Primul pariu la 888Sport

Plasarea de pariuri la 888sport este intuitiv și ușor de făcut, astfel încât nici măcar pariorii începători nu vor întâmpina probleme. Chiar și așa, îți voi arăta pe scurt cum se pariază. În primul rând trebuie să adaugi pe biletul virtual selecțiile dorite, lucru care se face ușor selectând cotele din dreptul pariurilor pe care vrei să le joci. Selecțiile vor încărca pe bilet, una sub alta. Biletul poate fi accesat din partea dreaptă a paginii și conține trei tab-uri:

  • Simples – de aici se plasează pariuri single, adică pe fiecare meci în parte. Tot ce trebuie să faci este să completezi în dreptul meciului pe care vrei să pariezi suma dorită, și să apeși butonul de jos ”Plasați pariul”. În poza mea eu am selectat patru meciuri pe care am pariat simultan, dar la fel de bine poți paria pe unul singur.
  • Multiple – acesta este tabul din care joci pariuri multiple unde toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare pentru ca și biletul să fie câștigător. Pur și simplu trebuie să completezi căsuța de jos cu suma dorită și să apeși ”Pariați”. Acest tab poate fi accesat doar dacă ai pe bilet minim două meciuri.
  • Permutații – este un nume mai rar folosit pentru pariuri în sistem. Așa cum se poate vedea și în poză, la un bilet cu patru selecții se pot juca duble (sistem 2/4), triple (3/4) și Yankee (duble, triple și un acumulator). Sistemul ”Simples” este de fapt echivalentul a patru pariuri single pe aceeași miză fiecare, în timp ce ”4 selecții”este același cu pariul multiplu prezentat mai sus. Fiindcă un sistem conține mai multe combinații, suma completată de tine se va înmulți cu numărul de combinații pentru a stabili miza finală. Fiindcă eu am trecut ”2” în dreptul unui sistem cu 4 combinații, înseamnă că pariez 8€.

Pune primul tău pariu online la 888Sport

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

601 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii