Concursuri de tip Pronosport disponibile la casele de pariuri online

Cu siguranță Pronosportul organizat pe vremuri de Loteria Română a fost unul dintre cele mai populare concursuri de pariuri sportive care a existat vreodată la noi în țară. Acesta nu mai există, dar sunt case de pariuri care de-a lungul timpului au preluat acest concept și au venit cu concursuri similare. De aceea mi-am propus ca în cele ce urmează să le prezint pe cele de actualitate disponibile la agențiile online, cu precizarea că ele nu sunt neapărat identitce cu Pronosport, dar asemnătoare.

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX!

Ideea de bază este aceea să existe un cupon de pariuri pe care să trebuiască să dai mai multe pronosticuri la meciuri alese de respectiva agenție, și la care să poți câștiga premii consistente dacă ești suficient de inspirat. Avem chiar și câteva concursuri cu participare gratuită, așa cum vei putea vedea mai jos.

 

Pronobet de la Netbet - joacă acum

La acest concurs organizat de Netbet (L1160651W000195) trebuie să dai pronosticuri de tipul 1x2 la meciuri alese de agenție. Există mai multe tipuri de cupoane în funcție de numărul de meciuri conținute și de competițiile pentru care sunt adresate. Mai nou a fost  introdusă în ofertă și ”PronoLiga României”, acolo unde trebuie să dai pronosticuri la 10 meciuri din Liga 1 și Liga 2. O variantă de bilet costă doar 1RON, iar jackpot-ul pornește de la 8,000R0N. Acesta se dă doar dacă nimerești toate cele 10 rezultate, dar poți lua o parte din premiu și dacă nimerești 8 pronosticuri corecte.

Regulamentul complet al ofertei și informații despre fiecare tip de grilă în parte poți găsi în articolul ” Pronobet de la Netbet - câștigă săptămânal jackpot-uri de zeci de mii de lei!”

 

Golden Goals de la Betfair - joacă acum

Este o competiție destinată sezonului 2017 / 2018 din Premier League. Obiectivul este acela de a ghici primul marcator la 6 meciuri alese de Betfair (L1160655W000329) pentru fiecare etapă din prima ligă engleză. Sunt puse la bătaie 3 tipuri de premii după cum urmează:

  • Competiția Jackpot – premiul cel mare este de 1,000,000RON. Acesta va fi câștigat de cel care nimerește toți cei 6 marcatori. În fiecare rundă pot-ul crește cu 100,000RON.
  • Competiția pe rundă – dacă într-o rundă nu se acordă jackpot-ul, atunci este oferit un premiu de 10,000RON utilizatorului care nimerește cei mai mulți marcatori.
  • Competiția Clasament Total – la finalul sezonului concurentul cu cele mai multe pronosticuri corecte (luându-se în considerare toate rundele cumulate) va câștiga 10,000RON.

Poate pare complicat, dar  am o veste foarte bună: participarea este COMPLET GRATUITĂ. Deci nu te costă nici un leu să îți încerci norocul, așa că nu ai ce pierde, ci doar ce câștiga.

Poți afla mai multe informații despre competiția Golden Goals urmând link-ul: https://pariurix.com/golden-goals.html.

 

Derby Fun de la Fortuna Bet - joacă acum

Săptămânal agenția alege 10 meciuri de fotbal care au loc în weekend (de regulă sâmbăta și duminica). De regulă vorbim de meciuri echilibrate din campionate de top. Zilnic poți adăuga câte un bilet, începând cu momentul în care se dă drumul la etapa săptămânală și până în ziua în care are loc primul meci. La fiecare partidă din ofertă va trebui să dai două tipuri de pronosticuri: câștigător meci 1x2 și scor corect. Pentru fiecare pronostic corect de tipul 1x2 vei acumula un punct, și pentru fiecare scor corect ghicit primești 3 puncte. Va exista un clasament săptămânal unde pariorii cu cele mai multe puncte vor câștiga premii atractive ce constau în freebet-uri. Și aici, participarea este COMPLET GRATUITĂ. Deci nu ai ce pierde.

Află tot ce trebuie să știi despre concursul Derby Fun de la Fortuna Bet!

 

Super 6 de la Superbet

Zilnic sunt alese 6 meciuri echilibrate unde trebuie să dai pronosticuri de tipul 1x2. Pentru fiecare selecție primești o cotă fixă de 2.80. Prețul unei variante este de 1RON, și vei câștiga doar dacă nimerești toate cele 6 pronosticuri. Câștigul diferă în funcție de modul în care ai jucat - este în jur de 480RON dacă ai pariat online și 450RON dacă ai pus biletul într-o agenție stradală. Avem pe site și un articol foarte detaliat despre Super 6 în care v-am prezentat sfaturi, strategii și tactici de joc: https://pariurix.com/super-6-sfaturi-strategii-si-tactici-de-joc-la-superbet.html

 

 

Alte concursuri tip PronoSport dar care momentan nu sunt disponibile

Următoarele concursuri au fost oferite o perioadă lungă de timp, și ar putea să fie disponibile și în viitor, dar la momentul scrierii acestui articol ele nu mai erau în ofertă:

  • Predictorul Fotbalului de la Sportingbet – era un concurs cu premii de 65,000RON în fiecare rundă în care trebuia să dai pronosticuri de tipul 1x2 la 12 meciuri alese de agenție. Puteai pune câte un bilet pe zi în mod gratuit. Sportingbet are în continuare multe oferte atractive, dar și un bonus tentant de bun venit – deschide cont acum.

  • Milionar de la  Stanleybet – erau alese 20 de meciuri la care trebuia să dai pronosticuri de tipul 1x2. O variantă de bilet costa 3RON, și erau 4 praguri de câștig (pentru 5, 10, 15, respectiv 20 de pronosticuri corecte). Câștigurile erau de 15, 1,500, 15,000, respectiv 1,500,000RON în funcție de prag. Totuși, din ce știu, nu a reușit nimeni vreodată să ia marele jackpot.

Mai cunoști și alte concursuri similare pe care nu le-am inclus în articol? Ne poți spune printr-un reply mai jos, și cu siguranță le vom adăuga pe listă.

Joacă chiar acum la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!


Te-ar mai putea interesa și: 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!