Agenția refuză să îi plătească unui pensionar suma câștigată din cauza unei greșeli nesemnificative!

pensionar-1.jpg

John Langton este un pensionar din Liverpool care joacă la agențiile stradale William Hill de mai bine de jumătate de secol, dar în weekend a pățit ceva la care cu siguranță nu se aștepta vreodată.

Conform publicației Liverpool Echo, John s-a dus sâmbătă dimineață într-o agenție stradală, așa cum face în fiecare săptămână. El a pariat suma de 5£ pe o dublă la cursele de câini, prinzând ambele pariuri: unul de cotă 10.00, și altul de cotă 16.00. Asta înseamnă că pensionarul ar fi trebuit să beneficieze de un câștig de 800£, dar la casă a avut parte de-o surpriză enormă.

În loc de ora 10:46, oră la care a avut loc una din curse, el a trecut pe bilet din greșeală ora 10:48. În primă fază staff-ul agenției i-a spus că nu este nici o problemă și că va putea să își ridice câștigurile chiar și în ciuda acestei greșeli. Dar lucrurile nu au stat așa, iar managerul agenției a refuzat să îi valideze biletul.

Pariez din 1960 la William Hill pe curse de câini, dar nu am mai pățit așa ceva până acum. Nici nu voi mai paria la ei de acum încolo. Fiul meu Mark a trimis un mail celor de la William Hill prin care a depus o plângere, dar nu a primit vreun răspuns. Sunt foarte dezamăgit.
- John Langton pentru Liverpool Echo

pensionar-2.jpg

Nu este pentru prima dată când William Hill refuză să onoreze câștigurile. Chiar în urmă cu o săptămână prezentam un alt caz în care agenția a refuzat să plătească unui parior un câștig de 1,000£  pe motiv că acesta ar fi profitat de o eroare de cotă. Interesat, agenția nu își asumă greșelile făcute, dar când pariorii fac o greșeală nesemnificativă biletul este anulat imediat. William Hill nu este licențiată în România, și poți paria online legal doar la casele de pariuri de pe această listă: https://pariurix.com/agentii.

Sursă foto: liverpoolecho.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi