Agenţii de top la care puteţi paria de acasă, de pe telefon sau chiar tabletă

Un mare avantaj al caselor de pariuri online este acela că puteţi paria indiferent unde vă aflaţi, singurul lucru de care aveţi nevoie fiind o conexiune la internet şi un dispozitiv de pe care să puteţi plasa pariul. Astfel puteţi paria de acasă din faţa calculatorului, fără să fie nevoie să vă deplasaţi la o agenţie de pariuri offline. De asemenea aveţi posibilitatea să pariaţi de pe telefon sau tabletă în caz că sunteţi plecaţi, singurul lucru necesar fiind o conexiune 3G sau WI-FI. Totuşi nu toate casele de pariuri oferă aplicaţii pentru pariurile de pe telefon sau n-au site-uri optimizate pentru telefoane. Casele de pariuri se diferenţiază una faţă de cealaltă datorită calităţii serviciilor oferite, indiferent unde vă aflaţi la momentul plasării unui pariu. În acest articol o să vă prezint cele mai bune case de pariuri online, la care puteţi paria indiferent dacă sunteţi acasă sau pe stadion urmărind o partidă live.

Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015)

unibet.png

Unibet oferă un serviciu de live streaming care este disponibil de pe orice dispozitiv (pc, tabletă, telefon). Unibet vine în ajutorul clienţilor care plasează pariuri de pe dispozitive mobile, oferind un serviciu complet format din: aplicaţie pentru pariuri de pe telefon (Unibet Pro), aplicaţie completă pentru statistici (Football Stats), aplicaţie completa pentru tenis (Tennis Livescore) şi aplicaţie pentru urmărirea partidelor live (Unibet TV). Astfel aveţi toate condiţiile necesare pentru a putea paria oriunde vă aflaţi. Are o interfaţă a site-ului în limba română, un chat în română disponibil în timpul zilei, însă din păcate n-are un număr telefonic de contact pentru pariorii români. Astfel dacă nu sunteţi acasă şi aveţi o problemă, puteţi să-i contactaţi doar prin email sau prin număr de telefon internaţional, disponibil 24/24 dar taxabil. Oferta de partide şi de opţiuni de pariere este una suficientă pentru necesitatea majorităţii pariorilor.

Unibet.ro oferă şi un prim pariu 100% fără riscuri până la 150 RON, ofertă disponibilă doar pentru cei care-şi deschid cont accesând un link de afiliat de pe PariuriX.

Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015)

netbet.png

Netbet a reuşit să intre în topul preferinţelor pariorilor români într-un timp extrem de scurt, ea intrând pe piaţa pariurilor online din România în 2015. La început s-a remarcat prin asocierea numelui său cu Dan Petrescu, după care a reuşit să devină sponsorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, astfel capitalul de imagine devenind şi mai mare. La Netbet.ro se poate paria la fel de bine de la pc, cât şi de pe un telefon sau tabletă. Există o aplicaţie de pariuri pentru iPad sau iPhone,  în timp ce persoanele care au dispozitive cu Android pot descărca aplicaţia foarte simplu, intrând pe site-ul Netbet, acolo unde în secţiunea "Mobil" vor trebui să introducă o adresă de email validă, adresă unde vor primi link-ul pentru downloadarea aplicaţiei.

Punctul forte al celor de la netbet.ro este însă reprezentat de acel bonus pariuri oferit la efectuarea primului depozit,  cât şi de diversele promoţii puse la dispoziţie pariorilor români. Dacă alegeţi să deschideţi cont accesând un link de pe PariuriX vă veţi putea bucura de o ofertă exclusivă la prima depunere, 100% până la 300 RON, în loc de 50% până la 200 RON cât este oferta standard.

Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015)

sportingbet.png

Sportingbet alături de precedentele două case de pariuri prezentate în acest articol sunt singurele la care pariorii români pot urmări meciuri live video. Partea şi mai bună la cele trei este că oferă posibilitatea de a viziona astfel de partide chiar şi de pe telefon sau tabletă, astfel putem urmări cele mai tari meciuri de fotbal sau tenis oriunde ne-am afla, atâta timp cât avem o conexiune la internet. În ciuda faptului că nu oferă pariuri cu handicap asiatic Sportingbet are o ofertă de pariere destul de bună. Unii spun că nu s-ar afla în top din punct de vedere al cotelor, lucru destul de fals dacă ne gândim că oferind cote mai mici pentru favoriţi, Sportingbet oferă cote mai mari pentru outsideri.

Clienţii noi Sportingbet.ro, care-şi deschid cont la operator accesând un link de pe PariuriX, beneficiază de un prim pariu 100% fără riscuri până la cel mult 300 RON. O astfel de ofertă îţi poate mări destul de mult banca încă de după primul pariu plasat. Poţi paria 300 RON pe un bilet cu cota 3, iar dacă vei câştiga te vei putea bucura de un profit triplu, în caz contrar urmând să primeşti toţi cei 300 RON sub formă de bonus.

Fortuna.ro (D. ONJN 2159 / 28.08.2015)

efortuna.png

Cel mai mare operator de pariuri din centrul Europei a intrat din 2015 şi pe piaţa din România. La fel precum Netbet a escaladat rapid topul, ajungând între primele patru case de pariuri preferate de români. Acest lucru a fost posibil şi deoarece Fortuna oferă în ţara noastră şi pariuri offline. De altfel fortuna.ro este singura casă de pariuri trecută din offline în online la care recomandăm pariorilor să joace. Calitatea serviciilor oferite face din acest operator unul de top. Clienţii Fortuna pot paria şi de pe telefon sau tabletă, ba chiar se şi acordă bonusuri de loialitate celor care joacă constant din mers.

Am reuşit să obţinem şi un bonus exclusiv Fortuna celor care-şi deschid cont accesând un link de pe site-ul nostru. Astfel în loc de bonus 50% până la 150 RON la prima depunere, cât este valoarea standard a bonusului, oferta noastră exclusivă este mai bună cu 50 RON, fiind de 50% până la 200 RON!

888sport.com (D. ONJN 2162 / 28.08.2015)

888sports.png

Dintre cele cinci agenţii de pariuri de top la care puteţi paria de acasă, de pe telefon sau tabletă 888sport este singurul care n-are interfaţă grafică complet tradusă în limba română şi tot singurul la care nu se poate paria în lei româneşti. Altfel, cu o experienţă vastă pe piaţă agenţia de pariuri 888sport reprezintă cu siguranţă o alternativă de top. Ce am observat de-a lungul timpului este faptul că 888sport şi Unibet au aceeaşi ofertă de pariere şi aceleaşi cote. Prin urmare dacă n-aveţi posibilitatea să jucaţi la operatorul scandinav din diverse motive puteţi încerca cu încredere 888sport.com, casă de pariuri care oferă şi o aplicaţie pentru pariuri de pe telefon sau tabletă.

Bonusul exclusiv pe care am reuşit să vi-l obţinem la 888sport este ceva mai ciudat. Plasează primul pariu de pe mobil la această casă de pariuri după ce ţi-ai deschis cont accesând un link de pe PariuriX şi dacă acel pariu va fi câştigător pe lângă câştigul firesc vei mai primi de două ori valoarea profitului sub formă de pariuri gratuite.

Aveţi cinci case de pariuri de top la care puteţi paria oriunde v-aţi afla. Indiferent ce alternativă veţi alege cu siguranţă nu veţi regreta alegerea făcută.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi