Agentii Sky Bet si programul acestora

In prezent, agentiile de tip franciza ale celor de la Sky Bets sunt deschise in peste 100 de locatii din intreaga tara. Agentiile Sky Bets presupun a fi un loc unde trebuie sa te relaxezi, pentru ca pana la urma, pariurile raman un hobby pentru 90 % dintre noi, nu? Totusi, exista mici exceptii, care infirma aceasta regula.

skybets.jpeg

Din pacate, tot mai multe agentii Sky Bets sunt asociate cu baruri, insa nu baruri precum gasim la cei de la 1x2 Bet Cafe Arena. Sunt acele baruri " ieftine " in care lumea evita sa mai mearga datorita faptului ca sunt ocupate de oameni care nu au nici un fel de legatura cu aceste pariuri, barurile " ieftine " fiind asociate de cele mai multe ori cu oameni care au putin mai mult la " bord " .

Revenim la agentiile care isi fac pe deplin datoria, acestea sunt foarte cautate de pariori. Cu o oferta extrem de variata, agentiile Sky Bets se afla momentan in top 10 in cele mai bune agentii offline din Romania, ajungand la un loc 7-8.  In ceea ce priveste programul/ orarul celor de la Sky Bets, acesta difera de la agentie la agentie.

Dupa cum spuneam si la inceput, pariurile de franciza sunt vazute cu ochi buni de multi pariori , alti pariori vazandu-le drept o afacere nesigura in care nu vor sa-si investeasca banii in bilete.

UPDATE: Sky Bets nu mai exista va recomandam sa jucati la aceasta casa de pariuri online.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!