Verificarea contului de pariuri la Admiral

24 de ore

Verificarea contului

Verificarea contului de pariuri trebuie efectuată în maxim 30 de zile de la înregistrare conform legii. Sunt solicitate două documente:

  • un act de identitate - buletin sau pașaport (nu este menționat nimic legat de permisul de conducere, nu știu dacă este acceptat)
  • o dovadă a adresei - un extras de cont bancar, o factură de utilități sau chiar o factură de cumpărături online. Ideea este să conțină numele și adresa (aceeași adresă ca cea utilizată la înregistrare), și să nu fie mai veche de 3 luni. 

Pentru a încasa bonusul fără depozit de 200RON este necesar să furnizezi copii după ambele documente!

Deschide cont și joacă la casa de pariuri sportive online Admiral!

 

Cum verific contul?

Verificarea se face direct de pe site-ul Admiral. Accesează Cont - Cont - Documente ca în poza de mai jos:

Ce format este acceptat?

Nu este menționat, dar am văzut că merg încărcate fișiere .png,.jpg și .pdf. Din ce am observat, nu sunt acceptate fișiere mai mari de 2MB.

 

Verificarea contului de pariuri este obligatorie?

Da este obligatorie, și nu vei putea solicita o retragere până nu parcurgi acest proces de verificare. Dar din ce știu, poți depune și paria fără probleme și restricții chiar dacă nu ai contul verificat. Ia totuși în considerare faptul că legea prevede că trebuie să îți verifici identitatea în maxim 30 de zile de la deschiderea contului, altfel acesta va fi închis iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului - detalii AICI.
 

În cât timp este verificată identitatea contului?

Cunosc pariori cărora li s-a verificat contul în 2-3 ore. Asta nu înseamnă că și la tine se vor mișca la fel de rapid. Oricum în cel mai rău caz tot nu ar trebui să dureze mai mult de 24 - 48 de ore. 

Pariază online la casa de pariuri Admiral

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

36 utilizatori au ales Admiral

Pariezi aici ?