Afacerea verii: Playtech a renunțat la acțiunile GVC pentru 200 milioane lire sterline!

Compania Playtech și-a vândut toate acțiunile deținute în cadrul Grupului de jocuri de noroc online GVC. Tranzacția este una istorică și s-a perfectat pentru suma de 200 milioane de lire sterline (228 milioane euro). Potrivit ultimelor rapoarte, producătorul de software pentru jocuri de noroc FTSE 250 (foto: ft.com) va folosi banii pentru plata unor datorii, dar și pentru achiziții. 

Cu sediul în Insula Man, Playtech a fost unul dintre cei mai mari acționari ai casei de pariuri Ladbrokes - achiziționată de GVC la începutul acestui an într-o afacere de 4 miliarde lire sterline (4,56 miliarde euro). Acțiunea Holding-ului Playtech a reprezentat o investiție strategică în Ladbrokes - grupul a oferit o participație de 3,4% în momentul în care GVC a cumpărat Ladbrokes. 

La scurt timp după ce și-a vândut acțiunile, Playtech a emis un comunicat în care a anunțat că sumele obținute în urma tranzacției "vor fi utilizate în scopuri corporatiste generale, care pot include fuziuni și achiziții sau reducerea valorii datoriei care va fi majorată în cadrul achiziției Snaitech". (foto: onlinecasino.co.uk)

Compania Playtech a decis să-și vândă în totalitate acțiunile deținute în GVC cu scopul de a dezvolta singură o afacere. În acest an, a obținut un pachet majoritar de acțiuni în compania italiană de pariuri Snaitech într-o tranzacție care s-a ridicat la 846 milioane euro.

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ACUM LA CAZINOUL RECOMANDAT DE PARIURIX! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi