1. Home »
 2. Articole recomandate »
 3. Comparație oferte sportive case de pariuri online

Comparație oferte sportive case de pariuri online

PariuriX
PariuriX

2020-08-07 11:54:41

image Comparație oferte sportive case de pariuri online

Vezi care case de pariuri online au cea mai bună ofertă sportivă - am comparat în timp real oferta celor mai buni operatori pentru a găsi un răspuns cât mai concludent la această întrebare. 

Oferta de pariuri reprezintă unul din criteriile de bază de care trebuie să ținem cont atunci când alegem casa de pariuri online la care să jucăm. Diferențele dintre ofertele anumitor agenții sunt uneori atât de mari încât se observă cu ochiul liber; este suficient să te uiți o dată peste ofertă și-ți faci o părere clară. Dar când vine vorba de case de pariuri online de top, diferențele sunt mult mai mici, iar astfel este necesară o analiză în profunzime pe care voi încerca s-o fac în cele ce urmează. 

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici


COMPARAȚIE OFERTE SPORTIVE - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Criterii de ținut cont și agenții comparate

 2. Comparație ofertă pre-meci

 3. Comparație ofertă live

 4. Concluzii finale

 

1. CRITERII DE ȚINUT CONT ȘI AGENȚII COMPARATE

Ce înțelegem prin oferta de pariuri?

În primul rând trebuie să vedem ce înseamnă mai exact ”ofertă de pariuri”. Oferta se împarte în două părți:  

 • ofertă pre-meci: ofertă ce conține evenimente sportive care încă nu au început 
 • ofertă live: ofertă ce conține evenimente sportive aflate în desfășurare, pe care putem paria în timp real. 

Pentru ambele tipuri de oferte sunt importante următoarele criterii: 

 • Numărul de sporturi acoperite: fotbalul este fără îndoială cel mai popular sport în rândul pariorilor români, dar nu toată lumea pariază pe fotbal. Ofertele pe tenis, handbal, baschet sau hochei sunt foarte importante și ele, cum de fapt pot fi și ofertele pe sporturi de nișă. Este adevărat că pentru puțini contează ca în ofertă să fie meciuri de florball sau sporturi electronice, dar astfel de pariori nu trebuie neglijați nici ei. Deci un număr cât mai mare de sporturi acoperite reprezintă un plus. 
 • Număul de meciuri oferite: indiferent de sport, este mereu un lucru bun să putem paria pe cât mai multe meciuri. Din nou, pentru unii nu va conta că oferta conține meciuri de fotbal din Japonia, dar chiar și așa o ofertă cât mai bogată va fi mereu un plus. Este mai bine ca agenția la care jucăm să ofere pariuri pe meciuri care nu ne interesează, decât să ne trezim că un eveniment sportiv important pentru noi lipsește din ofertă.
 • Numărul de opțiuni de pariere oferite: am putea împărți acest criteriu în două părți: număr de opțiuni la evenimente sportive foarte importante și număr de opțiuni la evenimente mai puțin populare. Sunt agenții care oferă foarte multe pariuri la meciurile de fotbal din campionatele  importante din Europa, dar au o ofertă limitată la meciuri mai puțin importante, care conține doar câteva opțiuni de pariere. Pe de altă parte sunt și operatori care au o ofertă mult mai echilibrată. 

 

Ce case de pariuri comparăm?

Voi lua în considerare toate casele de pariuri online licențiate care au o platformă online funcțională, unde putem paria în condiții măcar decente:

 • Unibet.ro (D.ONJN 1564/25.08.2016)
 • Sportingbet.ro (D.ONJN 1558/25.08.2016) 
 • Netbet.ro (D.ONJN 1279 /29.06.2016)
 • Fortuna.ro (D.ONJN 1560/25.08.2016)
 • 888sport.com (D.ONJN 1439/12.08.2016)
 • Winmasters.com (D.ONJN 1278 /29.06.2016)
 • Pokerstars.ro (D.ONJN 1438/12.08.2016) 
 • Betfair.com (D.ONJN 1291/29.07.2016) 
 • Superbet.ro (D.ONJN 1562/25.08.2016)
 • Casapariurilor.ro (D.ONJN 1289 /29.07.2016)
 • Stanleybet.ro (D.ONJN 1280 /29.06.2016) 

 

2. COMPARAȚIE OFERTĂ PRE-MECI

Număr de sporturi acoperite

Când vorbim de numărul de sporturi acoperite, n-are rost să vorbim prea mult, ci mai degrabă să ne apucăm de numărat. În momentul scrierii acestui articol, la fiecare agenție se putea paria pe următorul număr de sporturi (sunt luate în considerare doar sporturi la care exista minim un eveniment sportiv în ofertă) 

 • 888Sport – 36 
 • Unibet – 35 
 • Betfair – 33 
 • Netbet – 30 
 • Pokerstars – 27 
 • Efortuna – 22 
 • Sportingbet – 20 
 • Winmasters – 17 
 • Superbet – 11 
 • Casa Pariurilor – 8 
 • Stanleybet – 6 
 • Mozzartbet - 6 

Toate agențiile oferă pariuri pe fotbal, tenis, baschet sau hochei, dar diferențele se fac când vine vorba de sporturi mai mici. De exemplu doar 888sport, Unibet și Netbet au în ofertă sporturi electronice. 

 

Număr de meciuri oferite

Consider că Unibet este agenția licențiată care acoperă cele mai multe meciuri, luând în considerare toate sporturile. La Sportingbet vor lipsi uneori din oferta pre-meci partide din campionate precum liga secundă din România, chiar dacă acestea apar în oferta live. Winmasters, Netbet, Fortuna, 888Sport, Betfair sau Pokerstars acoperă un număr mai mult decât decent de meciuri, dar este greu de făcut o departajare între ele. 

 

Număr de opțiuni de pariere oferite 

Când vine vorba de pariuri pe meciurile din campionatele de fotbal de top, agenții precum Unibet, 888Sport și Netbet au cele mai diversificate oferte deoarece sunt singurele care oferă inclusiv pariuri pe marcatori, cornere și cartonașe. Cei de la unibet.ro chiar oferă posibilitatea de a paria că un anumit jucător va fi avertizat. În ceea ce privește pariurile pe penalty-uri, Sportingbet iese în evidență deoarece oferă posibilitatea de a paria pe echipa care va avea lovitură de pedeapsă sau echipa care va marca / rata dintr-un penalty. 

Unibet și 888sport au o ofertă bogată și când vine vorba de pariuri precum Scorecast și Wincast. Pariurile pe marcatori pot fi găsite și ele la agențiile enumerate până acum, dar și la Fortuna. Și celelalte case de pariuri online vin cu un număr ridicat de opțiuni de pariere la meciuri importante, dar oferta nu este prea diversificată și se bazează mai degrabă pe pariuri ce țin de goluri, câștigător meci, reprize etc. 

Atunci când vine vorba de numărul de pariuri pe meciuri mai puțin importante, multe agenții oferă destul de puține opțiuni de pariere. Din nou aș scoate în evidență Unibet și 888Sport, urmate de Sportingbet, Netbet și Fortuna. Asta nu înseamnă că celelalte agenții stau neapărat rău, dar depinde mult de la meci la meci. Vor fi partide la care de exemplu Winmasters sau Pokerstars stau la fel de bine ca Unibet, dar și partide unde stau mult mai slab. 

 

3. COMPARAȚIE OFERTĂ LIVE

Precizez din start că mă refer strict la oferta live și nu voi ține cont de cât de stabile sunt platformele live a fiecărei agenții în parte. Fără îndoială aspectele tehnice contează cel puțin în aceeași măsură ca numărul de meciuri și opțiuni acoperite, dar ele nu fac subiectul acestui articol. 

 

Număr de meciuri oferite & sporturi acoperite

În momentul scrierii acestui articol în oferta fiecărei case de pariuri online licențiate din rândul celor importante puteam găsi următorul număr de evenimente sportive: 

 

Opțiuni de pariere

În ceea ce privește numărul de pariuri oferite aș putea spune că Unibet, Sportingbet și Netbet ies în evidență. La aceste agenții îmi place faptul că și la partide mai puțin importante găsim un număr impresionant de opțiuni de pariere. 

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum!

888sport.com și fortuna.ro au și ele o ofertă bogată la fiecare meci în parte, dar la partide mai puțin importante numărul de opțiuni oferite este mai mic ca la agențiile enumerate anterior.  

Winmasters, Betfair și Pokerstars au o ofertă oscilantă: au atât meciuri cu multe opțiuni de pariere, dar și partide la care găsim doar câteva tipuri de pariuri. 

Casa Pariurilor, StanleyBet și Superbet au și ele per total o ofertă decentă live în ceea ce privește numărul de opțiuni de pariere oferite; nu se ridică la nivelul agențiilor de mai sus, dar nici nu pot spune că dezamăgesc. Sunt oferite suficiente pariuri încât majoritatea pariorilor nu vor avea motive să se plângă. 

Oferta live a celor de la Mozzartbet este probabil cea mai modestă dintre toate, iar această agenție de pariuri mai are de lucrat pentru a se ridica la nivelul concurenței. 

 

4. COMPARAȚII OFERTE SPORTIVE CASE DE PARIURI ONLINE - CONCLUZII FINALE

Pe baza aspectelor precizate în acest articol am oferit fiecărei agenții un punctaj între 1 și 10 la criteriile despre care am vorbit mai sus. Este evident că acest clasament poate fi un pic subiectiv, el fiind influențat de cât de bine arăta oferta sportivă la fiecare agenție în parte în momentul în care am scris acest articol. Chiar și așa, cred că acest top bazat pe note în funcție de informații concrete este un punct de reper mai bun decât un clasament făcut la ochi. 

punctaje.png Astfel putem spune că Unibet are cea mai bună ofertă pre-meci, iar Netbet are cea mai bună ofertă live, iar per total îmi este greu să fac o diferență între cele două agenții. Trebuie totuși precizat că atunci când alegi agenția de pariuri la care să pariezi, trebuie în primul rând să vezi cât de bună este oferta fiecărui operator în parte la meciurile și tipurile de pariuri care te interesează pe tine cel mai mult. Eu am prezentat un clasament general, dar evident că tu nu vei paria chiar pe orice sport, iar atunci trebuie să ții cont de preferințele tale. De asemenea recomand să iei în considerare și calitatea altor servicii (suport clienți, bonusuri și promoții, metode de plată etc).

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX