1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. Opțiunea de cash out la Betano - cum închidem pariurile aflate în desfășurare?

Opțiunea de cash out la Betano - cum închidem pariurile aflate în desfășurare?

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-11-18 15:42:00

image Opțiunea de cash out la Betano - cum închidem pariurile aflate în desfășurare?

Unul dintre marile avantaje oferite de pariurile online este acela că ai control total asupra biletelor tale datorită opțiunii de cash out, cunoscută și sub numele de închidere pariu. Aceasta te poate ajuta să îți securizezi câștigurile și să reduci pierderile la Betano pariuri România. În cele ce urmează îți voi arăta exact în ce constă și îți voi prezenta și câteva exemple. La final îți voi spune și care este agenția recomandată de PariuriX unde poți profita de avantajele acestei opțiuni.

Pariază acum pentru a avea control total asupra pariurilor tale cu opțiunea de cash out de la Betano!

Betano
L1170664W000663
Încasează bonusul de 100% până la 500RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ce este opțiunae de cash out la pariuri online?

Opțiunea de cash out îți permite să închizi un pariu aflat în desfășurare în schimbul unei anumite sume de bani. În momentul în care ai dat cash out, pariul tău este decis și iei respectiva sumă indiferent ce se întâmplă cu meciul sau meciurile rămase pe bilet. Suma de bani oferită depinde de șansele reale de câștig ale pariului în momentul în care acesta este închis!

Astfel au trecut vremurile în care stăteai cu sufletul la gură până la ultimul fluier al arbitrului așteptând să se termine odată meciul ca să te poți bucura de câștiguri, ca la ultima fază să pice de nicăieri un gol care să-ți strice tot biletul și să te lase cu buza umflată. Acum ai control deplin asupra pariurilor tale și tu decizi când câștigi, nu nesuferitul de arbitru care a uitat să fluiere finalul! Hai să îți prezint câteva exemple ca să înțelegi mai bine despre ce este vorba.

  • Exemplu 1: Ai pariat pe FCSB că învinge pe Dinamo la o cotă de 2.20, iar cu un sfert de oră înainte de final aceasta are un avantaj minim pe tabelă. ”Câinii” încep să domine și, cum tu stai mai prost cu inima, vrei să eviți tensiunea de final și dai cash out, moment în care agenția îți  oferă 180 RON pe care îi poți lua indiferent de ceea ce se întâmplă ulterior în meci.
  • Exemplu 2: Joacă Steaua cu Fenerbahce la baschet, iar tu cum ești mai optimist de fel ai mizat 100 RON pe victoria ”roș-albaştrilor”. Prin sfertul al doilea, când turcii au 12 puncte avans pe tabelă, îți amintești că speranța moare ultima, dar moare şi ea de cele mai multe ori, iar pentru a nu pierde chiar toți banii închizi pariul. Agenția îți oferă înapoi 50 RON şi așa mai diminuezi pierderile.

Dacă vrei să afli mai multe despre opțiunea de cash out, recomand să accesezi acest link.

 

Opțiunea de cash out la Betano

Opțiunea de închidere pariu este disponibilă la destul de multe case de pariuri online, însă noi o recomandăm pe cea de la Betano. De ce? Pentru că în primul rând vorbim despre una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate din România. În al doilea rând, opțiunea de cash out Betano este accesibilă pe destul de multe sporturi și opțiuni de pariere (ai detalii suplimentare mai jos), și sunt mai rare momentele în care opțiunea este blocată. Mai mult decât atât, nu trebuie să fii neapărat acasă pentru a o folosi. Poți la fel de bine să închizi un pariu utilizând aplicația Betano pentru IOS și Android, care este de fapt una dintre cele mai bune aplicații de pariuri online din România.

Să închizi un pariu este foarte simplu. Din biletul virtual din partea dreaptă a paginii accesează opțiunea ”Pariurile mele”, iar aici vei putea vedea o listă cu biletele ce pot fi închise. Pur și simplu trebuie să apeși pe butonul de Cash Out din dreptul meciului dorit.  Acesta va afișa și suma pe care o poți primi, ca în poza de mai jos.

 

Cash Out Betano - pe ce pot sporturi și pariuri pot utiliza această opțiune?

Opțiunea de cash out Betano (cunoscută și sub numele de închidere pariu) poate fi utilizată pe fotbal, baschet, tenis și volei, atât la pariuri simple cât și multiple. Ea este oferită la majoritatea tipurilor de pariuri, dar sunt și excepții. De exemplu nu vei putea utiliza această opțiune la pariuri de tipul șansă dublă, DNB (Draw No Bet), victorie la zero, pauză/final, câștigă ambele reprize, câștigă orice repriză, marchează în ambele reprize, marchează în orice repriză.  La pariuri populare precum câștigător meci sau total goluri / puncte poți utiliza această opțiune fără probleme.

Deci ce mai aștepți? Controlul pariurilor tale este în mâna ta cu opțiunea de cash out de la Betano! În același timp te poți bucura și de un pachet atractiv pentru prima depunere de 100% până la 500RON!

Pariază acum pentru a avea control total asupra pariurilor tale cu opțiunea de cash out de la Betano!


Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX