Agenția de pariuri online Netbet

Află dacă merită sau nu să joci la agenția de pariuri online Netbet - vezi prin ce metode de plată poți depune, descoperă bonusurile și promoțiile oferite, și află care sunt punctele forte și slabe ale acestui operator!

NetBet (deschide cont acum) este o casă de pariuri online cu sediul în Malta, care până în 2015 era destul de necunoscută în România, dar care a fost prima sau a doua agenție care și-a luat licență de funcționare ONJN. Conform D.ONJN 1279 /29.06.2016, aceasta poate oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino până în 2026!

DESCHIDE CONT ȘI ÎNCASEAZĂ UN SUPER BONUS PENTRU PRIMA DEPUNERE


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Metode de depunere și retragere la Netbet

 2. Serviciul de relații cu clienții

 3. Plasarea de pariuri

 4. Cote și oferta de pariuri

 5. Pariuri live la Netbet

 6. Bonusuri și promoții

 7. Alte servicii oferite

Accesează recenzia detaliată și actualizată despre agenția Netbet!

 

1. METODE DE DEPUNERE ȘI RETRAGERE LA NETBET

Voi porni de la ideea că știi să îți deschizi un cont de pariuri, motiv pentru care nu voi transforma acest articol într-un tutorial. Dacă totuși ești la primul contact cu pariurile online și ai nevoie de ajutor pentru a te înregistra, atunci recomand să accesezi ACEST ARTICOL.

Netbet oferă foarte multe metode de plată. și sincer să fiu nu știu dacă este vreo altă casă de pariuri online licențiată care să stea la fel de bine la acest articol. În afară de metodele cunoscute (transfer bancar, card, portofele electronice, Paysafecard), sunt oferite și 2 modalități de a depune și retrage direct din locații fizice: din sucursalele Smith & Smith și din agențiile Favbet (prin Netbet Cash Card). Mai jos poți vedea care este depunerea și retragerea minimă în funcție de metoda de plată aleasă:

 • card Visa - depunere minimă de 20RON, retragere minimă de 80RON
 • portofel electronic Skrill - depunere minimă de 20RON, retragere minimă de 20RON
 • portofel electronic Neteller - depunere minimă de 40RON, retragere minimă de 80RON
 • Paysafecard - depunere minimă de 20RON, retragere minimă de 20RON
 • transfer bancar - poți depune orice sumă, retragere minimă de 80RON
 • Trustly (transfer bancar online instant) - depunere minimă de 200RON, retragere minimă de 80RON
 • Smith & Smith - depunere minimă de 50RON, retragere minimă de 50RON
 • Cash Card Netbet (din agențiile Favbet) - depunere minimă de 10RON, retragere minimă de 20RON

Indiferent de metoda de plată pentru care optezi, nu ai de plătit taxe la depuneri / retrageri (deși ar putea fi mici comisioare încasate de bancă în cazul transferului bancar sau utilizării cardului). Pentru mai multe informații despre metodele de plată disponibile la Netbet accesează acest link :  https://pariurix.com/agentii/netbet/plati

 

2. SERVICIUL DE RELAȚII CU CLIENȚII

Agenţia de pariuri are o pagină de contact acolo unde ne sunt prezentate principalele metode prin care putem lua legătura cu suportul. Variante sunt: live chat-ul (între orele 10:00 - 23:00), numărul de telefon +40316300249 sau formularul de contact de pe site-ul agenţiei. Detalii suplimentare găsești AICICe pot să îți spun este faptul că răspusurile primite sunt mai puțin robotice decât în alte părți, iar eventualele probleme sunt rezolvate destul de rapid.

 

3. PLASAREA DE PARIURI

pariu-netbet.JPG

După ce v-am prezentat toate informaţiile introductive este momentul să ne apucăm de treabă şi anume de pariat. Oferta este în partea stângă, la fel ca la majoritatea caselor de pariuri.

 • Dai click pe sportul dorit și vor fi afișate țările în care există opțiuni de pariere.
 • Dai click pe țară și apoi vor fi afișate toate competiţiile din țara respectivă.
 • Dai click pe competiţie şi în centrul paginii vă vor apărea toate meciurile cu opţiune de pariere.

Aşa cum poate observi în imaginea de mai sus, totul este foarte simplu şi interfaţa uşor de gestionat. Dai click pe numărul verde din dreapta cotelor şi vor apărea şi restul tipurilor de pariuri disponibile pe evenimentul respectiv.

Pentru a adăuga un pronostic pe tichetul de joc pur şi simplu daţi click pe cota din dreptul lui. Ca la orice casă de pariuri online avem mai multe modalităţi de pariere:

 • Pariu single - scrieţi miza în căsuța de lângă pronosticului dorit (noi în imagine am trecut 10 RON), apoi daţi click pe "Plasează pariurile".

pariu-single-netbet.JPG

 • Pariul multiplu - în momentul în care aţi selectat mai mult de un eveniment vi se va comuta automat în modul “Combi”, unde va trebui să scrieţi miza dacă doriţi să jucaţi un pariu multiplu. Daţi click pe "Plasează pariurile". 

 

pariu-multiplu-netbet.JPG

 • Pariul sistem - daţi click pe "Sistem", bifaţi apoi căsuța sistemului dorit și scrieţi miza pe pariu. Atenție: miza scrisă acolo se înmulțește cu numărul de variante (număr care nu este afișat). În imaginea de mai jos noi am scris 10 la miză. Având sistem 2/3 (3 variante) miza totală este 30 RON.

Află cum se pune primul pariu la Netbet: https://pariurix.com/agentii/netbet/primul-pariu
 

pariu-sistem-netbet.JPG


 

4. COTE ȘI OFERTA DE PARIERE

Cotele nu sunt cele mai atractive şi observăm că la fotbal, de exemplu, sunt mai mici decât la alte case de pariuri online. La tenis iarăşi găsim cote mai mici, iar la handicapul pe game-uri chiar şi cu 0.15 sub ce oferă alte case. Dar nu este o regulă de bază; sunt și destule pariuri unde Netbet are cote de top.

Dacă nu am fost chiar impresionați de cotele oferite, analizând oferta spotivă în detaliu am găsit şi câteva elemente destul de atractive. Nu este cu nimic mai prejos decât cele mai populare case de pariuri online. Nu lipsesc din ofertă handicapurile ajustabile (la goluri, cornere, cartonaşe) sau pariuri mai puţin întâlnite de genul “Handicap Asiatic & Peste /Sub (la final; la pauză; până în min 30 sau până în min 70”) şi nu în ultimul rând “Bet multiplu pe scor exact” sau “Pauză/Final & peste/sub 2.5 goluri”.

Trecând la tenis, observăm că ofera este iarăşi atractivă şi în mod suprinzător regăsim aici handicap-uri ajustabile, ceea ce nu avem în oferta tuturor operatorilor online. Pentru restul sporturilor încă nu ne putem face o idee clară deoarece nu sunt competiţii mai importante în această perioadă.

Află de la PariuriX.com tot ce trebuie să știi despre oferta pre-meci a celor de la Netbet!

 

5. PARIURI LIVE LA NETBET

pariuri-live-netbet.JPG

În acest moment, pagina de pariu live a unui meci de fotbal la NetBet arată precum în imaginea de mai sus. Lipsesc însă statisticile live care sunt prezente la cei mai mari operatori din domeniu, dar compensează prin diversitatea pariurilor, care formează una dintre cele mai bogate oferte de pariu live de pe piaţă. Chiar ne sunt propuse pariuri live de genul “Ce se va întâmpla în următoarele 1 sau 5 minute”, cu opţiune pe gol marcat, corner, penalty sau cartonaş, ceea ce nu vedem la toate casele online.

 

6. BONUSURI ȘI PROMOȚII

Netbet (accesează site-ul agenției) oferă clienților noi un pachet atractiv de bun venit. Dar pentru că bonusul este schimbat în mod constant o dată la câteva luni, cel mai bine este să accesezi ACEST LINK pentru a vedea mereu în ce constă cea mai nouă ofertă. Tot aici vei găsi și cele mai importante promoții și concursuri oferite. Ia în considerare faptul că Netbet vine des cu oferte ocazionale valabile maxim 2-3 zile; pe acestea le poți descoperi în secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX : https://pariurix.com/bonusuri-promotii

 

7. ALTE SERVICII OFERITE

Mai sunt câteva capitole la care Netbet iese în evidență. În primul rând această agenție oferă cash out parțial, opțiune care îți permite să închizi pariul pe orice parte dorești din miza inițială, și să îl lași în picioare pe restul mizei. Află mai multe!

În al doilea rând, agenția pune la dispoziția clienților zeci de mii de transmisiuni live video anual. Asta înseamnă că poți urmări meciurile preferate direct din fereastra din care pariezi live, iar astfel nu mai pierzi nici măcar o secundă din acțiune.

Netbet are și o secțiune de jocuri de cazino, unde găsești peste 150 de sloturi și jocuri de masă, dar și jocuri live de ruletă și blackjack. Îți poți încerca norocul chiar la ruleta proprie ”Netbet Roulette” unde miza începe de la doar 5RON, dealerul vorbește în română, iar zilnic jocurile din intervalul 00:30 - 02:30 sunt transmise live la B1 TV.  

Nu în ultimul rând, trebuie să scot în evidență faptul că atât pe IOS cât și pe Android sunt oferite 2 aplicații : uina pentru pariuri sportive, și una pentru jocuri de cazino. Așa cum poți vedea, ai suficiente motive pentru care să îți deschizi un cont la agenția de pariuri sportive Netbet!

DESCHIDE CONT ȘI ÎNCASEAZĂ UN SUPER BONUS PENTRU PRIMA DEPUNERE

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi