Share

Pronostic pentru Adrian Menendez Maceiras - Stefan Kozlov, ATP Newport, 17.07.2017

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Iul 2017 01:43 1,2k 0
Logo Adrian Menendez-Maceiras
Logo Stefan Kozlov
Adrian Menendez-Maceiras
Stefan Kozlov
VS
21:00 17 Iulie 2017
ATP Newport

Analiză și informații pentru Adrian Menendez-Maceiras v Stefan Kozlov

În Newport, Rhode Island, unul dintre cele mai frumoase oraşele din Statele Unite ale Americii, cu o populaţie de doar 25.000 de locuitori, se dispută unul dintre cele mai frumoase turnee de tenis din lume, istoria acestuia fiind chiar impresionantă. 
Prima minge a fost servită aici 1881, Newport fiind locul iniţial de desfăşurare a US Openului, ulterior mutat în New York (trecând şi de la iarbă la hard). Însă cei de aici au păstrat competiţia, sub alt nume, şi evident având o importanţă mult redusă. În plus, nici faptul că este plasat exact după Wimbledon nu-l ajută, deoarece toţi tenismenii de top preferă pauză competiţională, nu un turneu de 250 de puncte pe alt continent. 
Totuşi, Newport rămâne o bornă în circuitul ATP, ultima întrecere importantă pe iarbă a sezonului, un loc încărcat de istorie, şi cu premii destul de consistente, de 500.000 de dolari. 
Numele prezente la start însă nu sunt prea atractive, Isner şi Karlovic fiind principalii doi capi de serie, evident, jocul lor fiind complet pliat pe iarbă. 

Adrian Menendez Maceiras este un spaniol de 31 de ani, locul 175 ATP, un tenismen all-rounder, care se simte bine atât pe zgură (mai ales) însă şi pe suprafeţe rapide. Anul lui este bun, chiar surprinzător, el având sfert de finală la Noumea, titlu la Leon, după victorii excelente cu Escobedo, Gabashvili, Jarry şi în finală cu Roberto Quiroz, iar apoi finală şi pe zgura de la San Luis Potosi, pierdută de această dată la Andrej Martin. 
Maceiras s-a deplasat apoi spre Asia, cu un titlu iaraşi pe zgură (deşi mai rapidă) la Samarkand, un 6-4 6-2 cu Setkic, pentru ca de atunci rezultatele să lipsească. 
Totuşi, recent, pe hard, la Recanti, mai are un sfert de finală, pierdut greu cu Mirza Basic. 
Pe iarbă, suprafaţă care ne interesează în mod direct, Maceiras a jucat doar 2 turnee: la Ilkey a pierdut 6-2 6-7 6-7 cu rusul Kravshuk, pentru ca în calificări pentru Wimbledon: 

- 3-6 6-3 6-4 cu Tobias Kamke, câştigând 63% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 19 şanse de break (16 salvate) 
- 4-6 4-6 cu Bolelli, câştigând 60% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 11 şanse de break (8 salvate) 

După cum se vede, serviciul său a fost extrem de modest, deşi suprafaţă a fost una rapidă. 

Stefan Kozlov este un american de 19 ani, locul 147 mondial, unul dintre favoriţii întrecerii. Însă Stefan, deşi foarte talentat, are printre cele mai haotice jocuri din ATP, cumva amintind de James Blake tânăr, sau de Donald Young în juniorat. 
Sezonul său nu străluceşte, deşi are sfert de finală la Tempe, sfert de finală pe zgura de la Tallahaasee, sfert de finală tot pe această suprafaţă la Savannah, plus victorii cu Jared Donaldson şi Hyeon Chung la Acapulco. 
Pe iarbă nu a început bine, pierzând la Surbiton în primul tur cu Santillan, pentru ca la s-Hertogenbosch să-şi ridice nivelul şi să-l elimine pe Dustin Brown. Apoi însă, cu Ivo Karlovic, nu a avut nicio şansă, pierzând într-un mod complet neaşteptat 4-6 1-6. 
La Queen's s-a făcut remarcat prin victoriile la De Scheeper, Herbert şi mai ales Steve Johnson, însă apoi a dat de un Cilic excelent, pierzând în 2 seturi scurte. 
La Wimbledon din păcate nu a trecut de calificări, pierzând cu Novikov 5-7 2-6. 
Interesant este că şi Stefan joacă destul de slab pe serviciu, iar meciurile sale rareori ajung în tie-break, indiferent pe ce suprafaţă se dispută. Astfel, în 9 partide jucate pe iarbă în ultima lună, are doar un tie-break. 

Este primul meci direct intre cei doi. 

 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA ECHIPEI FAVORITE

LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00!

CLICK AICI pentru a citi regulamentul promoției

Pont recomandat Adrian Menendez-Maceiras VS Stefan Kozlov

Se întâlnesc doi tenismeni destul de atipici, agresivi, însă slabi pe serviciu. Stefan Kozlov este clar favoritul acestei dispute, având pe iarbă recent victorii cu Steve Johnson, Dustin Brown şi Hugues-Herbert. Însă interesant este că are doar 1 tie-break disputat în 9 partide pe iarbă, neajungând în prelungiri nici măcar cu Ivo Karlovic. Maceiras joacă şi el destul de haotic, dezordonat, iar pe iarbă nu mi se pare că se simte bine. Iar serviciul nu-i funcţionează, luând în considerare faptul că în calificările de la Wimbledon a oferit, în 2 partide, 30 mingi de break. Astfel, deşi suprafaţa nu este potrivită pentru acest pariu, pronosticul meu va merge pe ideea că seturile nu se pot prelungi.

Pont pariuri: Tie-break in meci: Nu

Miza: 5/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

51

Castigate:

38

Pierdute:

7

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0