Promoții și bonusuri oferite de Admiral

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 800RON

+200RON fără depozit
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Casa de pariuri online Admiral întâmpină clienții noi cu un bonus pentru prima depunere de 100% în limita a 800RON, dar și cu un bonus fără depunere de 200RON! Este drept că doar bonusul de 800RON poate fi utilizat la pariuri sportive, cel de 200RON putând fi folosit doar la jocuri de cazino. Dar vom vorbi despre ambele oferte deoarece știu că sunt foarte mulți pariori care caută bonusuri fără depozit, iar acestea sunt de regulă destul de greu de găsit. Mai ales când vorbim de sume de ordinul sutelor de lei.

Deschide cont și pune mâna pe bonusul fără depozit de 200RON, dar și pe bonusul pentru prima depunere de 800RON!


Bonus fără depunere la Admiral de 200RON

Da, ai auzit bine – poți primi la Admiral un bonus fără depozit de 200RON. Iar tot ce ai de făcut pentru a îl încasa este să parcurgi procesul de verificare KYC. Odată ce ai trimis documentele solicitate (pe care oricum trebuie să le trimiți conform legii în maximum 30 de zile de la înregistrare) vei primi un no deposit bonus la Admiral de 200RON.

Atunci când a intrat prima dată pe piața din România, acest bonus era disponibil și la pariuri sportive, având nevoie doar de un rulaj de 1x pentru a fi deblocat! Așa că au fost destul de norocoși cei care au prins această ofertă. Dar așa cum era de așteptat, o astfel de super promoție nu avea cum să reziste prea mult timp. Acum cei 200RON pot fi deblocați doar la jocuri de cazino. Cum? Află de pe această pagină.

 

Bonus pentru prima depunere la Admiral de 800RON

Atunci când efectuezi primul depozit la Admiral poți încasa și un bonus de bun venit de 100% în limita a 800RON. Acesta este valabil atât la pariuri sportive, cât și la jocuri de cazino, deci tu alegi unde să îl deblochezi. Termenii și condițiile ofertei, dar și sfaturi practice pentru o deblocare rapidă a banilor, pot fi găsite AICI.

 

Întrebări comune de la pariori

Avem nevoie de un cod promoțional de la Admiral pentru a debloca bonusurile?

Nu, atât bonusul fără depozit cât și cel pentru prima depunere sunt acordate automat la momentul îndeplinirii condițiilor atașate, fără a fi necesară introducerea unui cod Admiral. Același lucru este valabil și pentru celelalte promoții disponibile.

Deschide cont și pune mâna pe bonusul fără depozit de 200RON, dar și pe bonusul pentru prima depunere de 800RON!


Oferă Admiral promoții constante sau ocazionale?

Da, dar majoritatea sunt disponibile la jocuri de cazino. Se va întâmpla destul de rar să vezi o promoție nouă valabilă la pariuri sportive. Dar poți consulta din când în când site-ul admiral.ro pentru a vedea dacă a apărut ceva nou, sau poți accesa secțiunea de ”Promoții” de pe site-ul PariuriX.com pentru a descoperi cele mai noi și atractive oferte disponibile la pariuri.

 

Pe ce alte site-uri de gambling pot încasa bonusuri fără depozit?

Ți-am făcut poftă de bani moca atunci când am vorbit de bonusul de 200RON de la Admiral.ro? Atunci trebuie să știi că și alte site-uri licențiate de jocuri de noroc au oferte similare, chiar dacă nu la fel de consistente. Vrei să le descoperi? Atunci consultă următoarele articole: ”Bonus fără depunere la casino online 2018” și ”Bonus fără depunere la pariuri sportive online în 2018!”

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Admiral

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

40 utilizatori au ales Admiral

Pariezi aici ?