Agenţii de pariuri pe net recomandate

Agenţiile de pariuri de pe net sunt primite cu o oarecare neîncredere de către pariori. Chiar şi aşa ele reuşesc să se dezvolte în mod uimitor, mulţi pariori preferând să parieze online pentru a evita plata unor taxe către stat la fiecare bilet câştigat. Există multe alte avantaje cum ar fi pariurile live, pariuri de pe mobil şi tabletă etc. Cei care n-au încredere în casele de pariuri gândesc greşit în oarecare măsură. Da, erau agenţii de pariuri care nu erau serioase şi nu făceau plăţile, dar de când cu licenţierea nici o casă nu-şi permite să piardă licenţa pentru că nu onorează o plată. Garantăm acest lucru, însă şi voi trebuie să fiţi corecţi, să nu abuzaţi de bonusurile oferite de aceste case de pariuri, să nu încercaţi să le fraudaţi prin diferite metode şi să vă înregistraţi cu datele reale. Dacă sunteţi corecti cu ele cu siguranţă totul va decurge bine şi veţi vedea că este mult mai eficient să jucaţi la pariuri pe internet.

Agenţia de pariuri Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) este o alternativă pentru a juca la pariuri sportive pe internet. Aceasta este o agenţie de pariuri scandinavă listată la bursă, care a fost în deceniul trecut desemnată de două ori cea mai bună agenţie de pariuri din lume. Site-ul se prezintă în mai multe limbi, printre care şi limba română. La capitolul ofertă sta destul de bine, acoperind toate sporturile şi competiţiile importante. Cotele nu se ridică la nivelul aşteptărilor, dar sunt însă cu mult peste ale altor agenţii. Pe pagina de pariuri live se găsesc în orice moment evenimente pe care puteţi paria în timp real. Oferă de asemenea şi opţiunea de a viziona partide live video prin serviciul de live streaming. Depozitul minim acceptat este de 40 RON cu ajutorul cardului de credit/debit şi de 25 RON prin Paysafecard. La retrageri se mişcă destul de bine, timpul procesării unei retrageri în contul bancar fiind de cel mult 3 zile lucrătoare.

Unibet oferă clienţilor şi opţiunea de a paria oriunde şi oricând de pe mobil. N-aveţi nevoie decât de un telefon/tabletă şi de conexiune la internet. Ca orice casă de pariuri care se respectă are şi un bonus. Acesta este acordat sub forma unui pariu fără riscuri. Astfel primiţi integral miza primului pariu jucat la Unibet dacă acesta este pierdut, oferta fiind exclusivă dacă vă înregistraţi la unibet.ro accesând un link de pe PariuriX.com, altfel oferta fiind de 50% din primul pariu. Suma maximă ce se acordă în cadrul acestei promoţii este de 150 RON.

casa-de-pariuri-online-unibet.JPG

A doua casă de pariuri online pe care o recomandăm este Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015). La fel ca şi precedenta alternativă are interfaţă în limba română şi serviciul de asistenţă disponibil de asemenea în limba română. Live chat-ul, apelul telefonic şi e-mailul sunt alternativele prin care puteţi contacta serviciul de relaţii cu clienţii al celor de la Sportingbet.ro. De asemenea, oferă posibilitatea de a paria de pe telefon mobil sau tabletă. Oferta de pariuri este foarte bună, fiind acoperite o gamă largă de sporturi şi de competiiţii sportive.

Pe pagina de meciuri live veţi găsi în orice moment al zilei măcar un eveniment pe care să pariaţi. Pentru a putea ”lupta” cu ceilalţi adversari de pe piaţă Sportingbet.ro oferă şi ea posibilitatea de a viziona live video evenimente sportive. La Sportingbet puteţi să pariaţi de pe mobil sau tabletă cu ajutorul aplicaţiei sau direct din browser-ul dispozitivului mobil. Depozitul minim la Sportingbet este de 40 RON, iar ca metode de depunere acceptate aveţi cardul de credit/debit, Skrill.com, Paysafecard sau Neteller. La retrageri Sportingbet nu percepe niciun comision, iar banii vă vor ajunge în contul bancar în 3-5 zile lucrătoare.

PariuriX.com vă oferă şi la sportingbet.ro o ofertă exclusivă. Dacă vă înregistraţi la agenţie de pe site-ul nostru veţi avea primul pariu asigurat până la cel mult 300 RON. Astfel dacă acesta va fi pierdut miza va fi returnată integral până la suma amintită mai sus.

casa-de-pariuri-online-sportingbet.JPG

Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) este fără doar şi poate o alternativă viabilă pentru pariorii din România. Avându-l ca ambasador pe Dan Petrescu şi fiind sponsor oficial al echipei de fotbal FC Steaua Bucureşti casa de pariuri online Netbet a reuşit destul de rapid să intre în topul preferinţelor pariorilor din România.

Agenţia oferă clienţilor noi un bonus de 50% din primul depozit până la 200 RON, ofertă pe care staff-ul PariuriX.com a reuşit s-o îmbunătăţească pentru cei care-şi deschid cont la operator de pe site-ul nostru. Astfel oferta exclusivă adresată acestora este 100% din prima depunere până la 300 RON. Pe lângă această ofertă foarte atractivă agenţia de pariuri mai oferă şi un bonus egal ca valoare cu miza primului pariu plasat de pe mobil, în limita a 40 RON. Constant ne sunt oferite promoţii şi bonusuri pentru anumite evenimente sportive sau pentru anumite competiţii.

La Netbet depunerea minimă este de doar 20 RON cu cardul de credit sau debit, prin skrill.com sau Paysafecard. De asemenea prin Skrill sau Paysafecard se pot retrage chiar şi 20 RON, în timp ce pe card sau prin transfer bancar se pot scoate minimum 80 RON! În cazul în care aveţi vreo întrebare despre agenţie vă puteţi adresa staff-ului Netbet prin live chat zilnic între orele 10 şi 23 sau prin mesaj tip e-mail pe pagina de contact a site-ului.

Spuneam că oferă un bonus pentru pariuri de pe telefon sau tabletă, existând şi o aplicaţie pe care utilizatorii cu un dispozitiv Android o pot downloada.

casa-de-pariuri-online-netbet.JPG

Alte case de pariuri pe care noi le-am testat şi la care vă recomandăm să jucaţi sunt 888sport.com (D. ONJN 2162 / 28.08.2015) şi Fortuna.ro (D. ONJN 2159 / 28.08.2015). La prima primiţi triplul profitului avut la primul pariu plasat, iar la Fortuna beneficiaţi de un bonus din prima depunere de până la 200 RON, reprezentând 50% din suma depozitată. Ambele oferte sunt exclusive dacă vă înregistraţi accesând link-urile de pe site-ul PariuriX.

Oricare dintre agenţiile de pariuri pe net pe care le-am prezentat aici sunt de încredere şi nu riscaţi absolut nimic dacă vă înregistraţi şi jucaţi la ele. Tot ce trebuie să faceţi voi este să fiţi corecţi şi să nu încercaţi să le fraudaţi în vreun fel. 

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi