Câştigă un iPhone 7

+ 100 de premii de 99RON Participă acum

Ghid pariuri online 2017

Începe drumul spre succes alături de Marius Cădar Descarcă ghidul

Agenții de pariuri pe internet la care poți paria pe cartonașe galbene și roșii!

Adaugat de: Goder

09 Dec 2016 17:27 434 0

cartonas-galben.jpg

Află de la PariuriX.com care sunt agențiile de pariuri pe internet care oferă pariuri pe cartonașe galbene și roșii.

Ieri v-am arătat care sunt casele de pariuri online la care poți paria pe cornere, iar astăzi voi vorbi de un alt tip de pariuri foarte popular care nu are legătură cu numărul de goluri sau cu echipa care câștigă / marchează. Este vorba de pariurile pe cartonașe, atât galbene cât și roșii.

Ia în considerare faptul că opțiunile prezentate mai jos sunt oferite de regulă doar la meciurile din principalele cinci campionate ale Europei (Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga) și din cupele europene, dar mai pot exista și excepții.

  • Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) oferă multe opțiuni printre care și posibilitatea de a plasa pariuri pe fiecare echipă (câte cartonașe va primi, va avea o eliminare), sau handicapuri europene și asiatice. Mai mult decât atât, poți paria dacă un anumit jucător va fi avertizat, iar în cazul unor anumiți jucători (dar doar câțiva la fiecare meci) poți paria dacă repectivul va fi eliminat. 
  • Netbet  (D.ONJN 1279 /29.06.2016) - oferă în jur de 3-5 opțiuni la fiecare meci din campionatele de top. Pe lângă opțiuni principale precum total cartonașe sau cartonaș roșu găsim pariuri pe primul / ultimul cartonaș. Ia în considerare faptul că unele opțiuni sunt introduse mai târziu în ofertă (de regulă în ziua meciului).
  • Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016)oferă multe opțiuni, printre care și câteva destul de inedite. În afară de opțiuni precum par / impar, sau posibilitatea de a paria pe numărul de cartonașe a fiecărei echipe în fiecare repriză, mi-a sărit în ochi posibilitatea de a paria pe intervale de 15 minute. 
  • Betano (D.ONJN 3311/ 18.12.2015) - am găsit 3 opțiuni: peste / sub total cartonașe, cartonaș roșu: da / nu și intervalul primului cartonaș: înainte de minutul 23 sau după. Ca plus, toate aceste opțiuni le-am găsit inclusiv la partide din România Liga 1!
  • Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) - se simte din plin că este o agenție britanică deoarece iese un pic din tiparul obișnuit când vine vorba de pariuri pe cartonașe. Nu poți paria pe numărul efectiv de cartonașe sau pe o eliminare, dar poți plasa pariuri de tipul over / under pe total puncte sau pe numărul de puncte acumulat de fiecare echipă (se acordă un anumit punctaj diferit pentru fiecare tip de cartonaș).
  • 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016)  - 888sport utilizează aceeași platformă de pariuri ca Unibet, deci opțiunile ce pot fi găsite acolo le vom găsi și aici, ceea ce este un lucru bun. 
  • Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) - are doar pariuri de tipul  peste / sub total cartonașe și cartonaș roșu: da / nu. Partea bună este că aceste opțiuni sunt disponibile inclusiv pe meciurile din Liga 1.
  • Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016) - sunt oferite de regulă 4 pariuri: primul cartonaș, ultimul cartonaș, număr de cartonașe roșii, număr total de cartonașe în meci.

La următoarele case de pariuri nu am găsit pariuri pe cartonașe nici măcar pe campionatele de top ale Europei: Fortuna BetMaxbetCircusStanleybetSuperbetMozzartbet și BetStars.

tabel-cartonase.png

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive