La ce case de pariuri se poate închide pariul în timpul jocului- LIVE

7,1k 0

cash-out.jpg

PariuriX îți arată la ce case de pariuri online se poate folosi cash out, opțiune care îți permite să închizi un pariu aflat în desfășurare. Acum nu mai trebuie să dai vina pe ghinion pentru un gol venit în ultimele minute, pentru că ai control total asupra pariurilor tale. Presupunem că ai pariat că echipa organizatoare va câștiga; ea conduce cu 1:0 în minutul 88 dar începe să fie dominată din ce în ce mai tare. Dacă stai prost cu inima sau pur și simplu vrei să fii sigur că nu pierzi toți banii la ultima fază a jocului, poți închide pariul și poți securiza o parte consistentă din potențialul câștig. Dă CLICK AICI pentru a afla mai multe despre această funcție!

Nu toate casele de pariuri oferă posibilitatea de a închide pariuri, iar unele dintre ele o fac doar la pariuri pre-meci sau doar la pariuri live. Despre cash out pe pariuri pre-meci am mai discutat, iar de aceea în cele ce urmează mă voi axa strict pe pariuri live.

Află care sunt cele mai bune case de pariuri pentru pariuri live!

 

Ce case de pariuri online oferă cash out la pariuri live?

La Unibet poți închide pariuri live pe destul de multe sporturi, și nu doar pe fotbal așa cum se întâmplă pe la alte agenții de pe internet. Un alt plus este acela că aici opțiunea de cash out este blocată mult mai rar ca în alte părți, iar sumele oferite sunt actualizate mult mai rapid, ceea ce vei vedea că este un aspect important de care trebuie să ții cont. Pentru că ce te faci dacă nu poți închide un pariu atunci când dorești? Află mai multe despre cash out la Unibet!

Opțiunea nu este oferită chiar la toate sporturile, meciurile și opțiunile de pariere, dar nu lipsește de la cele cât de cât importante. Poți închide pariuri live de tipul câștigător meci sau over / under pe  fotbal, tenis, baschet și alte sporturi, și cu siguranță sunt acoperite și alte tipuri de pariuri. 

Netbet oferă opțiunea de cash out parțial, fiind din ce știu singura agenție în afară de Betfair care are așa ceva. Această opțiune permite să închizi doar o parte din pariu, și să lasși cealaltă parte în desfășurare. Dacă de exemplu ai pus un pariu live pe 80RON poți închide la un moment dat pariul pe o miză de 50RON, și să îl lași să meargă mai departe pe miza rămasă de 30RON. 

Indiferent că pariezi pre-meci sau live, pui pariuri single, multiple sau în sistem, și te joci de pe PC sau mobil, poți închide pariuri la Fortuna Bet datorită opțiunii ”Early Cashout”.

Și la 888sport poți închide pariuri aflate în desfășurare, doar că la ea opțiunea se numește cash-in. Ea poate fi folosită la pariuri live, însă nu și la cele pre-meci. Află mai multe de la PariuriX!

  • Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) 

Betfair, ca și Netbet, oferă opțiunea de cash out parțial, opțiune perfectă pentru cei indeciși care nu știu ce să facă:să lase pariul până la capăt sau să îl închidă. Acum ai posibilitatea de a face ambele lucruri simultan!  

Poți închide pariuri aflate în desfășurare, dar opțiunea ar putea lipsi de la anumite meciuri de mâna a doua sau de la unele opțiuni de pariere mai puțin cunoscute. Vezi detalii despre cash-out-ul oferit de Betano!

S-ar putea să mai fie și alte case de pariuri la care se poate închide pariuri LIVE, în timpul jocului. Dacă știi vreo astfel de agenție licențiată care nu este pe lista noastră, atunci nu ezita să dai un reply mai jos. 

 

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult