să dai pronosticuri de tipul 1x2. O variantă de bilet costa 3RON, și erau 4 praguri de câștig (pentru 5, 10, 15, respectiv 20 de pronosticuri corecte). Câștigurile erau de 15, 1,500, 15,000, respectiv 1,500,000RON în funcție de prag. Totuși, din ce știu, nu a reușit nimeni vreodată să ia marele jackpot.

Mai cunoști și alte concursuri similare pe care nu le-am inclus în articol? Ne poți spune printr-un reply mai jos, și cu siguranță le vom adăuga pe listă.

Joacă chiar acum la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!


Te-ar mai putea interesa și: 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!