Află cum se verifică identitatea contului BetStars

Vezi cum se verifică identitatea contului de pariuri BetStars (deschide un cont acum) pentru a putea retrage rapid banii de pe cont, și pentru a nu te trezi cu contul blocat! Procesul de verificare îți poate da câteva bătăi de cap dacă nu știi la ce să te aștepți, deci citește cu atenție informațiile următoare! Trebuie spus din start că dacă ai deja un cont PokerStars verificat, atunci poți să pariezi fără probleme pe platforma BetStars (D.ONJN 1438/12.08.2016) fără a fi necesar să repeți procedura de verificare. Oricum pașii ce trebuie urmați sunt mai mult decât simpli, așa cum vei putea vedea mai jos.


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Ce documente trebuie să trimit?

 2. Cum trimit actele?

 3. Întrebări comune de la pariori


TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!

betstars-1.png


1. CE DOCUMENTE TREBUIE SĂ TRIMIT?

Cei de la BetStars solicită în primă fază două acte:

 • un act de identitate: buletin, pașaport, permis de conducere, livret militar, PASS Card.
 • dovadă a adresei: aici poți trimite o copie după o factură de utilități (gaze, apă, curent, cablu TV sau telefon), un extras de cont bancar, sau un extras de card de credit. Indiferent de actul trimis, acesta nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni. Este acceptat chiar și certificatul de asigurare casă sau automobil, cu condiția să nu fie mai vechi de 12 luni.
   

2. CUM TRIMIT ACTELE?

Cei care nu citesc acest articol s-ar putea să aibă câteva bătăi de cap. ATENȚIE! verificarea se poate face doar din aplicația pentru poker, nu și de pe site!

 • Intră în aplicația PokerStars, loghează-te, și accesează meniul ”Ajutor” din partea dreaptă. 
 • Apasă pe butonul ”Deschide formular Contactează serviciul asistență” ce apare în centrul paginii
 • Selectează limba română, și categoria Securitate – Verificare vârstă.
 • Apasă pe ”atașează” pentru a selecta fișierele.

O modalitate mai simplă de a verifica contul este prin trimiterea unui email la adresa verification@betstars.eu care să conțină userul tău și copii după cele două acte. Mailul trebuie trimis de pe adresa asociată contului de pariuri. Cei de la betstars.com recomandă totuși să optezi pentru prima variantă.

 

3. ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Cum ştiu că documentele pe care le trimit vor fi acceptate?

Sunt acceptate atât documente scanate cât și fotografiate,  cu condiția ca acestea să fie valabile și lizibile. Informațiile trebuie să poată fi ușor de citit (să nu fie blurate sau acoperite), iar poza să conțină integral documentul (nu doar o parte din el).
 

În ce format trebuie să trimit documentele?

Este recomandat să folosești un format .jpg, dar sunt acceptate și formate .pdf, .tiff și .doc cu condiția ca un fișier să nu fie mai mare de 5MB.
 

Cât timp durează până când actele sunt verificate?

De regulă cei de la BetStars se mișcă destul de repede astfel încât nu ar trebui să dureze mai mult de 24 de ore, dar pot exista și excepții dacă au multe solicitări.


Vor fi solicitate și alte documente pe parcurs?

Este posibil ca la un moment dat să ți se solicite și o dovadă a metodei de plată utilizate, mai ales dacă depui cu un card de credit / debit. Dar vei fi informat de către agenție dacă este cazul de așa ceva.
 

Sunt actele mele în siguranță?

Mulți se tem să trimită acte personale site-urilor de jocuri de noroc, dar totuși vorbim de un operator care este numărul 1 în lume în materie de poker, deci sunt convins că cei de acolo respectă toate normele de securitate. Mai multe detalii despre procesul de verificare al identității poți găsi aici: https://pariurix.com/case-de-pariuri-online.html

Nu mai face compromisuri, vezi acum care este agenția de pariuri sportive online recomandatã de PariuriX.com


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi