1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. Bwin revine în România sub altă denumire

Bwin revine în România sub altă denumire

Baicu Marius
Baicu Marius

2016-09-01 21:41:00

image Bwin revine în România sub altă denumire

La 11 luni de când site-ul Bwin a fost interzis în România deoarece a oferit servicii în ţara noastră într-o perioadă în care n-avea voie iată că agenţia revine cu forţe proaspete. Şi nu numai cu forţe proaspete ci şi cu cote mai mari şi cu o ofertă de pariuri mai bogată. Dacă vrei să vezi la ce agenţie poţi paria ca la Bwin citeşte articolul în continuare.

Pentru cei care s-au apucat recent de pariuri online trebuie spus că Bwin a fost la un moment dat numărul 1 în preferinţele pariorilor români. Acest lucru se întâmpla în special datorită marketingului foarte bun. Dacă întrebai acum 2-3 ani un parior de rând unde pariază online cu siguranţă în top 3 regăseai şi Bwinul.

Deschide un cont acum la această casă de pariuri online!

Iată că de la 1 septembrie 2016 cei care erau "îndrăgostiţi" de Bwin pot paria în aceleaşi condiţii ca la agenţia care a sponsorizat timp de 6 ani gigantul spaniol Real Madrid. Chiar dacă numele agenţiei este altul vorbim practic de aceiaşi grafică şi o pagină structurată aproape identic.

De ce este interfaţa agenţiei licenţiate în România identică cu cea a Bwinului? Răspunsul este foarte simplu: deoarece în 2015 bwin.party a fost achiziţionat de GVC Holdings PLC. Astfel nimic n-a împiedicat compania să implementeze platforma site-ului interzis în România pe website-ul licenţiat în România.

Excluzând pagina de promoţii în rest vorbim practic de acelaşi website. Se poate spune că agenţia cu licenţă în ţara noastră stă chiar mai bine, deoarece la momentul scrierii acestui articol la Bwin sunt disponibile 23.230 de pariuri, iar la operatorul licenţiat în România avem 41.081 pariuri.

Aşa arată acum pagina unui meci din consola live a site-ului, exact aşa cum în urmă cu un an arăta şi o pagină similară a site-ului Bwin.

Şi la cote avem un plus de partea site-ului licenţiat (click aici pentru a afla despre ce agenţie este vorba) şi am făcut o comparaţie scurtă, doar la primele 3 meciuri de top:

Olanda - Grecia

  • 1.40 4.33 8.25 la operator licenţiat în România
  • 1.40 4.20 8.00 la Bwin

Belgia - Spania

  • 2.60 3.25 2.80 la operatorul licenţiat în România
  • 2.55 3.10 2.75 la Bwin

Ecuador - Brazilia

  • 2.70 3.10 2.65 la operatorul licenţiat în România
  • 2.70 3.10 2.65 la Bwin

Agenţia de pariuri care în trecut sponsoriza pe Real Madrid a atras românii prin free bet-urile acordate şi cu acest lucru se poate lăuda şi casa de pariuri unde poţi paria legal ca la Bwin. Începând de astăzi ea acordă zilnic un free bet de până la 25 RON.

Click aici pentru a redescoperi casa de pariuri online favorită!

Salvează

Salvează

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX