1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. 14 site-uri de jocuri de noroc au OFICIAL licenţă de operare în România!

14 site-uri de jocuri de noroc au OFICIAL licenţă de operare în România!

Baicu Marius
Baicu Marius

2015-09-02 16:39:00

image 14 site-uri de jocuri de noroc au OFICIAL licenţă de operare în România!

Actualizare: Ianuarie 2024. La momentul actualizării acestui articol erau 16 site-uri de jocuri de noroc licențiate care dețineau o licență ONJN pe teritoriul României. Vezi lista actualizată cu toți operatorii licențiați aici. 

 

Articolul inițial

În ciuda faptului că mulţi nu ne credeau cănd spuneam că Unibet este deja licenţiată cu acte în regulă iată că a venit şi confirmarea. Pe 2 septembrie 2015 a fost postate pe site-ul ONJN lista updatată a companiilor de jocuri de noroc online care au licenţă de funcţionare în România.  

Astăzi a fost updatată lista cu agenţiile de pariuri online licenţiate în România. Avem însă parte şi de o surpriză. Sportingbet a luat licenţa mai repede decât anticipam. Sursele noastre nu dădeau această agenţie pe lista celor licenţiate în finalul lunii august.

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!

agentii-pariuri-online-licenta-romania.jpg

Pe lângă unibet.com şi sportingbet.ro sunt licenţiate începând cu 1 septembrie 2015 şi:

  • eFortuna.ro - n-am auzit de ei şi nici nu li se încarcă site-ul. Aici vom putea juca la pariuri, poker (dacă au) şi jocuri de cazino
  • mozzartbet.ro - agenţie offline care a trecut în online
  • winner.ro - altă agenţie offline care a migrat spre online, dar care ne oferă alături de pariuri şi jocuri de cazino, bingo şi, posibil, poker (specific poker pentru că nu este trecut în listă, dar la pariuri intră şi pokerul)
  • betfair.com cu pariuri în cotă fiză, pariuri mutuale, pariuri în contrapartidă şi cazino. Cel mai mare site de betting exchane este aşadar licenţiat!
  • pokerstars.ro şi fulltilt.eu - jucătorii de poker au la dispoziţie cea mai mare cameră de poker pe internet
  • superbet.ro - cea mai mare agenţie de pariuri offline (în opinia mea cel puţin) a trecut şi în online.

Avem prin urmare licenţiate până la momentul de faţă 14 site-uri de gambling. 12 dintre ele ne oferă posibilitatea de a paria, iar la 11 putem să ne jucăm "păcănele" online. La poker ştim sigur că avem pokerstars.ro, 888poker.ro şi unibet.ro, alternative foarte bune pentru a juca poker pe internet!

Salvează

Salvează

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX