Primul pariu la ADMIRAL

La Admiral plasarea primului pariu este o procedură simplă de făcut indiferent că vrei să joci pariuri single, multiple sau în sistem. Practic este la fel ca la Unibet și 888Sport, pentru că folosește aceeași platformă. Chiar și așa, hai să îți arăt exact ce ai de făcut.


Plasare de pariu single

Selectează pariul pe care vrei să îl joci dând click pe cota din dreptul acestuia. Respectivul pariu se încarcă într-un bilet virtual în pagina dreaptă a paginii și va avea în dreptul său o căsuță unde tu trebuie să completezi suma pe care intenționezi să o joci. După ce treci suma tot ce trebuie să faci este să apeși butonul ”Plasați pariul”
 

Plasare de pariu multiplu

Adaugă pe bilet toate selecțiile pe care vrei să le joci dând click pe cota din dreptul fiecărui meci în parte. Pariurile vor încărca unul sub altul în biletul virtual. Acum alege din partea de sus a biletului tabul ”Combinatie”, după care vei vedea că nu mai există câte un chenar în dreptul fiecărui meci în parte, ci este un singur chenar în partea de jos a biletului. Completează suma dorită și apasă ”Plasați pariul”.
 

Plasare de pariuri în sistem

Pentru a plasa pariuri în sistem, selectează opțiunea ”Sistem” din partea de sus a biletului. Apoi selectează sistemul dorit și completează în dreptul său miza pe care vrei să o joci! Atenție, tu vei completa miza pe combinație, și nu miza totală! Dacă nu știi ce este un pariu în sistem, atunci ar trebui întâi să citești acest articol: Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază

Pune primul tău pariu online la Admiral

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

36 utilizatori au ales Admiral

Pariezi aici ?