La ce case de pariuri online avem opțiunea CASH OUT și care este cea mai bună?

38,2k 0

 

cashout.jpg

La ce case de pariuri online avem opțiunea CASH OUT și care este cea mai bună? Află răspunsul la această întrebare în cele ce urmează!

Opțiunea de CASH OUT a ajuns în ultimii ani foarte apreciată de către pariori, ea permițând acestora să închidă un pariu aflat în desfășurare în schimbul unei anumite sume de bani. În momentul în care ai dat cash out, pariul tău este decis și iei respectiva sumă indiferent ce se întâmplă cu meciul sau meciurile rămase pe bilet. Suma de bani oferită depinde de șansele reale de câștig ale pariului în momentul în care acesta este închis.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Opțiunea de cash out poate fi folosită de obicei atât la pariuri single cât și multiple, indiferent că sunt plasate pre-meci sau live, dar pot exista excepții în funcție de casa de pariuri online la care joci. Și evenimentele sportive și sporturile pe care o poți folosi stă la discreția agențiilor de pariuri, dar majoritatea oferă posibilitatea de a închide pariuri la meciurile cât de cât importante de la cele mai cunoscute 4-5 sporturi și nu numai. Să vedem exact la ce case de pariuri online avem opțiunea de cash out:

 

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) - vezi site-ul agenției

Agenţia de pariuri Unibet oferă opțiunea de cash out la multe sporturi diferite și nu doar la cele de interes major. De asemenea, ea poate fi folosită și la partide mai puțin importante, indiferent că pui pariuri single, multiple, pre-meci sau live. Remarc în mod deosebit faptul că dacă pui un pariu live, atunci îl poți închide în aproape orice moment. Acest lucru este important de precizat fiindcă sunt operatori care au obișnuința de a bloca opțiunea o mare parte din meci.

 

Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) - deschide un cont

Opțiunea de cash out este prezentă la toate tipurile principale de pariuri la casa de pariuri pe net Sportingbet, dar s-ar putea să lipsească de la pariuri mai puțin populare. Ea nu este oferită nici la unele sporturi secundare, dar dacă pariezi pe fotbal, tenis sau baschet nu vei avea motive să te plângi. Un pariu poate fi închis selectând din partea dreaptă a paginii ”Pariurile mele” – ”Deschis” – ”Închidere pariu”.

Intră acum pe forumul de discuții Sportingbethttps://pariurix.com/discutii/sportingbet-noutati-suport-pentru-probleme-si-discutii-55595.html

inchidere-pariu-sportingbet.png

 

Netbet  (D.ONJN 1279 /29.06.2016)  - vezi site-ul agenției

Netbet a anunțat din start exact în ce situații poate sau nu poate fi folosită opțiunea de cash out. Ea poate fi utilizată pe orice sport în afară de pariurile pe curse de cai și pe orice tip de pariu în afară de handicapuri, total goluri/puncte, peste/sub, diferență de puncte. Poți închide pariuri single, dar nu poți închide pariuri combinate sau în sistem.

inchidere-pariu-netbet.png
 

Fortuna (D. ONJN 2159 / 28.08.2015) - deschide un cont

La agenţia de pariuri pe net Fortuna poți da cash out inclusiv la pariuri pe curse de cai, cu condiția să pariezi pe câștigător. Dacă pui pariuri forecast / tricast sau pe cote SP (cote stabilite la startul cursei), atunci n-o poți folosi. La sporturile principale poți închide pariuri pe orice opțiune cu excepția handicapurilor asiatice şi europene și total goluri/puncte.

inchidere-pariu-fortuna.png
 

Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) - intră acum pe site

La Betano poți închide atât pariuri single cât și multiple, indiferent dacă sunt plasate pre-meci sau live. Opțiunea este oferită pe foarte multe meciuri și opțiuni de pariere, și este disponibiltă atât pe PC cât și de pe mobil sau tabletă, indiferent că pariezi din cadrul aplicației pentru IOS sau de pe site-ul optimizat pentru Android.

 

888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016) - deschide un cont

Dacă unele agenții nu permit închiderea de pariuri pe numărul total de goluri/puncte sau pe handicapuri, la casa de pariuri 888sport nu există astfel de restricții. De fapt sunt destul de puține pariuri la care nu poți da cash out la acest operator, indiferent de sportul pe care pariezi.


Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) – deschide un cont acum

Casa de pariuri online Betfair oferă și ea opțiunea de cash out, aceasta putând fi folosită pe destul de multe evenimente sportive și tipuri de pariuri Mai mult decât atât, aici găsești și opțiunea de cash out parțial despre care poți afla mai multe aici : https://pariurix.com/optiunea-de-cash-out-la-betfair-singura-agentie-online-unde-poti-inchide-partial-un-pariu.html

Probabil mai sunt și alte agenții de pariuri online licențiate care oferă cash out, dar am preferat să ne axăm doar pe cele mai importante.
 

Ce casă de pariuri online oferă cea mai bună opțiune de cash out?

Per total pot spune că Unibet (deschide un cont acum) iese în evidență pentru că oferă opțiunea de cash out pe cele mai multe sporturi, cele mai multe meciuri și cele mai multe tipuri de pariuri, plus că această opțiune este blocată mai rar decât pe site-urile concurente.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi