Agenția de pariuri online Betano

Betano a intrat pe piața din România la finalul anului 2015, iar la începutul lui 2017 a primit conform D.ONJN 172/30.01.2017 o licență definitivă valabilă până în 2027 care îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino. Deși este un nume relativ nou pe piața de jocuri de noroc din România, Betano a ajuns în scurt timp să fie una dintre cele mai apreciate case de pariuri online de la noi din țară.

JOACĂ LA BETANO! TE AȘTEAPTĂ UN BONUS ATRACTIV!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Cine este Betano?

 2. Cum deschid cont

 3. Prima depunere la Betano

 4. Cum plasez primul pariu

 5. Pariuri live și transmisiuni live video

 6. Cote și tipuri de pariuri disponibile

 7. Pariuri de pe mobil

 8. Cashout la Betano

 9. Bonusuri și promoții atractive

 10. Concluzii finale

Accesează recenzia detaliată și actualizată despre agenția Betano!

 

1. CINE ESTE BETANO?

Pentru toţi pariorii români Betano reprezintă o noutate, deoarece în trecut n-a avut tangenţe cu piaţa din România. Face parte din Gambling Malta Limited, operator economic care pe lângă Betano mai deţine şi casa de pariuri Stoiximan, aceasta operând în Grecia.

Pe site-ul operatorului observăm că a primit licenţa de operare în Malta din 2012, astfel că vorbim despre o casă de pariuri online care are în spate o experienţă bogată.
 

2. CUM DESCHID CONT?

Pentru a paria la Betano, ca de altfel la oricare altă casă de pariuri online, trebuie să-ţi deschizi un cont. După ce intri pe betano.ro vei vedea în partea dreaptă sus opţiunea de înregistrare (Înregistrare acum!). Dă click pe ea dacă doreşti să începi procesul de înregistrare.

Se va deschide o pagină nouă de forma celei de mai jos unde trebuie să te înregistrezi în trei paşi. Neavând cont la agenţie eu voi deschide unul chiar acum când fac acest tutorial, motiv pentru care anumite date din formulare vor fi şterse.

 

Deschidere cont Betano - Pas 1

Completează datele solicitate, după cum urmează:

 • Email: scrie o adresă de e-mail activă deoarece vei primi codul de verificare a contului şi fără el nu vei putea paria online la Betano
 • Nume utilizator: scrie un nume de utilizator format din 5-12 caractere
 • Parola: scrie o parolă din minim opt caractere (nu există o anumită restricţie legată de majuscule, caractere speciale etc, poţi scrie pur şi simplu opt numere sau opt litere)
 • Verificare parolă: rescrie parola
 • Prenume: scrie prenumele exact aşa cum apare în cartea de identitate
 • Nume: scrie doar numele de familie
 • Ţară: este prestabilită România
 • Cod promo offline (dacă există): nu trebuie să completezi nimic
 • Dă click pe "Următor" pentru a trece la pasul următor

inregistrare-1.JPG
Deschidere cont Betano - Pas 2

Continuă completarea datelor personale:

 • Gen: selectează genul după caz
 • Data naşterii: selectează data, luna şi anul naşterii
 • Sunteţi rezident român? bifează da
 • CNP: scrie codul numeric personal din cartea de identitate
 • Strada: scrie adresa de domiciliu (aşa cum apare în cartea de identitate, chiar dacă la momentul deschiderii contului nu locuieşti la acea adresă)
 • Oraş. scrie de asemenea oraşul din cartea de identitate, precizarea precedentă fiind valabilă şi aici
 • Cod poştal: scrie codul poştal din 6 cifre, dacă nu-l şti îl poţi afla destul de uşor de pe site-ul http://www.coduripostale.com/cgi-bin/index.cgi
 • Număr de telefon: îl poţi lăsa necompletat
 • Număr telefon mobil: scrie un număr de telefon valid deoarece veţi primi un SMS de confirmare pe acel număr
 • Dă click pe "Următor" pentru a trece la pasul următor

inregistrare-2.JPG

Deschidere cont Betano - Pas 3

 • Întrebare de securitate: selectează una din cele 5 întrebări de securitate
 • Răspuns: răspunde la întrebare şi reţine răspunsul pentru că este posibil să ai nevoie de el în viitor
 • Echipa favorită: alege echipa de fotbal favorită: sunt 7 opţiuni din care să alegi
 • Am aflat de Betano de la: selectează una din opţiuni, nu contează ce alegi aici
 • Confirm că sunt +18 şi accept termenii şi condiţiile: bifează această căsuţă deoarece altfel nu vei putea finaliza înregistrarea
 • Doriţi să primiţi newsletter-ul nostru? Poţi bifa această căsuţă pentru a primi pe email noutăţi din partea agenţiei
 • Dă click pe "Înregistrare" pentru a încheia procesul de deschidere a unui cont Betano.

inregistrare-3.JPG

 

3. PRIMA DEPUNERE LA BETANO

Imediat după ce ai finalizat înregistrarea o să se deschidă pagina de depuneri, acolo se poate observa că transferul bancar, Neteller, Paysafeacard, Skrill şi cardul de credit sunt metodele prin care se poate alimenta contul Betano.

depunere-card-1.JPG

Depunere prin paysafecard - minim 20 RON

Prima dată o să-ţi apară pagina de depuneri prin Paysafecard. Scrie miza dorită, dă click pe "Depunere" şi vei fi redirecţionat către site-ul mypaysafecard.com.
 

Depunere prin Skrill - minim 20 RON

Dă click pe Skrill (nu pe Skrill 1-Tap) scrie adresa de email a contului Skrill, suma pe care doreşti s-o depui, dă click pe "Depunere" şi vei fi redirecţionat către site-ul Skrill, unde trebuie să te loghezi în cont şi să aprobi plata. Deschide acum un cont Skrill!

depunere-2.JPG

Depunere cu cardul - minim 20 RON

Odată accesată această metodă de plată se va deschide un pop up unde trebuie să scrii:

 • numărul cardului - numărul de 16 cifre de pe faţa cardului
 • data expirării - selectează luna şi anul expirării, detalii care le găseşti pe faţa cardului
 • Nume deţinător card - scrie numele deţinătorului cardului, care trebuie să fie acelaşi cu numele utilizat la înregistrare
 • Salvează - dă click pe acest buton dacă datele de mai sus au fost completate corect

depunere-card-1.JPG

Acum va mai trebui să completezi numărul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului, suma pe care doreşti s-o depui şi pentru a finaliza depunerea trebuie să dai click pe "Depunere".

depunere-card-2.JPG


4. CUM PLASEZ PRIMUL PARIU

Găsirea meciului care te interesează

În partea dreaptă a paginii principale a site-ului poţi vedea lista de sporturi pe care se poate paria. Accesând un sport îţi vor fi afişate toate competiţiile unde există meciuri disponibile pentru pariere. Aici fie dai direct click pe numele unei competiţii (dacă vrei să vezi doar meciurile dintr-o competiţie), fie bifezi căsuţa din faţa competiţiilor pentru a vedea cotele din mai multe competiţii şi apoi dai click pe VEZI.

oferta-1.JPG

Ai ales competiţia şi acum vrei să cauţi pariul dorit. După cum poţi observa şi în imaginea de mai jos îţi sunt afişate toate meciurile dintr-o etapă. Dacă vrei să plasezi un pariu pe rezultatul final 1x2 sau pe sub / peste 2.5 goluri dă pur şi simplu click pe cota pronosticului. Dacă vrei să vezi oferta completă fie dai click pe numărul din dreptul meciului dorit (exemplu +170), fie dai direct click pe meci.

oferta-2.JPG

Poţi observa deasupra listei cu meciuri mai multe tipuri de pariuri. Dacă vrei să vezi pariuri de un anumit tip din listă pentru toate meciurile disponibile dă click pe opţiunea care te interesează. Odată ce ai dat click pe cota dorită aceasta va apărea în partea stângă a paginii în biletul de pariuri.


Plasarea unui pariu single

Dacă selectezi un singur pronostic atunci biletul tău va arăta precum în imaginea de mai jos. Aici ai două variante de a completa miza pariată. Poţi scrie în prima căsuţă miza pe care vrei s-o joci (exemplu 22 în imagine) sau poţi scrie profitul care urmează să-l câştigi dacă pariul tău va ieşi (exemplu 20 în imagine). Apoi dai click pe opţiunea Pariază acum şi biletul tău va fi plasat.


Plasarea unui pariu multiplu

După ce adaugi mai multe pronosticuri pe bilet vei avea un bilet de forma celui de mai jos. Pentru a juca un bilet multiplu va trebui să scrii miza dorită în dreptul ultimei căsuţe, cea care n-are "=cifră" în dreptul ei. În imaginea de mai jos eu vreau să joc un bilet cu patru selecţii cu o miză de 20 RON. Dai click pe ”Pariază” acum pentru a plasa pariul.

Află de la PariuriX.com totul despre bilete single, multiple, în sistem și cu baze!


Plasarea unui pariu în sistem

Pentru a juca un bilet tip sistem trebuie să scrii miza în dreptul sistemului dorit. Trebuie să ai în vedere faptul că miza scrisă de tine va fi înmulţită cu acel număr de după egal. În imaginea de mai sus eu vreau să joc Triple = 4, adică sistem 3 din 4, am scris cifra 5 asta înseamnă că miza totală pentru sistem va fi 20. Dai click pe Pariază acum pentru a plasa pariul.


Plasarea unui pariu cu baze

La un bilet cu baze selecţiile alese ca baze trebuie să fie neapărat câştigătoare pentru ca biletul să aibă şanse de reuşită. Alegi o bază la Betano dând click pe B-ul din dreptul ei, aşa cum am făcut eu în imaginea de mai jos. Apoi selectezi sistemul dorit exact cum ţi-am explicat mai sus la pariul tip sistem.

În exemplul meu am ales primele două pronosticuri ca baze şi scriind miza în dreptul la "Triple = 3" înseamnă că trebuie să iasă bazele şi unul din celelalte pronosticuri pentru a câştiga ceva. Dai click pe Pariază acum pentru a plasa pariul.

Primul pariu la Betano: https://pariurix.com/agentii/betano/primul-pariu


5. PARIURI LIVE ȘI TRANSMISIUNI LIVE VIDEO

La Betano (deschide cont acum) se poate paria bineînţeles şi în timp real. Oferta de pariuri live pare a fi comparabilă cu cea a principalelor case de pariuri online licenţiate în România. La ora scrierii articolului erau disponibile pentru pariuri live 40 de evenimente. În comparaţie aveam la Netbet 49 de evenimente, la Sportingbet erau 42 de evenimente, cu unul în minus faţă de Unibet. Ca o primă concluzie pot spune că oferta la fotbal este la fel de bogată precum cea oferită de orice altă casă de pariuri de top, dar la celelalte sporturi oferta este ceva mai săracă. Chiar și așa, tot vei găsi majoritatea evenimentelor sportive cât de cât importante. 

În ceea ce privește transmisiunile live video, Betano oferă o gamă largă de stream-uri live din fotbal, baschet, hochei dar și alte sporturi. Serviciul este unul complet gratuit, singura condiție pentru a îl putea accesa fiind aceea de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri. 
 

6. COTE ȘI TIPURI DE PARIURI DISPONIBILE

Greu se poate face o comparaţie între cotele oferite de operatorii online licenţiaţi în România. Am luat ca etalon totuşi pronosticurile din NBA cu şanse de reuşită 50-50 pentru a-mi face o idee despre cotele oferite de agenţie comparativ cu concurenţa. La un pariu tip sub - peste din NBA avem cote 1.88 - 1.93 la Betano, 1.91 - 1,91 la Unibet, 1.90 - 1.90 la Netbet, 1.925 - 1.875 la Sportingbet. Aşadar cel puţin la exemplul luat de mine Betano ţine aproape de cele mai tari case de pariuri pe net.

Lipsesc handicapurile asiatice, dar avem handicapuri europene foarte variate (de exemplu se putea paria pe victoria Concordiei Chiajna la minim cinci goluri în jocul cu FC Botoşani la o cotă de 91 sau se poate miza pe victoria Botoşaniului la minim cinci goluri în acelaşi meci, la o cotă de 101). În rest avem mai toate pariurile de bază inclusiv pariuri pe cornere (la un meci din Liga 1) cu mai multe linii disponibile (linia cu şanse 50-50, linia imediat superioară şi cea imediat inferioară).

pariuri-cornere.JPG

 

7. PARIURI DE PE MOBIL

Acesta este unul din punctele forte a celor de la Betano. Nu doar că au un site optimizat pentru mobil, dar au și una dintre cele mai bune aplicații de pariuri din România; cel puțin pe cea pentru IOS chiar o consider numărul 1. Spun asta pentru că este foarte bine optimizată și are câteva faclități interesante, cea mai importantă fiind posibilitatea de a plasa pariuri prin comandă vocală, La momentul actualizării acestui articol (martie 2017) se lucra la adăugarea acestei funcții și la aplicația de Android, așa cum am discutat aici: https://pariurix.com/betanocom-acum-si-pe-android.html

 

8. CASHOUT LA BETANO

Betano (vezi site-ul agenției) îţi oferă posibilitatea de a închide pariurile dacă lucrurile nu decurg aşa cum doreşti. Opţiunea este valabilă pentru fotbal, baschet, tenis şi volei, atât pentru pariurile pre-meci, cât şi live, pentru pariuri simple sau multiple, excepţie făcând anumite tipuri de pariuri pe care le găseşti pe site-ul operatorului. În cazul în care suma aferentă unui cash out nu depăşeşte 10% din miza iniţială atunci opţiunea cash out nu va fi disponibilă.

 

9. BONUSURI ȘI PROMOȚII ATRACTIVE

Betano oferă un bonus atractiv pentru prima depunere pe care îl poți descoperi printr-un simplu CLICK AICI. Încă din momentul în care a intrat pe piața din România operatorul a oferit câteva promoții foarte tentante care nu au fost scoase niciodată și care sunt valabile de mai bine de un an de zile, așa că le voi enumera pe scurt în cele ce urmează:

oferte-betano.JPG

 • Recuperare la 0:0 - returnează miza pariurilor de tipul pauză / final sau scor exact dacă meciul pe care ai pariat se termină aşa cum începe, adică cu scorul de 0:0

 • Marjă 0% - derulează puţin articolul în sus şi vezi acea imagine în care avem meciul West Ham - Manchester United. Vei vedea în dreptul lui un cerc roşu. Acel lucru înseamnă că la jocul respectiv Betano nu percepe comision, astfel încât rezultă cote mai mari. Aceste cote cu marjă 0% se găsesc la meciuri de fotbal, baschet, tenis şi vole

 • Streaming LIVE - am vorbit mai sus despre această facilitate care pare a fi totuşi inexistentă

 • Primă la multiple - se acordă bonus pentru pariuri multiple formate din 4-10 pronosticuri; oferta este valabilă doar pentru anumite competiţii de fotbal şi de baschet şi doar pentru anumite tipuri de pariuri. Oferta este valabilă doar pentru pariuri de cote minim 1.50 fiecare. Bonusul începe de la 10% din câştig pentru un bilet cu 4 selecţii şi ajunge până la bonus de 50% din câştig pentru un bilet cu 10 selecţii. O persoană poate beneficia de trei ori de ofertă pe durata unei zile calendaristice

 • Pierdere la limită - valabilă pentru pariurile multiple (5-10 pronosticuri) din fotbal şi baschet (doar pentru anumite competiţii care se pot găsi pe pagina promoţiei). Dacă pierzi o singură selecţie agenţia îţi returnează banii. Cota minimă per variantă trebuie să fie 1.65, oferta este valabilă doar pentru pariuri fotbal de tip 1x2, peste / sub, GG / NG şi pariuri baschet de tip victorie, handicap, peste/sub. Suma maximă restituită este de maxim 100 RON. Se poate beneficia de ofertă de cel mult trei ori într-o zi calendaristică şi nu este valabilă pentru pariuri live.

 

10. CONCLUZII FINALE

Pe lângă pariuri Betano oferă şi jocuri de casino, inclusiv cu dealeri live. Fără doar și poate Betano poate fi soluția mult așteptată de pariorii din România. Vine cu soluții inovatoare precum Talk&Bet (aplicația de mobil cu comandă vocală), transmisii live video comparabile cu cele ale celor mai buni operatori din lume, payout-uri de aproape 100% prin promoția unică Marjă 0 și cote foarte mari pentru cele mai multe meciuri. Astfel concluzia este foarte simplă: în acest moment Betano este una dintre cele mai bune 5 case de pariuri online licențiate în România, astfel încât se merită să ne deschidem un cont la aceasta.

Deschide un cont acum la Betano și ai cea mai bună ofertă de bonus!

 

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Discutii