Află care este casa de pariuri online la care joacă cei mai mulţi pariori români!

care-sunt-agentiile-online-la-care-joaca-cei-mai-multi-pariori-din-romania.jpg

Pe pagina agenţiilor de pariuri online cu licenţă de operare în ţara noastră puteţi vedea preferinţele pariorilor români la momentul actual, când am mai rămas cu puţine alternative, puţin dar bune în marea lor majoritate Dintre ele, această agenţie de pariuri este agenţia preferată de cei mai mulţi pariori români, iar în paragrafele următoare vă vom arăta de ce pariorii romani o preferă.
 

Cele mai importante criterii de care trebuie să ţinem cont în alegerea agenţiei de pariuri sunt:

  • serviciile oferite românilor (interfaţă, suport clienţi, bonusuri, transmisii live video)
  • oferta de meciuri şi opţiuni de pariere, atât înainte de începerea unei partide, cât şi în timpul acesteia
  • stabilitatea şi calitatea serviciului de pariuri live.
  • cotele oferite
  • seriozitatea agenţiei.

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta

Acestea sunt si criteriile principale de care românii ţin cont atunci când aleg casa de pariuri la care să parieze. Acum să luam fiecare categorie în parte, pentru a vedea de ce Netbet(D.ONJN 1279 /29.06.2016)  este agenţia preferată de cei mai mulţi români conform votului de pe pagina spre care v-am lăsat link la începutul articolului, vot din lunea ianuarie 2016. Între timp este posibil ca preferințele pariorilor să se mai schimbe, iar de aceea este o idee bună să consulți acea pagină cu regularitate.


Cu ce iese Netbet în evidență?

  • Suport clienţi în limba română prin live chat

Netbet (deschide un cont acum) are suport clienţi în limba română timp de 13 ore/zi prin live chat (10:00 - 23:00). Operatorii sunt gata să vă ajute indiferent de problema avută. DETALII AICI.

  • Bonusuri

Netbet oferă întotdeauna clienților noi un bonus atractiv pentru prima depunere, și vine destul de des și cu alte oferte și promoții de nerefuzat. Pentru o listă cu ofertele disponibile accesează link-ul: https://pariurix.com/agentii/netbet/promotii

  • Stabilitatea serviciului de pariuri live

Indiferent cât de puţin importantă este o partidă, aceasta va fi blocată destul de rar. Alte case de pariuri obişnuiesc să blocheze mai des pariurile pe astfel de partide. De asemenea, pariurile sunt plasate destul de rapid, iar câştigurile sunt procesate în câteva minute, motive pentru care nu vom pierde niciodată pariurile dorite.

  • Facilităţi

Printre altele la Netbet puteţi viziona live video gratuit (trebuie să aveţi minim 0.01 RON bani în cont) meciuri de fotbal din Spania La Liga sau Franţa Ligue 1, precum şi partide de tenis sau jocuri de baschet din NBA.

O altă opţiune existentă la Netbet şi foarte utilă pariorilor este cash out. Astfel vă puteţi închide un pariu înainte ca acesta a fost stabilit şi astfel reduceţi riscurile.

  • Seriozitatea agenţiei

Sunt puţini acei pariori care au avut probleme cu această agenţie. În ceea ce priveşte limitarea clienţilor, majoritatea caselor de pariuri iau o asemenea măsura atunci când clientul începe să câştige sume semnificative de bani şi ajunge să-şi mărească brusc miza faţă de primele zile în care paria. Doar câteva agenţii nu-şi limitează niciodată clienţii, iar acelea sunt în special destinate pariorilor care se joaca puţin şi pe sume mari, iar la acestea din start oferta de meciuri şi opţiuni de pariuri va fi mai slabă, iar celelalte servicii vor lipsi cu desăvârşire.

De obicei clienţii nu s-au plâns de alte probleme la Netbet, fiind una dintre cele mai serioase agenţii de pe piaţă atunci când vine vorba despre plata clienţilor şi despre corectitudinea luării anumitor decizii.

Agenţia acceptă foarte multe metode de depunere şi de retragere, toate fiind scutite de taxe, iar depunerea minimă este de doar 20 RON cu cardul, Skrill, sau Paysafecard.

Astfel Netbet are cel mai complet serviciu, fiind în top la absolut orice criteriu, la multe dintre ele fiind detaşat cea mai bună casă de pariuri online. Astfel puteţi înţelege şi de ce este casa de pariuri la care joacă cei mai mulţi români.

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!