Afla totul despre Bingo Romania, cum se joaca si cum stii daca ai castigat

bingo-romania.pngBingo Romania este un joc de noroc caracterizat prin extrageri şi premieri succesive de numere în mod aleatoriu, prin folosirea echipamentelor complexe de extragere de tip loterie, participantii la joc fiind desemnati castigatori in conditiile in care biletul de joc pus la dispozitie de organizator in schimbul taxei de participare are inscrisa combinatia completa de numere dintre cele extrase pana in acel moment, corespunzatoare urmatoarelor premii succesive: linie, bingo, bingo acumulat, bila maxima si premiile speciale din fondul de rezervă. Bingo Romania apartine societatii comerciale ADVANCED BINGO SYSTEM S.R.L, una dintre cele mai cunoscute societati din Romania specializate pe jocurile de Bingo. La acest joc pot participa toate persoanele majore (adica sa aiba implinita varsta de 18 ani) in conformitate cu Regulamentul Bingo Romania.

Biletul de joc Bingo Romania

Pentru a fi eligibil la o editiei a jocului „Bingo Romania” este necesar sa aveti numai bilete tipizate, tiparite exclusiv de catre Compania Naționala „Imprimeria Naţionala” S.A., puse in vanzare de catre Organizator.

Biletelel de joc Bingo Romania contin 15 numere diferite de la 1 la 90 (inclusiv 90),  distribuite pe trei linii orizontale, a cate cinci numere fiecare. Fiecare bilet face parte dintr-un top, astfel ca fiecare bilet de joc este identificat de catre organizatori prin seria biletului si numarul topului din care face parte. Pe verso-ul biletului de joc veti gasi o caseta in care sa va treceti datele de identificare solicitate de catre organizator. De asemenea, biletele de joc  pot cuprinde in structura lor si bilete promotionale atasate acestora.

De unde putem achizitiona biletele de joc ?

Biletele de joc pot fi achizitionate de la agentii stradali si de la oricare dintre filialele Bingo Romania judetene. De asemenea, biletele mai pot  pot fi achizitionate si in incinta galeriilor comerciale, din reteaua agentiilor SuperBet sau a partenerilor autorizati, dar si online de pe siteul oficial sau printr-un simplu SMS. Biletele online pot fi cumparate accesand linkul urmator bingo-romania.ro/index.php?page=login.

Participarea la jocul Bingo Romania

La jocul de noroc „BINGO-ROMANIA” pot participa toate persoanele (majore) care au un bilet de participare valabil, puse in vanzare de organizatori, pentru editia curenta de joc. Un bilet de participare la joc este valabil numai pentru o editie de joc si da dreptul jucatorului sa participe exclusiv la editia curenta, tinand cont de intervalul de bilete puse in joc, plecand de la seria si numarul topului de inceput şi pana la seria si numarul topului de la sfarsit. Intervalul cu seriile si numerele topului, puse în joc de organizator, pentru fiecare partida de joc, vor fi anuntate la fiecare inceput de editie si vor fi publicate in sumarul fiecarei editii.

Dupa ce ati achizitionat biletele de participare aveti obligatia de a le pastra pana la data desfasurarii evenimentului, depunerea in urne sau decontarea premiilor (in cazul in care ati fost declarat castigator).

Atentie!!!Nerespectarea de catre jucatori a prevederilor privind starea fizica a biletelor de participare, constituie motiv de anulare a dreptului de participare la joc, respectiv de neacordare a eventualului premiu castigat.

Cum se joaca la Bingo Romania ?

Biletele de joc  sunt dispuse in serii de cate trei sau de cate sase, iar fiecare trei bilete achizitionate iti dau dreptul la un talon gratuit.

Un bilet de Bingo cuprinde 27 de casute, acestea fiind dispuse pe trei linii in noua coloane; fiecare rand va prezenta cate cinci numere , iar patru dintre casute vor fi lasate libere.  Astfel, pe fiecare coloana vom avea pana la trei numere dispuse in ordine crescatoare, după cum urmeaza:

Coloana 1: numere de la 1 la 9 (9 numere) Coloana 2: numere de la 10 la 19 (10 numere) Coloana 3: numere de la 20 la 29 (10 numere) Coloana 4: numere de la 30 la 39 (10 numere) Coloana 5: numere de la 40 la 49 (10 numere) Coloana 6: numere de la 50 la 59 (10 numere) Coloana 7: numere de la 60 la 69 (10 numere) Coloana 8: numere de la 70 la 79 (10 numere) Coloana 9: numere de la 80 la 90 (11 numere)

EDIŢIA DE “BINGO-ROMÂNIA”

Jocul de noroc „BINGO-ROMANIA” se desfasoara intr-o sala autorizata, prin transmisie in direct, prin intermediul sistemelor retelelor de televiziune, mai precis pe postul de televiziune Acasa TV. Inainte de inceperea fiecarei editii se vor anunta, in direct, pe postul de televiziune: numarul de topuri vandute, pretul biletului de participare, intervalul de topuri si serii vandute si nu in ultimul rand valoarea premiilor. Editia Jocului “BINGO-ROMANIA” cuprinde extragerea succesiva a bilelor din urna si anuntarea acestora, acestea afisandu-se pe panoul cu numere extrase din sala de joc, in acelasi timp  fiind transmise in direct si pe micile ecrane. Extragerea succesiva a bilelor din urna se va intrerupe atunci cand personalul operator de joc, prin intermediul calculatorului coordonator de joc, constata faptul ca exista cel putin un bilet de participare valabil, dintre cele vandute, care contine combinatia completa de numere pentru acordarea premiului de Linie respectiv, premiului de Bingo. Combinatiile castigatoare de Linie si Bingo se vor verifica prin vizualizarea biletelor de participare castigatoare de catre jucatorii aflati in fata micilor ecrane. Atentie!!! Aceste cerinte se vor indeplini in mod obligatoriu atat la premiul de Linie cat si la premiul de Bingo.

Premiile pe care le puteti castiga la Bingo Romania

Bingo Romania ofera castigatorilor premii dupa cum urmeaza:

  • 0 linie : Acest premiu se acorda cand a fost realizata combinatia de cinci numere pe una din cele trei linii orizontale (superioara, centrala sau inferioara). Atentie!! Se vor premia numai prima sau primele combinatii obtinute.
  • Doua linii: Se acorda cand a fost realizata combinatia de zece numere pe doua din cele trei linii orizontale (superioara + centrala, superioara + inferioara sau centrala + inferioara)
  • BINGO: Premiul de BINGO se acorda jucatorului sau jucatorilor care au realizat combinatia de 15 numere pe un bilet de participare de joc.
  • Bingo Acumulat: Pentru fiecare editie, inainte de inceperea extragerilor, organizatorul va anunta un prag (bila maxima); daca se realizează Bingo pe unul sau mai multe bilete pana la acel prag, atunci castigatorul / câştigătorii vor primi atat valoarea premiului de Bingo, cat si valoarea cuvenita a premiului de Bingo Acumulat. In cazul in care Bingo nu se realizează pana la bila maxima anuntata, atunci valoarea curenta a premiului de Bingo Acumulat se reporteaza si se adauga la premiul de Bingo Acumulat al editiei urmatoare.
  • Bingo cu 13 sau 14 numere: Daca ati avut nesansa de a va lipsi un numar sau doua din cele 15 puse pe bilet, dupa finalizarea extragerii si stabilirea biletelor castigatoare, Bingo Romania va premiaza!

Premiile mentionate mai sus vor fi acordate de catre organizatori in bani, in functie de fondul de premiere.

Pe langa aceste premii, Bingo Romania mai ofera si premii instant. Cum puteti fi unul dintre castigatorii acestor premii? Foarte simplu. La fiecare trei bilete achizitionate veti primi un talon gratuit cu sansa unui castig instant. In urma razuirii spatiului marcat veti afla daca sunteti fericitul castigator al unuia din premiile instant: doua serii de bilete, 200, 100 sau 50 de lei. Daca in spatiul razuibil nu apare marcat un premiu instant , ci un cod alfa-numeric, veti intra automat in cursa pentru marele premiu saptamanal: un autoturism.

Premiile acordate pot fi si in: bani; bunuri mobile - aparate de uz casnic si gospodaresc; autoturisme; excursii in tara si strainatate; bunuri imobile - apartamente sau garsoniere; bilete de participare la joc pentru editiile urmatoare; alte premii permise de legislatia in vigoare.

Revendicarea premiilor

Daca ati constatat ca sunteti castigatorul unuia dintre premiile mentionate mai sus, aveti posibilitatea sa va revendicati premiile numai daca detineti bilete de participare la joc care au fost cumparate in perioada stabilita de Organizator si care indeplinesc conditiile de premiere. Jucatorii castigatori au obligatia sa-si revendice premiile in termen de maxim  sapte zile calendaristice de la data validarii premiilor. In cazul in care nu v-ati revendicat premiile in termen de sapte zile, acestea vor fi reportate la fondul de rezerva.

Premiile de Linie, Bingo, 13 numere, 14 numere si Bingo acumulat se vor deconta pe baza biletelor de participare validate si completate  pe verso de castigator.Decontarea premiilor se va face pe baza actelor oficiale, ce dovedesc datele de identificare de pe biletul de participare validat, dar si pe baza de procura speciala notariala.

Jocul de noroc „BINGO ROMANIA” poate fi urmarit in fiecare in fiecare seara de duminica, la orele 21:30 pe postul de televiziune ACASA TV

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi