Admiral - pariuri sportive online și jocuri de cazino

Casa de pariuri sportive online Admiral a intrat pe piața din România în iulie 2017, după aproximativ un an și jumătate în care ONJN nu a mai acordat nici o licență și în care părea că nu vor mai apărea nume noi pe piața de gambling din România.

Deschide cont și joacă la casa de pariuri sportive online Admiral!

 

Licență ONJN până în 2027

Conform D. 1283/28.06.2017, Admiral deține licența cu numărul L1172564W000756 care îi dă drept de funcționare până în 2027. Pe site-ul ONJN este trecută atât o licență temporară (01.07.2017-.30.06.2018), cât și una definitivă (01.07.2017- 30.06.2027). Dar ținând cont că Admiral are deja un număr de licență (lucru specific licențelor definitive), atunci presupun că o vom vedea mult timp pe piața românească.

 

Admiral are un ”spate puternic”

Dar cine este Admiral, ce are în spate, și cu ce vine nou? Agenția există pe piața de jocuri de noroc de 26 de ani, având în acest moment peste 1,500 de agenții stradale de pariuri, 60 de cazinouri, dar și site-uri de pariuri online în mai multe țări. Asta nu este însă tot. Admiral face parte din grupul Novomatic, care este una dintre cele mai importante companii de gambling la nivel mondial, cu o cifră de afaceri de ordinul miliardelor de euro (3.2 miliarde în 2012). Johann Graf este fondator și președinte, acesta fiind un austriac de 43 de ani cu o avere de peste 5 miliarde de euro. 

Novomatic este prezentă în 43 de țări, printre care și România. Poate nu ai auzit de această companie după nume, dar crede-mă când îți zic că a fost una din cele care și-a lăsat puternic amprenta pe piața de la noi din țară. Ea este cea care furnizează platforma la 80% din aparatele de păcănele din barurile, casele de pariuri și cazinourile din România! Asta înseamnă că este și furnizorul a două jocuri de care nu ai cum să nu fi auzit: Sizzling Hot (popularul joc cu șeptari) și Book of Ra (popularul joc cu cărți). Nu ai cum să treci pe lângă un bar fără să fie cineva acolo care să își încerce norocul la șeptari, iar pentru asta Novomatic este de ”vină”. :)

 

Admiral în România

Admiral este prezentă în România de câțiva ani, ea deținând peste 80 de săli de jocuri împrăștiate prin întreaga țară. În fiecare oraș mediu și mare vei găsi măcar 1-2 săli de la acest operator, ceea ce cu siguranță este un plus mai ales că poți alimenta contul online cu fonduri direct din locațiile stradale. Admiral a adus în România și conceptul de ”tip & cash” prin care poți plasa pariuri sportive prin intermediul unui terminal (un aparat de joc asemănător cu aparatele de păcănele).

 

Servicii oferite și platforme folosite

În ceea ce privește site-ul online, admiral.ro, acesta oferă atât pariuri sportive cât și jocuri de cazino. Platforma de pariuri sportive utilizează aceeași interfață ca unibet.ro și 888sports.com, în timp ce platforma de Casino este dezvoltată direct de compania mamă, Novomatic.

Deschide cont și joacă la casa de pariuri sportive online Admiral!

Pariază online la casa de pariuri Admiral

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

38 utilizatori au ales Admiral

Pariezi aici ?