Avantaje si dezavantaje GS Bet

2012-02-01 05:50:00 7,3k 1

gsbet.gif

În cele ce urmează voi prezenta câteva avantaje și dezavantaje a casei de pariuri stradale GS Bet. Dacă crezi că poți veni cu completări sau dacă nu ești de acord cu unul sau mai multe din argumentele invocate mai jos, te aștept pe topicul Gs Bet de pe forumul PariuriX pentru a îți exprima părerea. Sau mai simplu, poți da un reply mai jos.

Mă refer strict la avantaje și dezavantaje în raport cu alte agenții stradale, deoarece este inutil de făcut o comparație cu casele de pariuri online licențiate.Avantaje GS Bet

  • Miza minimă pe bilet este de doar 1RON, GS Bet fiind de fapt prima agenție din România care a introdus o miză atât de scăzută.
  • Poți paria pe o gamă foarte largă de evenimente non-sportive: loterii internaționale, curse de câini (atât cu 6 cât și cu 8 câini), dar și pe multe jocuri virtuale precum: poker, Lucky 5, Lucky 7, Dice sau Baccarat. Află mai multe despre pariurile pe câini la Gs BetDezavantaje GS Bet:

  • Oferta sportivă este destul de modestă , chiar și pentru o agenție de pariuri stradală.
  • Au destul de puține sucursale în România, mult mai puține decât au Superbet,Fortuna Bet sau Stanleybet.
  • Site-ul are o grafică care mai degrabă mergea în urmă cu 15 ani. Este destul de anevoios de găsit pe el ceea ce te interesează.
  • Multe din agențiile GS Bet sunt în franciză, iar din acestea ar putea lipsi o parte din serviciile non-sportive enumerate mai sus. De asemenea și restul serviciilor pot fi de o calitate mai slabă, iar agenția ar putea i amplasată într-un bar sau o altă locație mai dubioasă.

Joacă la pariuri sportive online cu un bonus atractiv de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult

Discutii