Cauți o agenție de pariuri online cu limite mari, vezi ce opțiuni ai

Cauți o agenție de pariuri online cu limite mari? Noi îți arătăm ce opțiuni ai! De multe ori citesc pe forum întrebări de la pariori care doresc să afle de ce au fost limitați. În majoritatea cazurilor le spuneam că sunt limitați din cauza unor strategii folosite gen pariuri sigure. O altă explicație era faptul că dacă se paria mult pe o naumită opțiune se limita opțiunea și se măreau limitele la restul opțiunilor să se echilibreze matematic șansele de câștig pentru agenție. Un prieten de la o agenție online mi-a oferit următoarea explicație general valabilă:

Orice companie de pariere este obligată, legal, să acopere toate pariurile acceptate printr-un buget de risc (se numeşte “liability”) şi sunt foarte dese situaţiile când pe un meci mai puţin important, dar care este destul de căutat de pariori, bugetul de risc să fie mai mic. De aceea şi mizele acceptate în medie sunt mai mici. Aceasta deoarece politica oricărei companii de pariere este să accepte 1.000 de pariuri de 10 euro, spre exemplu, decât 50 de pariuri de 200 de euro. Este posibil ca în cazul în care nu puteţi plasa suma dorită, aceasta să fie cauza.

case-de-pariuri-cu-limite-mri.jpg

Partea bună este că totuși limitele diferă de la un site la altul. Spre exemplu la una dintre cele mai cunoscute agenții online din Europa, am început să fiu limitat recent la sume de 5.000 RON. Puțin jenant având în vedere că sunt în top 5. Nu doresc să-i dau numele deorece suntem afiliați cu ei, dar sigur cei care joacă sume mari știu deja despre cine vorbesc.

Singurul site care mi-a oferit limite extrem de mari este acest site.

În plus am primit promoțional statutul de VIP să văd ce facilități au. Dacă ești jucător highroller și rulezi sume mari, dă-mi un mesaj privat aici pe PariuriX.com și te pot ajuta să primești o săptămână statut de VIP, fără să mai rulezi zeci de mii de euro.

Având în vedere situația actuală din România și faptul că majoritatea agențiilor de top s-au retras, site-ul amintit mai sus este singura recomandare pe care o am pentru cei care caută să joace sume mari la pariuri. Este în limba română, au suport dedicat pentru români și sunt foarte serioși.

Click aici și vezi agenția recomandată de mine pentru cei care caută limite mari!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi