Pariuri live la 888Sport

Cea mai bună ofertă

De evenimente

  • Transmisiuni Live
  • Cashout
  • Aplicatie Mobil
  • Închidere pariuri

Cea mai bună ofertă

De optiuni pariuri

  • Centru de statistici cu grafică
  • Calendar cu evenimentele
  • Opțiunea Favorite
  • Pariu Rapid

Ca și în cazul platformei pre-meci, și platforma live este identică cu cea de la Unibet, ambele fiind furnizate de același provider. Acest lucru aduce cu sine atât plusuri cât și minusuri.

Aspecte tehnice
Problema este că această platformă de live betting solicită foarte multe resurse. Dacă ai un calculator de ultimă generație, ea va merge ireproșabil și vei putea paria în cele mai bune condiții posibile. Dar nu toată lumea are un calculator ”rachetă”. Chiar dacă ai un calculator decent care rulează fără probleme alte platforme de pariuri live, vei vedea că platforma 888sport va merge mai greoi. Același lucru este valabil și în cazul dispozitivelor mobile: ultima versiune a aplicației va rula bine după telefoane noi, dar mai puțin bine după telefoane mai vechi. 

Cred că atât la Unibet cât și la 888Sport este o problemă de optimizare, iar în mod normal platforma de pariuri live va suferi într-un viitor apropiat câteva updateuri care să îi permită să meargă bine și de pe calculatoare și dispozitive mobile mai puțin moderne (deja această problemă este în curs de remediere).

Oferta live
Oferta live este foarte bogată, atât ca număr de meciuri acoperite cât și ca număr de opțiuni de pariere din ofertă. Ia totuși în considerare faptul că 888sport nu se axează în mod deosebit pe piața din România, motiv pentru care în zile de weekend bogate în fotbal s-ar putea să ai parte de surprize neplăcute. Mai exact, s-ar putea ca anumite meciuri din România Liga 2 și chiar din România Liga 1 să lipsească din oferta live.

Centru de statistici
Este oferit un centru de statistici unde poți vedea la meciuri de fotbal raportul atacurilor, șuturilor, cornerelor, posesiei și multe altele. De asemenea o fereastră 2D îți va arăta cine are posesia mingiei, cine atacă, când este o lovitură liberă etc. Pe de altă parte, nu poți adăuga la favorite meciurile și opțiunile de pariere care te interesează, iar acest aspect reprezintă un minus.

Pariază live la casa de pariuri online 888Sport

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

600 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii