888Sport - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

888sport pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Agenția pune la dispoziție o aplicație pentru IOS numită ”888sport – Online sports Betting” ce poate fi descărcată direct din AppStore. Pentru Windows și Android nu există încă o astfel de aplicație, motiv pentru care va trebui să pariezi direct din browser dacă nu ai un Iphone sau un Ipad.

Aplicația pentru IOS – un inamic al telefoanelor moderne
Am testat această aplicație pe un Iphone SE, care practic este un Iphone 6S în carcasă de Iphone 5, ceea ce înseamnă că din punct de vedere tehnic este cel puțin la fel de performant ca un 6S. Deci în afară de Iphone 7 nu există un telefon de la Apple mai performant pe care aplicația să poată merge mai bine. În ciuda acestui aspect, și a faptului că am folosit o rețea wireless, paginile se încarcă destul de greu iar aplicația se mișcă mai lent decât alte aplicații similare. Plus că nu îmi ia de fiecare dată click-urile pe care le dau. Probabil că nu m-ar deranja acest lucru în mod deosebit dacă aș plasa din când în când doar pariuri pre-meci. Pe de altă parte nu văd cum aș putea paria live constant din cadrul acestei aplicații. Cum am spus și la secțiunea de pariuri live, aceasta este mai degrabă o problemă de optimizare care este în curs de remediere.

O surpriză plăcută pentru cei cu un telefon mai vechi
Dar acum vine partea interesantă. M-am gândit că dacă pe un Iphone SE am întâmpinat probleme, oare cum se va descurca aplicația pe un Iphone 4S cu IOS6? Va merge măcar? Și aici vine surpriza; când dau să descarc din AppStore îmi spune că versiunea curentă necesită IOS8+, dar pot descărca o variantă mai veche compatibilă cu acel telefon. Am acceptat, și s-a instalat o versiune a aplicației complet funcționabilă, care deși într-adevăr avea o grafică mai demodată, funcționa surprinzător de bine și de fluid, oferind aceleași facilități ca și versiunea mult mai ”modernă”.

Pariuri din browser
Povestea este aceeași ca pe PC; site-ul merge greoi. Dacă ai un dispozitiv de ultimă generație (nu contează de la ce firmă) va merge destul de bine încât să poți paria în condiții decente, dar în caz contrar vei întâmpina probleme.

Pariază online la 888Sport de pe dispozitivele mobile

Ia pariruile cu tine oriunde pe telefon sau tabletă.

601 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii