Cel mai rapid site mobil: Betano, Betfair sau Netbet?

2016-08-31 14:45:00 5,0k 0

Având în vedere că petrecem destul timp plasând pariuri de pe telefonul mobil, am luat la analizat cele 3 site-uri de mobil pentru a afla cum se comportă în diferite situații: când căutăm prin ofertă după anumite evenimente, încărcăm pagini cu oferte pre-meci/live, depunem bani în cont, retragem bani din cont, contactăm serviciul de relații cu clienții și altele.

Pariază acum de pe telefon sau tabletă la cea mai bună agenție online

Pentru a efectua testul am ales să utilizăm platforma Android deoarece aceasta are un market share în România de aproape 90% pe partea de smartphone-uri. Totodată, am preferat să utilizăm un smartphone midrange pentru ca rezultatele să fie relevante pentru cea mai mare parte a pariorilor.

Încărcarea site-ului de mobil – din momentul în care am introdus adresa şi până în momentul în care site-ul mobil s-a încărcat complet.

1.png

Logarea pe site – din momentul în care am introdus datele de logare şi am dat pe butonul de “Conectare” până când site-ul mobil s-a încărcat complet.

2.png

Accesarea secţiunii “Depunere”.

3.png

Accesarea secţiunii “Retragere”.

Căutarea unui eveniment de fotbal în ofertă (acelaşi pentru toate) pentru a plasa un pariu pre-meci – căutarea s-a efectuat pornind din pagina principală.

4.png

Intrarea în secţiunea de pariuri live – din pagina principală.

  • Betano şi Netbet - după logare eşti deja în secţiunea LIVE, deci poţi selecta evenimentul dorit şi plasa pariuri LIVE imediat. Betfair – 5 secunde pentru a se încărca pagina cu evenimente LIVE.

5.png

Vizualizarea istoricului (pariuri/tranzacţii)

Accesarea paginii de contact (live chat, email, telefon) – timpul necesar pentru a ajunge din pagina principală în secţiunea care cuprinde toate datele de contact.

6.png

Toate cele 3 site-uri s-au comportat decent, iar pe parcursul analizei nu am simțit că sunt împiedicat în vreun fel să fac ceea ce trebuia să fac, fie că trebuia să efectuez o depunere sau să plasez un pariu. Totuși, pentru a fi puțin critic, în speranța că lucrurile se vor îmbunătății, enumăr problemele pe care le-am întâlnit:

  • Betano.ro (D.ONJN 172/30.01.2017)

În momentul în care am început să caut evenimente (mai populare sau mai puțin populare) din diferite sporturi m-am izbit de o organizare destul de complexă a felului în care acestea sunt asezate în pagini. Sigur, site-ul se încarcă uluitor de rapid în cele mai multe dintre cazuri, însă atunci când dai de o listă lungă din care trebuie să-ți selectezi (prin bifare) campionatele sau turneele, lucrurile nu mai sunt atât de confortabile. Spun asta pentru că poți bifa până la maximum 20 de competiții, site-ul rapid începe să devină lent, iar per total trebuie să treci prin încă 2-3 pași pentru ca în final să ajungi la evenimentul dorit. Cu siguranță acest lucru poate fi îmbunătățit.

Betfair dispune de un site mobil căruia nu-i poți reproșa foarte multe lucruri, dar care, la fel ca și Betano, nu stă extraordinar când vine vorba de felul în care evenimentele pre-meci sunt organizate. Partea proastă este că nici la cele LIVE lucrurile nu sunt cu mult mai bune. Asta nu înseamnă că nu poți ajunge la evenimentul dorit într-un timp decent, dar drumul nu este atât de lin, iar dacă ești nevoit să plasezi câteva pariuri și începi să cauți, ai impresia că ai intrat într-un labirint. Totodată, listele interminabile, mai ales cu evenimente LIVE, care continuă să se încarce și să-și dea refresh nu ajută prea mult când dai scroll. Ignor micile erori tehnice, fragmentele vizibile de cod sursă și elementele deplasate din pagină și le pun pe seama modificării recente a site-ului special pentru români.

  • Netbet.ro (D.1279 /29.06.2016)

Problema cu site-ul de mobil de la Netbet este că ai impresia că nu s-a lucrat suficient la optimizare. Site-ul nu arată rău deloc, foarte puține lucruri îi lipsesc, dar în comparație cu Betano/Betfair se mișcă vizibil mai greu, iar unele pagini sunt în plus și îngreunează inutil anumite acțiuni (cel mai bun exemplu fiind efectuarea unei depuneri).

În final, niciunul dintre aceste site-uri nu este perfect, însă reprezintă opțiuni foarte bune dacă obișnuiți să plasați pariuri frecvent de pe telefonul mobil.

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult