Agenţii de pariuri online pentru cei care joacă mii de euro lunar

Chiar dacă vă vine să credeţi sau nu chiar şi la noi în România există pariori profesionişti care joacă mii de euro lunar. Bineînţeles, toţi au început greu, toţi au trecut prin biletele combinate cu câţiva lei mizaţi, dar important este că au ajuns la concluzia că pentru a câstiga la pariuri trebuie să ai o bancă suficientă şi să te documentezi asupra pariurilor făcute.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

Aceşti jucători la pariuri îşi aleg o casă online cu cele mai bune cote, ei nu sunt interesaţi de o ofertă prea mare, deoarece în general mizează doar pe handicap asiatic şi pe over/under, la fel cum nici oferta de pariuri live nu este o prioritate. Nu veţi întâlni un jucător experimentat care să joace la pariuri live, pentru că acolo se pierd cei mai mulţi bani.

Astfel de pariori care joacă mii de euro lunar merg pe câte un singur meci pe bilet, o miză standard, undeva la 5% din banca totală şi analizează până la ultimul detaliu orice pronostic efectuat.

Astfel de pariori îşi aleg în general una din următoarele case de pariuri: Betfair.com (D.ONJN 1291/29.07.2016) şi Sportingbet.ro (D.ONJN 1558/25.08.2016). Primul este cel mai mare site de betting exchange din lume, iar la Sportingbet există un program de loialitate, la care jucătorii care rulează sume mari sunt recompensaţi cu oferte diverse.

Aceste case de pariuri nu sunt exclusiv pentru cei care joacă mii de euro lunar, dar ele se remarcă în general prin cotele cele mai bune de pe piaţă, iar Betfair este aleasă pentru betting exchange, un subiect însă mai complicat.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi