Afacere englezească. Bournemouth a crezut că transferă un jucător de la Hagi. Greşit!

Toate echipele s-au agitat în perioada asta de transferuri. Hagi a lăsat-o mai moale. Pe principiul "Grăbeşte-te încet!", Hagi l-a vândut pe fiul său, Ianis la Fiorentina şi pe Florin Tănase la Steaua. Ieri, însă, în ultima zi de mercato, Hagi a aflat cu stupoare că a cedat un jucător în Premier League! Gafa le aparţine englezilor de la Bournemouth, care au încurcat echipa lui Hagi cu...Viitorul Mihai Georgescu din Cluj, de unde l-au transferat pe tânărul Mihai Dobre! Englezii s-au lăudat cu noua afacere pe site-ul echipei..Ştirea a fost preluată apoi de toate site-urile importante din lume!

Suntem fericiţi să vă anunţăm finalizarea transferului lui Mihai Dobre de la FC Viitorul Constanţa, echipă antrenată de fostul star al lui Real Madrid şi Barcelona, Gheorghe Hagi,

---au postat englezii de la Bournemouth pe pagina oficială

Dobre, jucător care abia a împlinit 18 ani, va face parte din echipa U21 a lui Bournemouth, urmând să intre în planurile echipei mari doar dacă antrenorul Eddie Howe va avea nevoie de el. Portarul Artur Boruc şi mijlocaşul Jack Wilshire, împrumutat vara asta de la Arsenal, sunt numele grele ale micuţei echipe din Premier League. 

 

Foto: afcb.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi