Bonus Admiral și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de Admiral

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 800RON

+200RON fără depozit
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Admiral oferă clienților noi atât un bonus fără depozit de 200RON, cât și un bonus pentru prima depunere de 100% până la 800RON! Ambele bonusuri sunt comune pentru pariuri sportive și jocuri de cazino. Eu zic totuși să te grăbești, fiindcă aceste oferte sunt super avantajoase din toate punctele de vedere, astfel încât mă îndoiesc că vor fi disponibile în acest format prea mult timp.

Deschide cont și încasează pachetul de bun venit!
 

Bonus fără depozit

Imediat după ce a intrat pe piața din România, Admiral a venit cuo ofertă cum rar vezi la noi în țară : bonus fără depozit de 200RON cu rulaj de 1x! Practic tot ce ai de făcut este să deschizi un cont, și să efectuezi o verificare integrală a contului: copie după act de identitate + dovadă a adresei.

Bonusul trebuie rulat o singură dată pe cote de minim 2.00 înainte de a putea fi retras! Asta înseamnă că trebuie să plasezi pariuri a căror valoare totală să fie de minim 200RON. Poți juca atât pariuri single, cât și pariuri multiple! De exemplu un bilet format din două evenimente de cote 1.40 și 1.50 este eligibil pentru rulaj pentru că are o cotă totală de 2.10. Pariurile în sistem în schimb nu sunt luate în considerare.

Bonus pentru prima depunere

Iar dacă efectuezi un depozit primești un bonus de 100% până la 800RON! Depui 800RON, și primești încă 800RON din partea casei. Condițiile de rulaj sunt aceleași : 1x pe cote de 2.00+ în maxim 30 de zile de la înregistrare.

 

Utilizarea celor două bonusuri la jocuri de cazino

Ambele bonusuri pot fi folosite inclusiv la casino, doar că aici condițiile sunt mai dificile. Este necesar un rulaj de 30x al fondurilor normale, iar banii bonus vor fi deblocați în tranșe de câte 50RON.

De exemplu depui 400RON și primești 400RON bonus.Dacă te apuci să joci la cazino, atunci rotirile sunt efectuate pe bani luați din fondurile reale. După ce ai rulat 1,500RON vei vedea că 50RON din banii bonus vor fi transferați către balanța de fonduri reale.  Atunci când joci la pariuri sportive, o poți face direct cu banii bonus. 

 

Alte promoții

La momentul scrierii acestei recenzii era oferită și o promoție în cadrul căreia se putea câștiga un BMW I3. Rămâne de văzut dacă în viitor agenția va veni și cu alte oferte avantajoase.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Admiral

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

9 utilizatori au ales Admiral

Pariezi aici ?