Afla ultimele informatii despre Campionatul Mondial de fotbal 2014!

Putin mai mult de doua luni au mai ramas pana la startul Campionatului Mondial de fotbal 2014, competitie gazduita dupa cum bine stiti de catre Brazilia.

campionatul-mondial.jpg

In acest articol nu ne-am propus sa va prezentam informatii efective despre turneul final, ci sa va recomanam pagina: Campionatul Mondial de fotbal.. In decurs de doar cateva luni pagina a primit peste 32.000 de aprecieri si cu siguranta numarul va creste considerabil pe masura de apropierea marelui eveniment.

Pe aceasta pagina veti gasi zi de zi informatii dintre cele mai diversificate despre turneul final. Veti face cunostinta cu atmosfera din Brazilia. Tot aici va este prezentat istoricul Cupei Mondiale prin diverse filmulete. Gasiti informatii diversificate legate de turneul final din ''Tara Cafelei'', spre exemplu care este obiectul care va inlocui celebra vuvuzela in Brazilia sau cine i-a luat locul caracatitei Paul.

Pe masura ce se apropie turneul final va vom oferi si informatii despre loturile prezente in Brazilia, iar pentru fiecare meci din turneu veti putea discuta pe aceasta pagina alaturi de zecile de mii de fani existenti despre cele mai bune pariuri ce merg jucate, astfel incat la finalul competitiei toti sa avem banca pe plus.

Mai mult, chiar in aceste zile se va lansa o aplicatie pentru Campionatul Mondial 2014. In aceasta aplicatie va este prezentat programul turneului final, rezultatele si clasamentele din grupe vor fi updatate in timp real si in plus vom avea si un concurs la care vom oferi 160 de premii (4000 ron in total) plus o tableta Ipad Mini pentru cel mai bun participant la finalul intrecerii.

Consideram ca v-am prezentat suficiente motive pentru a intra pe pagina: Campionatul Mondial de fotbal si pentru a da un LIKE, astfel incat sa fiti la curent cu tot ce postam acolo.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi