1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. 5 mituri false despre agenţiile de pariuri online

5 mituri false despre agenţiile de pariuri online

admin-pariurix
admin-pariurix

2017-03-30 16:13:00

image 5 mituri false despre agenţiile de pariuri online

Printre pariorii de rând care încă joaca la agenţiile de pariuri din cartier şi n-au descoperit plăcerea pariurilor online, circulă diferite mituri, care, bineînţeles, sunt false. Dacă am uitat ceva sau nu sunteți de acord cu noi, vă așteptăm să vă spuneți părerea, până la urmă este doar o prezentare a lucrurilor așa cum le vedem noi din perspectiva și experiența noastră.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul aici

agentii-pariuri-online.jpg

1. Bonusul primit la prima depunere este imposibil de rulat

Vedem tot mai des cum pariorii se plâng de faptul că agenţiile online oferă bonusuri pentru prima depunere doar ca o strategie de marketing, acestea fiind în realitate imposibil de rulat. Nimic mai fals. Este drept că bonusurile de bun venit au atașate condiții de rulaj, dar în majoritatea cazurilor acestea pot fi deblocate în mod natural PARIIND. Pentru că la urma urmei ți-ai făcut cont de pariuri ca să joci, nu ca să iei bonusul și să retragi câștigurile imediat. Sau cel puțin așa sper. Sunt într-adevăr și agenții care au condiții de rulaj destul de dificile care ar putea să te scoată din zona ta de confort (de exemplu să solicite cote minime de 2.00), dar dacă joci la una din cele 5 agenții de pariuri recomandate de PariuriX cu siguranță nu vei avea probleme de genul acesta. 

 

2. Alt mit fals - Agenţiile îţi fură banii de pe card

Probabil cea mai penibilă expresie pe care o poţi auzi de la un parior. Nu s-a înregistrat absolut nici un caz de abuz din partea agenţiilor de pariuri online privind debitarea neautorizată a banilor de pe card. Toate tranzacţiile vă sunt vizibile pe extrasul de cont, plus că operatorii trebuie să respecte anumite legi și să ia diferite măsuri de securitate pentru ca datele voastre bancare să fie în siguranță. Practic datele unui card stocate la o casă de pariuri sunt la fel de sigure ca cele stocate la un magazin online sau la un serviciu de internet banking. Nu știu exact de unde a apărut acest mit, dar cu siguranță este unul fals. 

Sfatul nostru este să nu mai ascultaţi de toţi "inteligenţii pământului" şi să vă documentaţi înainte de a lua o decizie cum ar fi să nu pariaţi online din cauza unei prostii scoase de astfel de persoane. Un sfat şi mai important este să vă faceţi card 3D secure şi să-l parolaţi, astfel, dacă cineva va afla datele cardului nu va poate fura banii de pe card fără să ştie şi parola. Am întâlnit mulţi pariori care au fost înşelaţi de alte persoane. Sfatul este valabil pentru toţi, nu doar pentru pariori.

 

3. Agenţiile online îţi închid contul şi te lasă fără bani

Din nou un mit pe care-l suspectăm că ar avea originea în rândul minorilor, care în necunoştinţă de cauză au îndrăznit să încalce regulă principală: agenţiile online nu acceptă pariori cu vârste sub 18 ani împliniţi! Mulţi pariori nu ştiu asta pentru că sunt doar nişte copii, văd şi ei o reclamă la una din agenţii şi vor să fie în pas cu evoluţia. BRAVO! Asta vrem să vedem! Nu, nu pariori minori jucând la pariuri, ci să vedem că pariori sunt dispuşi să treaca la următorul nivel, să fim o naţie evoluată, nu să ajungem peste 20 de ani unde sunt alţii de acum alţi 20.

Într-adevăr agenţiile vor închide contul minorilor, dar în general banii se returnează. Sfatul nostru este să aveţi grijă şi să citiţi regulamentul fiecărei case de pariuri pe internet atunci când vă deschideţi cont. Află mai multe despre pariurile în rândul minorilor: https://pariurix.com/nu-recomandam-minorilor-sa-joace-la-pariuri-online.html.
 

4. Dacă te uiţi la meci sau pariezi de pe mobil pe stadion poţi păcăli agenţia

Mulţi nu pariază de suficienţi ani să ştie că astfel de şmecherii funcţionau acum mulţi ani. Dacă erai pe fază puteai înşela agenţia şi mulţi s-au lăudat adesea cu acest aspect. Acum mitul a devenit FALS! Din start, toate transmisiunile live video (fie că este vorba de cele online sau cele de la televizor) au un delay de câteva secunde.  Eventual, doar dacă ești pe stadion s-ar putea încă să îți iasă un astfel de truc (dar trebuie să fii foarte rapid și să ai pariul pregătit din avans). Și chiar dacă îți iese, stai liniștit că nu va dura mult până vei fi depistat că ai utilizat astfel de ”șmecherii”, iar contul va fi limitat. Oare se merită?

Află de la PariuriX cum poți evita limitările la casele de pariuri online!

 

5. Agenţiile de pariuri offline au cote mai mari

Discuţiile despre cote se pot purta de la nivelul unui începător de o zi în pariuri, până la cei mai profesionişti. Fiecare va avea propria părere prin care va susţine că agenţia la care joacă el are cotele cele mai bune.

Iluzia că unele cote sunt mai mari vine şi de la faptul că agenţiile de cartier nu-şi actualizează cotele atât de des precum cele online. Adevărat, dar uneori, cotele cresc mult în favoarea pariorului, căci atunci când o cotă scade într-o extremă, urcă în cealaltă. Per total, dacă luaţi ofertele celor mai bune agenţii online şi offline veţi putea observa că aveţi cote mai bune în mediul online decât la agenţiile de cartier. Sigur, în cazul acesta există și excepții de la regulă și sunt convins că într-o singură zi poți găsi zeci sau sute de exemple care să contrazică ceea ce spun eu. Însă făcând o medie, online payout-ul este mai mare, plus că la agenții stradale ai de plătit și o taxă suplimentară de 5% la fiecare bilet plasat. 

Descoperă agenția cu cea mai bună ofertă de pariuri LIVE!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Alin Buzărin
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
2
Grigore Cartianu
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX