Cash Out la case de pariuri online în 2018! Pierzi pariul dar nu și banii!

Prin opțiunea Cash Out la case de pariuri online poți să recuperezi de cele mai multe ori o mare parte din miză, astfel în cazul unui pariu nefavorabil îți poți recupera mare parte din bani. În ultimii ani tot mai multe agenții de pariuri sportive online au început să ofere opțiunea de cash out, o opțiune ce vine de multe ori în ajutorul pariorilor care vor să-și asigure un câștig garantat. Însă de multe ori această opțiune îi încurcă pe aceștia în loc să-i ajute, așa cum vei putea citi în acest articol. Tot aici îți voi explica ce este această funcție cash out, ce agenții pariuri sportive online o oferă în acest moment și ce ar trebui să știi înainte de a o folosi.

Pariază la această casă de pariuri online! Poți utiliza opțiunea de cash out oricând dorești!


Ce este opțiunea de cash out?

Opțiunea cash out îți permite să închizi un pariu aflat în desfășurare, iar în momentul în care o folosești iei garantat o parte din eventualul câștig sau din miza inițială. De aceea această opțiune este cunoscută și sub numele de ”închidere pariu”. Suma exactă pe care o primești depinde de șansele reale pe care biletul tău le are să fie câștigător în momentul în care închizi pariul.

Opțiunea cash out poate fi de obicei utilizată atât la pariuri single cât și multiple, indiferent că ele au fost plasate pre-meci sau live. Totuși, pot fi case de pariuri online care să ofere această opțiune doar la anumite tipuri de pariuri. De asemenea, opțiunea nu este oferită chiar la toate meciurile, dar din nou contează la ce agenție joci. De exemplu sunt unele agenții de pariuri sportive care oferă posibilitatea de a închide un pariu doar la meciuri de fotbal sau altele care nu oferă această posibilitate la anumite meciuri mai mici.

 

Exemplu de situații când poți folosi cash out

Pentru a înțelege mai exact despre ce este vorba, voi veni cu câteva exemple concrete în care poți folosi opțiunea de cash out.

  • Exemplu 1: Ai plasat un pariu single cu 100 RON cu câteva ore înainte de începerea unui meci, dar cu 5 minute înaintea fluierului de start afli informații noi care te fac să dorești să nu fi pus acel pariu. Datorită prezenței opțiunii cash out poți închide pariul și poți primi înapoi o mare parte din miza inițială. Într-o astfel de situație majoritatea agențiilor înapoiază 95% din banii pariați, deci 95 RON.
  • Exemplu 2: Ai plasat un pariu single pre-meci că outsiderul va câștiga sau va face egal. Echipa ta rezistă bine, iar în minutul 70 scorul este în continuare de 0:0. Dar observi că aceasta a început să obosească iar adversara sa domină din ce în ce mai mult meciul, astfel încât decizi că este mai bine să închizi pariul înainte ca favoriții să deschidă scorul. Nu vei câștiga la fel de mult ca atunci când lași pariul până la capăt, dar iei cu siguranță o sumă de bani indiferent de ce se întâmplă ulterior pe teren.
  • Exemplu 3: Ai plasat un pariu multiplu format din șapte selecții. Primele 6 meciuri de pe bilet sunt câștigătoare astfel încât ajungi să depinzi de ultimul meci. Dacă acesta este câștigător iei o sumă frumoasă de bani, dar dacă el nu iese atunci nu mai câștigi nimic iar primele 6 selecții corecte de pe bilet le-ai nimerit degeaba. De aceea decizi să închizi pariul, iar astfel iei garantat o sumă consistentă de bani.

 

Ai grijă când folosești opțiunea de închidere pariu

Este bine să joci doar la agenții pariuri sportive online care oferă opțiunea de cash out pentru că nu poți ști când ai nevoie de ea. Chiar și așa, trebuie să ai grijă să nu o folosești excesiv, ci doar atunci când ai nevoie. Nu sunt puțini cei care folosesc această opțiunea la aproape orice pariu doar pentru a fi siguri că iau ceva de pe urma pariului lor, ca la final să constate că era mult mai bine dacă lăsau anumite pariuri deschise până la capăt. Utilizarea opțiunii cash out prea des este o strategie păguboasă pe termen lung și ar trebui să te gândești bine înainte de a o folosi dacă se merită sau nu. Uneori chiar se merită, dar alteori nu prea.
 

Agenții de pariuri recomandate cu opțiunea de cash out

Mai jos poți vedea o listă cu agențiile recomandate care oferă opțiunea de cash out, și link către articolele care descriu acest serviciu. Mai jos poți vedea și o listă cu alte case de pariuri la care poți închide pariuri aflate în desfășurare, și care merită încercate. Probabil că lista completă este mai lungă, și o poți completa tu printr-un reply mai jos. 
 

Unibet  (D.ONJN 1564/25.08.2016) –  deschide un cont acum

Opțiunea de cash out la Unibet poate fi folosită pe orice tip de pariu: single, multiplu, pre-meci, live. Unele case de pariuri nu oferă opţiunea decât la o parte din aceste tipuri de pariuri. Un alt lucru care îl consider important este acela că Unibet oferă posibilitatea de a închide pariuri la destul de multe sporturi, nu doar la fotbal, aşa cum se întâmplă în cazul altor agenţii.

Află mai multe: Opţiunea cash out la Unibet!
 

Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) – vezi site-ul agenției

Betfair este una din puținele agenții licențiate care oferă opțiunea de cash out parțial. Asta înseamnă că poți închide doar o parte din pariu, și cealaltă parte să o lași în continuare. Dacă de exemplu ai pus un pariu pe 100RON, poți să îl închizi pe 60RON și să lași o miză de 40RON pentru pariul inițial. Pentru câteva luni a fost chiar singurul operator cu această opțiune, dar acum nu mai este.

Află mai multe: Opțiunea de cash out la Betfair - închide parțial pariul tău! 
 

Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) – deschide un cont acum

Poți închide pariuri din fotbal, baschet, tenis și volei, atât single cât și multiple. Opțiunea nu poate fi utilizată pe pariuri precum DNB, șansă dublă, victorie la zero sau pauză / final, câștigă / marchează în ambele / oricare repriză, dar în rest poate fi folosită la aproape orice.

Află mai multe: Opțiunea de cash out la Betano!


eFortuna - Fortuna Bet România (D.ONJN 1560/25.08.2016) - vezi site-ul agenției

La Fortuna Bet opțiunea de închidere pariu poartă numele de ”Early Cashout”. Ea nu poate fi folosită chiar la toate sporturile, dar oferta este mai mult decât generoasă: 

Află mai multe: Early Cashout la Fortuna Bet!

 

Admiral (D.ONJN 1283 /28.06.2017) - vezi site-ul agenției

La Admiral poți închide pariuri single, indiferent dacă ele au fost plasate pre-meci sau live. Din păcate opțiunea nu este oferită la pariuri multiple.

Află mai multe: Cash Out la Admiral! Pierzi pariul, nu și banii!

 

Alte case de pariuri online la care poți închide pariuri aflate în desfășurare

NetBet (D.ONJN 1279 /29.06.2016)  –  înregistrează-te și tu

Mai nou și Netbet oferă opțiunea de cash out parțial, opțiune ce poate fi  utilizată atât de pe PC cât și de pe dispozitive mobile. Ar mai trebui spus că poți închide pariuri la aproape orice meci sau sport, fiind destul de rare acele situații în care opțiunea nu este disponibilă.

Află mai multe: Opțiunea cashout la Netbet - ține sub control pariurile tale!
 


Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) -  te așteaptă un bonus atractiv

Poți da cash out atât la pariuri pre-meci cât și live, ea fiind disponibilă la majoritatea sporturilor, meciurilor și tipuri de pariuri, deși este posibil să lipsească de la partide mai puțin importante. Cel puțin la fotbal nu am văzut vreun pariu de tipul 1x2 sau over/under care să nu poată fi închis.

Află mai multe: Sportingbet a introdus opțiunea de cash-out / închidere pariu! Vezi aici detalii!

 

888Sport  (D.ONJN 1439/12.08.2016)  – vezi site-ul agenției

Din păcate la 888Sport poți da cash out doar la pariuri live, nu și la cele pre-meci, ceea ce poate fi o problemă  pentru anumiți pariori. Pe de altă parte poți închide aproape orice pariu live, excepțiile fiind destul de rare.

Află mai multe: Vezi cum poți folosi opțiunea de cash-in la 888sport.com și pe ce pariuri poate fi ea folosită! 

Din informațiile disponibile, Maxbet, Circus și agențiile trecute din offline în online (Superbet, Stanleybet, Casa Pariurilor, Mozzartbet) nu oferă opțiunea de cash out. 

Pentru o listă completă cu toți operatorii licențiați, accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/popularitate. În dreptul fiecăruia este precizat dacă oferă cash out sau nu, și poți accesa recenzia pentru mai multe detalii. 

De asemenea, dacă vrei să înveți cum să pui corect o contră atunci când lipsește opțiunea de Cash Out recomand să accesezi articolul: ”Lipsă cash out - închidere pariu? Așa joci contră - acoperire pariu!

Pariază la această casă de pariuri online! Poți utiliza opțiunea de cash out oricând dorești!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!