1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. Agenţii de pariuri online cu miză minimă mică

Agenţii de pariuri online cu miză minimă mică

admin-pariurix
admin-pariurix

2015-07-24 19:20:00

image Agenţii de pariuri online cu miză minimă mică

Descoperă agențiile de pariuri online cu cele mai mici mize minime! Dacă este să analizăm totul când vine vorba de pariurile sportive este clar că între pariori există o mulţime de diferenţe în ceea ce priveşte mizele cu care aceştia plasează pronosticuri. Există pariori care plasează sume imense , dar în acelaşi timp sunt şi foarte multe persoane care preferă să plaseze bilete cu mize minime, dar care le pot aduce câştiguri foarte mari.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

Nu ştim cât de eficientă este această metodă pentru obţinerea unor câştiguri, dar la urma urmei fiecare are dreptul să parieze folosind mizele pe care şi le permite. În ceea ce priveşte mizele minime care pot fi plasate pe un bilet la casele de pariuri online am încercat să adunăm cât mai multe informaţii pentru a reuşi să vă selectaţi cea mai benefică agenţie de pariuri pentru voi, cei care plasaţi mize minime.

Netbet.ro (D.ONJN 1279 /29.06.2016) este casa de pariuri online licenţiată în România care acceptă cea mai mică miză minimă. Astfel pe un pariu pre-meci puteţi paria la acest operator chiar şi 0.07 euro sau echivalentul în valuta contului. În schimb, dacă doriţi să plasaţi un pariu live atunci miza minimă va fi de 0.13 euro sau echivalentul în valuta contului.

La Fortuna.ro (D.ONJN 1560/25.08.2016) miza minimă este de 0.10 euro sau echivalentul în valuta contului, aşadar se poate juca la acest operator chiar şi 45 de bani pe un bilet.

A treia casă de pariuri online licenţiată în România care acceptă miză minimă mai mică de 1 RON este Winmasters.com (D.ONJN 1278 /29.06.2016). La acest operator se poate miza cel puţin 0.20 euro sau echivalentul în valuta contului. 

Pariaţi acum la casa de pariuri care are cea mai mică miză minimă!

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX