Verificarea contului de pariuri la 888Sport

sub 24 de ore

Verificarea contului

Contul de pariuri se verifică direct de pe site. Intră pe 888sport (intră acum) și accesează ”Casierie” din colțul dreapta sus a paginii. Dă click pe tab-ul ”Verifică date” unde vei găsi un formular în care trebuie să încarci următoarele documente:

  • copie după un act de identitate cu fotografie: cel mai bine este după buletin, dar se poate și după pașaport sau permis de conducere
  • dovadă a adresei: trebuie un document care să conțină atât numele tău complet, cât și adresa la care locuiești. Cel mai bine este să atașezi o copie după o factură de utilități: curent, gaze, internet, TV, telefonie. Dacă nu ai nimic pe numele tău, atunci te poți duce la bancă să ceri un extras de cont detaliat.
  • copie față-verso a cardului de credit: pentru a nu avea datele expuse, trebuie să acoperi cele opt cifre din mijloc de pe fața cardului, dar și ultimele trei cifre de pe spatele lui (codul CVV). Aceste poze sunt necesare doar dacă ai depus utilizând un card.

Pot să trimit doar o copie după un act de identitate?
Tu poți, dar ai să pățești ceea ce au pățit și alți pariori. În primă fază ți se va spune că ai contul verificat, dar vei observa că tot nu poți efectua retrageri, după care vei afla că de fapt trebuie să trimiți și celelalte documente. Recomand să trimiți tot ce trebuie din prima pentru a fi scutit de eventuale bătăi de cap.

Există o perioadă limită pentru a îmi verifica contul?
Nu, dar nu vei putea solicita retrageri până nu parcurgi procesul de verificare. Totuși nu sunt impuse și alte restricții. Pe vremuri se puteau retrage bani fără a avea contul verificat, dar de când 888sport a primit licență ONJN acest lucru nu mai este posibil (sau cel puțin nu ar trebui să fie).

Cât durează verificarea contului?
De obicei maxim 24 de ore, dar uneori mai mult, mai ales dacă trimiți documentele într-o zi de vineri sau de sâmbătă. Nu te baza pe faptul că vor fi verificate imediat, motiv pentru care este bine să le trimiți din timp.

Există restricții legate de formatul documentelor?
Nu este precizat un anumit format în care să le trimiți, dar documentele nu pot avea mai mult de 4MB.

Sunt datele mele în siguranță?
Compania 888 Holdings folosește SSL (Nivel Socketuri Asigurat) pentru a putea furniza protecția și securitatea datelor. Mai mult decât atât, toate documentele sunt stocate în mod electronic într-un mediu securizat cu acces restricționat la nivel înalt.

Ce altceva mai trebuie să știu?
În situații excepționale staff-ul agenției poate solicita două acte suplimentare:

  • documente legalizate: documente datate, semnate și ștampilate de către un notar public (vei primi mai multe informații din partea staff-ului la momentul respectiv)
  • declarație care să conțină detaliile depunerilor tale recente. Aceasta se completează direct de pe site-ul 888sport.com (”Verifică date” – ”Pentru detalii click aici” – ”Pentru a genera acest document, apăsaţi aici”)

Se întâmplă totuși destul de rar ca astfel de acte să fie solicitate; cel puțin eu unul nu am auzit de vreun astfel de caz.

Pariază online la casa de pariuri 888Sport

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

601 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii