Agenţii de pariuri la care poţi vinde pariul

cash-out.jpg

Descoperă agențiile de pariuri sportive la care poți vinde pariul! În acest articol nu ne referim la acele pariuri vândute la exchange-uri cum este Betfair (vezi site-ul agenției), ci la pariurile la care aveţi posibilitatea încasării sumei pariate pe pariul curent înaintea stabilirii rezultatului final. Pentru a înţelege cum funcţionează exact această opţiune, care de regulă poartă numele de cash out / închidere pariu,  vă oferim două exemple.

La această agenție de pariuri sportive poți vinde pariul! Deschide cont acum!


EXEMPLE DE UTILIZARE A OPȚIUNII DE CASH OUT

Exemplu 1:

Scorul este 0:0 după prima repriză în partida Real Madrid - Barcelona şi plasaţi un pariu de 10 RON pe victoria lui Real Madrid la o cotă de 2.00. În minutul 70 scorul este tot 0:0 iar cota pentru Real Madrid este acum de 3.00. În acest moment un egal pare a avea mai multe şanse de reuşită decât victoria lui Real Madrid. Decât să pierdeţi întreaga miză vă hotărâţi să vă limitaţi pierderile şi să închideţi pariul, primind o plată imediată de 5.7 RON. Din acel moment nu vă mai interesează ce se întâmplă în joc.


Exemplu 2

Scorul este 0:0 la pauză între Real Madrid şi Barcelona şi plasati un pariu de 10 RON pe victoria lui Real Madrid la o cotă de 2.00. La câteva minute de la startul reprizei Real Madrid deschide scorul şi cota devine acum doar 1.10. La cum decurge jocul vă gândiţi că Barcelona are forţa să revină. Aveţi în acest moment opţiunea de încasare a pariului imediat şi primiţi în cont 17 RON. Câştigul este plătit în acel moment şi nu mai contează cum se termină meciul.

Pentru mai multe informații despre opțiunea de cash out la casele de pariuri online licențiate recomand articolul: ”Cash Out la case de pariuri online! Pierzi pariul dar nu și banii!” 

 

TOP5 AGENȚII DE PARIURI LA CARE POȚI VINDE PARIUL

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  – deschide un cont acum

Poți  închide atât pariuri single cât și multiple, indiferent că au fost plasate înainte de începutul meciului sau după fluierul de starrt (pariuri live). Mai multe informaţii găsiţi în articolul Opţiunea cash out la Unibet!

 

Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) – deschide un cont acum

Opțiunea se numeşte "Închidere pariu", ea fiind disponibilă la toate sporturile importante (fotbal, tenis, baschet), la toate competițiile de nivel mediu sau mai sus, și la toate tipurile principale de pariuri (1x2, peste / sub etc). Mai multe detalii despre ea puteţi citi în articolul Sportingbet a introdus opțiunea de cash-out / închidere pariu! Vezi aici detalii!
 

Netbet  (D.ONJN 1279 /29.06.2016)  –  deschide un cont acum

Netbet oferă şi ea această facilitate, iar mai nou iese în evidență prin posibilitatea de a oferi cash out parțial. Aceasta este o opțiune ce permite să închizi pariul pe o parte din miza inițială, și să îl lași deschis pe restul mizei. Află mai multe: https://pariurix.com/nou-cash-out-partial-la-netbet.html.


Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) – deschide un cont acum

Și Betfair oferă cash-out-ul parțial, ea fiind de fapt prima casă de pariuri din România care a băgat această opțiune. Ea poate fi folosită pe pariuri single, multiple, pre-meci, dar și pe cele live. Află mai multe!
 

Betano (D.ONJN 172/30.01.2017)  – deschide un cont acum

Și la Betano îți poți vinde pariurile, dar ea în considerare faptul că opțiunea nu este disponibilă chiar la toate meciurile. Totuși nu va lipsi de la meciurile și tipurile de pariuri cât de cât importante.

Alte agenții de pariuri sportive la care poți vinde pariul și care merită menționate sunt 888sport, Fortuna Bet și BetStars. 

La această agenție de pariuri sportive poți vinde pariul! Deschide cont acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi