Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Agenţia de pariuri pe internet Sportingbet

Vrei să joci la agenția de pariuri pe internet Sportingbet? Vezi dacă se merită și află ce oferă aceasta. Clienții noi beneficiază și de pe urma unui bonus atractiv pentru prima depunere pe care nu trebuie să îl ratezi. În cele ce urmează vom vorbi pe scurt despre Sportingbet, dar dacă ești în căutarea unei recenzii mult mai amănunție te invit să accesezi ACEST LINK.

Deschide cont la Sportingbet, una din agențiile de pariuri de top din România!


 

Sportingbet - un operator cu o experiență vastă în domeniu

Înca din anul 1998 Sportingbet (vezi site-ul agenției) a reuşit să se impună serios pe piaţa caselor de pariuri online si asta pentru că a dat dovadă de seriozitate şi profesionalism ori de câte ori a fost nevoie. Astfel din acel an a reuşit să câştige simpatia a sute de mi de clienţi din toate colţurile lumii, Sportingbet fiind licenţiată în foarte multe ţări. Și în România această agenție de pariuri oferă servicii de ani buni, iar în 2015 când piața jocurilor de noroc de la noi din țară a fost reglementată, ea nu a ezitat să aplice pentru o licență. Acum, conform D.ONJN 1558/25.08.2016, Sportingbet are o licență definitivă pe 10 ani care îi permite să ofere în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino până în 2026!


Site-ul Sportingbet - potrivit pentru începători și nu numai

Site-ul celor de la Sportingbet este unul foarte bine pus la punct, un site care nu te oboseşte foarte tare, un site pe care este uşor să navighezi şi plăcut ochiului. De asemenea, plasarea pariurilor este un lucru foarte simplu şi uşor. Dacă vrei să ai şi tu cont la Sportingbet nu trebuie decât să completezi un formular cu datele tale personale, după care poţi efectua prima depunere pentru a beneficia de promoţia exclusivă oferită pentru clienţii care îşi deschid cont de pe site-ul PariuriX. În ce constă aceasta? Poți afla urmând acest link : https://pariurix.com/agentii/sportingbet/promotii.
 

Poți depune utilizând cele mai populare metode de plată 

Puteţi depune şi retrage bani la Sportingbet prin toate metodele de plată cunoscute: transfer bancar, card de credit sau debit, Skrill.com, sau Neteller. Indiferent de metoda aleastă, atât depunerea minimă cât și retragerea minimă este de doar 40RON, iar miza minimă pe bilet este de 1RON. Astfel concluzia este simplă - poți juca la Sportingbet chiar dacă nu ai prea mulți bani. Ia totuși în considerare faptul că bonusul pentru prima depunere nu este acordat dacă primul depozit este efectuat cu un portofel electronic. 


Oferta sportivă și cotele nu dezamăgesc

Aceasta este o casă de pariuri impresionantă în ceea ce priveşte oferta de pariuri sportive, astfel că puteţi plasa pariuri pe o mulţime de evenimente sportive din fotbal, tenis, golf, ciclism, volei, atletism şi multe alte sporturi, precum şi pe alte evenimente non-sportive. Vei găsi foarte multe opțiuni de pariere, atât la partidele de top cât și la cele de mâna a doua sau a treia, ceea ce cu siguranță este un plus. Cotele oferite de Sportingbet (vezi site-ul agenției) sunt și ele printre cele mai bune, agenţia concurând cu succes alături de casele de pariuri de top din România.


Pariuri live, pariuri de pe telefon și transmisiuni live video

Un alt punct forte îl reprezintă platforma live de care dispune, o platformă care este zilnic încărcată cu o mulţime de evenimente sportive nu doar din fotbal, tenis sau baschet, ci şi din hochei, rugby, volei sau alte sporturi. Sportingbet este și una din puținele case de pariuri licențiate care oferă transmisiuni live video la care poți avea acces gratuit direct din fereastra de pariuri live, singura condiție fiind aceea de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri. Mai mult decât atât, ai acces la aceste transmisiuni live nu doar de pe PC, ci și de pe mobil prin intermediul aplicației Sportingbet pentru IOS și Android. 

SportingBet este o casă de pariuri online excelentă din toate punctele de vedere, care merită toată atenţia noastră şi care dovedeşte prin fiecare serviciu pe care-l oferă că este o alegere excelentă pentru orice parior. Dacă vrei să vezi ce spun și alți pariori despre agenția de pariuri sportive Sportingbet, atunci te aștept pe forumul de discuții PariuriX!


Ofertă sportivă de top, cote bune și bonusuri atractive > deschide cont acum

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi