1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. Case de pariuri recomandate pariorilor începători

Case de pariuri recomandate pariorilor începători

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-06 12:25:00

image Case de pariuri recomandate pariorilor începători

Ești la primul contact cu pariurile online și nu știi ce agenție să alegi? Noi îți prezentăm lista cu case de pariuri online recomandate pariorilor începători, pentru ca primul tău contact cu pariurile pe internet să fie unul plăcut.

Dacă ai nevoie de un ghid pas cu pas  pentru a deschide cont și a paria recomand articolul ”Primul pariu online”. Iar dacă ai nevoie de informații despre reglementarea pieței de pariuri online, pentru a ști unde poți juca legal, ce impozite ai de plătit sau ce drepturi și obligații ai, atunci accesează link-ul: https://pariurix.com/onjn.html.

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!

 

Criterii de care un parior începător trebuie să țină cont în alegerea agenției

  • Intefață

Ar trebui să optezi pentru o agenţie de pariuri care are un site "prietenos", unde poți accesa orice opțiune sau pariu din maxim 3 click-uri. Site-ul trebuie în primul rând să fie stabil și fără bug-uri. După ce că abia începi să te obișnuiești cu pariurile pe internet, asta ți-ar mai lipsi să dai și de un site care îți face numai probleme. Apoi rămâi cu un gust amar și vei crede că așa este peste tot.

  • Serviciul de suport clienți

Şi un serviciu de suport clienţi disponibil prin live chat (preferabil în română) este folositor deoarece este posibil ca la început să întâmpini diferite probleme sau să ai nelămuriri până ajungi să te familiarizezi cu plasarea de pariuri online. Sunt agenţii care oferă suport clienţi doar prin mail, iar în cazul unora este posibil să dureze şi câteva zile până să primești răspuns.

  • Metode de plată și depunerea minimă

Mulți pariori sunt sceptici în a utiliza la începutul cardul de credit / debit pentru pariuri, și sunt și pariori care încă nu au un card. De aceea te-ar putea interesa disponibilitatea unor metode de plată suplimentare precum Skrill, Paysafecard, Trustly, sau chiar depuneri din agenții stradale. De asemenea, fiind la început, poate vrei să depui și să pariezi sume mici, așa că ține cont și de pragul la care este setată depunerea și miza minimă.

  • Servicii de calitate

ofertă bogată de partide şi opţiuni de pariere, un serviciu stabil de pariuri live sau disponibilitatea transmisiilor live video sunt de asemenea necesare, indiferent că ești parior amator sau profesionist. Pentru începători şi bonusurile şi promoţiile pot reprezenta un motiv suficient de bun ca să aleagă o anumită agenţie de pariuri. Și asta nu e deloc greșit, atâta timp cât termenii atașați sunt de bun simț.

 

Case de pariuri online recomandate pariorilor începători în 2020

Luând în considerare criteriile de mai sus, am venit cu o listă de 5 agenții recomandate pentru pariorii aflați la primul contact cu pariurile online.

 

Unibet – deschide cont acum

Site-ul este intuitiv, simplu de folosit și foarte stabil. Este oferită o funcție de ”Search” prin care poți găsi orice eveniment sportiv  aproape instant, iar meniul de sporturi este gândit inteligent astfel încât competițiile populare și de interes să fie scoase în prim plan. Unibet.ro stă bine la absolut toate criteriile, neavând minusuri vizibile. Oferta sportivă este bogată, atât pre-meci cât și live, depunerea minimă începe de la doar 25RON, serviciul de suport clienți este disponibil prin live chat, este oferită o gamă largă de transmisiuni live video, sunt oferite aplicații performante pentru IOS și Android, iar exemplele pot continua. De aceea nu este deloc surprinzător de ce Unibet este agenția aleasă de cei mai mulți români, lucru confirmat și de către topul nostru de popularitate.

 

Netbet - deschide cont acum

Netbet are și el un site foarte intuitiv. Din partea stângă a paginii poți accesa meniul de Sport și poți ajunge la orice meci din maxim 2-3 click-uri. Funcția de ”Search” nu lipsește nici aici. Netbet este agenția care vine cu cele mai multe promoții ocazionale, care să fim sinceri, sunt preferatele începătorilor. Depunerea minimă este de doar 20 – 50RON în funcție de metoda de plată aleasă, și crede-mă când îți zic, ai de unde alege. Poți depune prin aproape orice metodă de plată cunoscută: card, Trustly, Paysafecard, Skrill sau Neteller. Poți depune chiar și din locații stradale Favbet și Smith & Smith, rapid și fără a plăti taxe. Un alt lucru important de menționat – Netbet este singura casă de pariuri din rândul celor recomandate ce oferă pariuri online pe Lucky 6 și pe cele mai populare loterii internaționale din lume. Știu că sunteți mulți care preferați aceste tipuri de pariuri.

 

Sportingbet  – deschide cont acum

Și aici site-ul este unul simplu, dar plăcut ochiului și foarte intuitiv. Datorită simplității site-ului mulți spun că aceasta ar fi cea mai potrivită agenție pentru începători. Sportingbet vine cu câteva promoții atractive pentru pariorii cu un buget redus, dar și cu un program VIP numit ”Asigurarea Săptămânală” prin care în fiecare zi de luni poți recupera o parte din banii pierduți în săptămâna precedentă. În cazul în care te confrunți cu diferite probleme, poți lua oricând legătura cu staff-ul agenției prin live chat sau chiar telefonic. Serviciul de suport clienți este disponibil de luni până duminică între 09:00 și 23:00, astfel încât este destul de ușor să primești ajutor.

 

Betano – deschide cont acum

La Betano poți plasa pariuri de pe mobil prin comandă vocală, astfel încât nici nu trebuie să cauți pariurile favorite. Ți le găsește telefonul singur! Această facilitate este disponibilă momentan doar pe IOS, dar probabil în timp va fi implementată și pe Android. Betano are cea mai bogată ofertă pe Liga 1, atât pre-meci cât și live, ceea ce nu este o surpriză ținând cont că este sponsorul oficial al competiției.  La această casă de pariuri online îmi mai plac și promoțiile, care sunt foarte simple și fără condiții de rulaj atașate. Aici mă gândesc în special la Marjă 0%, Bonus Multiplu, Miza înapoi la 0:0 și Pierdere la limită.


Betfair - deschide cont acum

Betfair este cunoscută în special pentru platforma de betting exchange, care este clar adresată pariorilor experimentați. Dar este oferită și o platformă obișnuită de pariuri sportive, unde poți beneficia de anumite avantaje oferite la betting exchange cum ar fi cote mai mari. Acest lucru este posibil prin intermediul facilității ”Price Rush”. De asemenea, dacă ești pe fază poți beneficia de o cotă mărită la primul pariu. De exemplu cotă 4.00 în loc de 1.05 sau cotă 9.00 în loc de 2.50, cu condiți de rulaj de doar 1x! O astfel de promoție oferă posibilitatea pariorilor cu bugete mici (de regulă cei aflați la început de drum) să își mărească rapid banca. Pentru a afla când o astfel de ofertă este disponibilă, recomand să consulți cu regularitate secțiunea Promoții de pe PariuriX.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX