5 pariuri ciudate sau inedite disponibile la casele de pariuri licențiate

2018-12-10 14:27:08 4,2k 0

Este un lucru știut că unii bookmakeri oferă pe lângă popularele pariuri pe sport și pariuri ceva mai inedite, sau chiar ciudate. De regulă casele de pariuri din Marea Britanie sunt faimoase pentru această practică, dar de ceva timp încoace și unele agenții online licențiate în România oferă astfel de piețe. De exemplu la Winner am putut paria la un moment dat pe cotele Dunării, iar la Unibet pe vânzările de Black Friday. De aceea în cele ce urmează vreau să îți prezint 5 pariuri ieșite din comun disponibile în decembrie 2018; poate vei găsi și tu vreunul care să te tenteze.

Joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate!


Când ajunge primul om pe Marte?

Dacă îți plac pariurile sigure și nu te deranjează să aștepți o viață de om până să prinzi acel pariu ideal, atunci trebuie să știi că pe efortuna.ro poți paria la o cotă de 1.25 că până în 2040 va pune piciorul un om pe Marte. Sper doar să mai existe Fortuna Bet până atunci. Dacă ai încredere într-o evoluție rapidă a tehnologiei, poți plasa și un pariu mai curajos pe anul 2025, la o cotă de 8.00. De asemenea poți miza și pe compania care va face prima acest ”pas mic pentru om”.

 

Va fi fața lui Stephen Hawking pe bancnota de 50£?

Banca Angliei se pregătește să scoată o bancnotă nouă de 50£, iar acum putem paria chiar pe personalitatea care va avea onoarea să se afle pe fața bancnotei. Fizicianul Stephen Hawking, decedat anul acesta în martie, este în pole-position cu o cotă de 1.50 conform betfair.ro, el fiind urmat în ordine de Alan Turing (3.25), Ada Lovelace (9.00) și Dorothy Hodgkin (11.00). 

 

Va ninge în Danemarca? Dar de ce ne-ar păsa?

Ne pasă pentru că o eventuală ninsoare în Danemarca ne-ar putea face Crăciunul mai fericit, dacă pariem pe asta. Unibet.ro oferă cote între 3.00 și 5.00 pentru un strat de zăpadă de minim 0.5 cm în diferite orașe din Danemarca de Ajunul Crăciunului. Ar fi fost totuși mai bune niște pariuri asemănătoare pe vremea din România.

 

Pariuri regale … la propriu

Dacă și tu împărtășești obsesia britanicilor față de familia regală din Marea Britanie, atunci trebuie să știi că pe sportingbet.ro poți paria pe ziua în care se va naște primul copil al lui Harry și Meghan, intervalul orar, sau numele pe care acesta îl va avea. În locul lor o puneam de un ”blat” …

 

Va termina Dinamo în primele 6?

Dacă ești fan al pariurilor imposibile și ai curaj să îți încerci norocul pe ceva chiar mai puțin probabil decât trimiterea unui om pe Marte până în 2025 (cotă 8.00), atunci ai putea paria pe prezența lui Dinamo în play-off. Maxbet.ro oferă o cotă de 9.50 pentru o clasare în top 6 la finalul sezonului regulat, și doar 1.02 pentru ratarea play-off-ului. Tot aici poți paria pe o cotă de 19.00 pe retrogradarea echipei lui Rednic.

Joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult