Afară cu golanii și cu mafioții din fotbal!

Să ameninți niște jucători că le rupi picioarele sună a execuție în stil mafiot, așa cum zicea unul din pușcăriașii din fotbal când era în libertate: „Vă fac de la brâu în jos!”. Se întâmplă însă în zilele noastre. În rol principal: antrenorul FCSB. Presupuse victime: Băluță și Ivan, de la CS U Craiova.

Fotbalul românesc, și așa greu încercat în ultimii 10-15 ani tocmai din cauza acestor mafioți, nu mai are nevoie de așa ceva, nu trebuie să mai accepte astfel de golănii, care ne trag România în jos din punctde vedere al imaginii și al civilizației.

Prin astfel de declarații, respectivul personaj aduce grave deservicii și clubului la care lucrează, dar la noi încă mai merge, iar la această grupare – cu atât mai mult. Probabil că undeva, afară, în lumea civilizată, ieșiri de acest gen sfârșeau cu o demitere glorioasă.

E un gest golănesc, care ar trebui sancționat drastic de Comisia de Disciplină. Dacă vom continua să ne facem că e soare-afară, deși plouă cu găleata, nu avem nicio șansă să schimbăm ceva într-un fotbal îngropat tocmai din cauza unor oameni care nu știau ce e respectul față de cei din jur, față de sport și față de lege.

Ar trebui să vină vremea în care asemenea manifestări să fie respinse și taxate din interiorul fenomenului. Golanii trebuie excluși, marginalizați, să se ducă să antreneze în țări bananiere sau să nu mai antreneze deloc, dacă nu știu să se comporte în lumea civilizată.

Nu înțeleg nici de ce Liga Profesionistă de Fotbal nu are nicio reacție în astfel de cazuri. Antrenorul respectiv reprezintă un club care face parte din acest organism. Comportamentul lui lezează chiar și imaginea LPF și a sponsorilor acestei instituții.

Iar dacă jucătorii în cauză au martori sau dovezi scrise, sunt fraieri dacă nu-l acționează în instanță pe acest așa-zis antrenor.

Afară cu golanii și cu mafioții din fotbal!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi