Bonus 888Sport și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de 888Sport

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 1,000RON

acordat în tranșe de câte 40RON
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Bonus pentru prima depunere

Clienții noi primesc un bonus pentru prima depunere de 100% în limita a 1,000RON. Pentru a te putea califica pentru bonusul maxim este necesar să ai identitatea contului de pariuri verificat atunci când efectuezi primul depozit. În caz contrar bonusul maxim pe care îl poți încasa este de 800RON.

Cum este acordat bonusul?
Bonusul va fi acordat în tranșe de câte 40RON: prima tranșă este creditată instant pe cont, iar celelalte tranșe sunt în așteptare. Fiecare tranșă trebuie rulată de 10 ori pe cote de 2.00+ pentru a fi deblocată. Atunci când o tranșă este deblocată respectivul bonus și suma obținută din urma rulării lui este transferată în balanța normală a contului, iar o tranșă aflată în așteptare devine bonus activ.

Exemplu de acordare a bonusului:

  • Efectuezi un depozit de 120RON, ceea ce înseamnă că primești un bonus instant de 40RON și încă 2 bonusuri în așteptare de câte 40RON fiecare.
  • Rulezi 400RON, bonusul activ este deblocat și transferat în balanța reală. Primești un nou bonus activ de 40RON, ceea ce înseamnă că mai ai un singur bonus în așteptare de 40RON.
  • Rulezi 400RON, bonusul actual este deblocat și el, ceea ce înseamnă că ultimul bonus aflat în așteptare devine și el bonus activ.
  • Rulezi 400RON, iar astfel ai îndeplinit integral condițiile de rulaj.

Avantaje și dezavantaje
Din momentul în care ai efectuat primul depozit ai la dispoziție 60 de zile pentru a debloca bonusul de bun venit. Acest mod de acordare a bonusului are atât avantaje cât și dezavantaje. Pe de-o parte nu primești întreg bonusul instant, ci trebuie să te mulțumești cu faptul că acesta este creditat pe bucăți. Pe de altă parte, acest sistem îți permite să deblochezi parțial bonusul. În cazul bonusurilor oferite de alte agenții, dacă nu îndeplinești la timp condițiile de rulaj pierzi întreg bonusul și toți banii câștigați din urma utilizării lui. Aici în schimb păstrezi tranșele deblocate, exact ca la bonusurile pentru poker.

Alte promoții

Mina de aur a golurilor
Pune un pariu de 20 – 100RON pe Primul marcator / Ultimul marcator / Marchează, iar dacă acesta este pierzător primești înapoi integral suma pariată sub formă de bonus cu condiția ca în meci să se marcheze minim 5 goluri.

Minutul special 88’
Plasează un pariu de 20 – 100RON de tipul 1x2 sau Scor Corect, iar dacă acesta este pierzător primești înapoi integral suma pariată sub formă de bonus cu condiția ca în meci să se marcheze un gol după minutul 88 (adică 87.01). Pentru această promoție se ia în consideraredoar timpul regulamentar, nu și eventuale reprize de prelungire sau lovituri de departajare.

Termeni și condiții
Atât în cazul promoției ”Mina de aur a golurilor” cât și în cazul ofertei ” Minutul special 88’ se califică doar pariurile plasate pe meciuri de fotbal din următoarele competiții: România Liga 1, Anglia Premier League, Spania La Liga, Germania Bundesliga, Italia Seria și Liga Campionilor, sezonul 2016 / 2017. De asemenea, în cazul ambelor promoții bonusul este creditat în maxim 72 de ore din momentul în care pariul a fost decis. Bonusul trebuie rulat de șase ori pe cote de minim 1.50 în maxim 60 de zile.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile 888Sport

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

600 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii