1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. Agenții online care oferă pariuri multiple pe același meci

Agenții online care oferă pariuri multiple pe același meci

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-01 05:10:00

image Agenții online care oferă pariuri multiple pe același meci

În ultimul an o parte din casele de pariuri online licențiate au implementat o nouă funcție prin care oferă pariuri multiple pe același meci. Numele ei diferă de la agenție la agenție, dar în final îți permite să faci același lucru: să combini mai multe opțiuni de pariere de la un singur eveniment sportiv pe un singur bilet.

Agenție
Nume opțiune
Număr maxim evenimente
Deschide cont
Betano
BetCombo
7
Unibet
Creare Pariu
12
Betfair
Pariu Combinat
nelimitat

 

Pariu multiplu pe același meci - cum funcționează?

Să presupunem că vrei să joci la un singur meci, pe același bilet, victorie gazde + peste 2.5 goluri + peste 5.5 cartonașe + sub 10.5 cornere. În mod normal acest lucru este imposibil, dar activând opțiunea de pariu multiplu pe un meci, ea devine posibilă.

În principiu poți combina orice opțiuni dorești, atâta timp cât ele nu se bat cap în cap. De exemplu nu poți paria că se vor marca sub 1.5 goluri și că ambele echipe vor înscrie, pentru că acest lucru este imposibil. Sau nu poți paria într-un meci Barcelona vs Juventus că învinge Juventus la 0, dar Messi înscrie primul gol.

De asemenea, există câteva reguli generale indiferent de agenția la care joci. Opțiunea e disponibilă momentan doar la pariuri pre-meci pe fotbal (deși în timp pot apărea modificări), nu se poate utiliza cash-out, și nu se poate combina cu alte pariuri de pe alte meciuri. Dacă ai jucat pe un bilet 4 pariuri de la FCSB – Dinamo, atunci pe biletul acela nu mai poți adăuga pariuri de la alt meci.

O altă observație foarte importantă; dacă una din selecții primește cotă 1.00, atunci întreg biletul primește cotă 1.00. Nu e ca la pariurile multiple normale, unde biletul este dat în continuare câștigător, doar că se recalculează cu cotă 1.00 pentru pariul nul. Aici tot biletul devine nul! Așa că recomand să eviți handicapurile asiatice sau alte pariuri cu returnare parțială sau totală de miză. Nu în ultimul rând, în funcție de agenția la care joci, există un număr maxim de pariuri de la același meci ce pot fi combinate pe bilet (7 la Betano, 12 la Unibet).

 

Pariu multiplu pe un meci la agențiile recomandate

  • BetCombo de la Betano – pentru a juca un pariu multiplu pe un singur meci, este necesar să activezi întâi opțiunea de pe pagina respectivului meci (ai un buton în partea de sus). Dacă ai un bonus în desfășurare, ia în considerare faptul că pariurile plasate cu BetCombo nu contează pentru rulaj. Se pot combina între 2 și 7 pariuri per meci. 
  • Pariu combinat de la Betfair – a fost prima casă de pariuri online licențiată care a implementat aceasă facilitate. Aici poți combina și câteva opțiuni care lipsesc de la celelalte agenții, cum ar fi ”Total puncte de avertisment”. Nu este menționat un număr maxim de pariuri pe bilet. 
  • Creare pariu de la Unibet – Trebuie activat tabul ”Creare pariu” din partea de sus a paginii meciului pentru a plasa un astfel de pariu. Poți adăuga maxim 12 pariuri pe bilet, cei de la Unibet fiind foarte generoși la acest capitol. Află mai multe!

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX