Agenţii de pariuri online care mai acceptă pariori români după 13 februarie 2015

onjn.jpg

Actualizare 16 noiembrie 2016:

Începând cu septembrie 2015 poți juca în legalitate doar la agenții online care dețin o licență ONJN, iar la începutul lui iulie 2016 au fost acordate și primele licențe definitive pe 10 ani. La momentul acestei actualizări erau 17 case de pariuri online cu licență. O listă actualizată cu acestea poate fi găsită aici: https://pariurix.com/agentii. De asemenea, dacă vrei să afli ce se întâmplă dacă joci la agenții nelicențiate, atunci dă un CLICK AICI.

Nici bonusurile prezentate mai jos nu mai sunt valabile. Vezi pe această pagină PariuriX lista cu bonusurile actuale.

 

Articolul inițial

Din data de 13 februarie 2015 au început să fie puse în aplicare noile reguli stabilite în decembrie 2014. Mai multe detalii despre deciziile luate găsiţi în articolul: Guvernul creşte taxele pe jocuri de noroc. Până când vor fi prezentate şi normele atunci totul este destul de vag şi din acest motiv unele case de pariuri online au decis să nu mai accepte jucători din România (probabil temporar, până va fi totul clar). Ultima pe această listă care s-a lungit destul de mult este Bet-at-home.

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online!

În aceste condiţii destul de mullţi pariori îşi pun întrebarea: "eu unde pariez online?". În cele ce urmează vă vom prezenta casele de pariuri online care mai acceptă jucători din România şi la care vă recomandăm să jucaţi. Este drept că pe lângă agenţiile din listă mai sunt şi altele care acceptă români, dar nu ştim cât de serioase sunt acelea.

În momentul de faţă o putem considera în topul caselor de pariuri online care mai acceptă români. Are un bonus atractiv de până la 400 RON, are promoţii precum meciul zilei sau concursuri precum Predictorul Fotbalului. Vine des cu promoţii, aşa că ar trebui să fie agenţia numărul 1 pentru cei care caută cât mai mulţi bani gratis (câştigaţi sub diverse forme)

Unibet ar trebui să fie agenţia numărul 1 pentru pariorii care stau puţin la pc. Are nu mai puţin de patru aplicaţii mobile pentru pariori, de la aplicaţia pentru pariere efectivă până la cea cu statistici din tenis. La Unibet mai avem şi handicapuri asiatice, o jumătate din primul pariu fără risc până la 150 RON, precum şi asigurare în prelungiri la meciurile din Champions League şi Anglia Premier League.

Winmasters este o agenţie nouă în România care vine cu un bonus de până la 200 RON reprezentând 100% din valoarea primului depozit. Dacă vreţi să încercaţi ceva nou şi cu ceva bani în plus vă recomandăm Winmasters. Altfel aveţi mai sus alte case de pariuri mult mai bune.


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi