Adio calificare la Euro 2017! Norvegia U19 - România U19 3-1

Puştii din naţionala Under19 a României au bifat două înfrângeri în trei zile şi nu mai au nicio şansă de calificare la Euro 2017. După 1-2 cu Olanda, jucătorii lui Costel Enache au pierdut cu 1-3 şi meciul cu Norvegia. La Hardenberg, acolo unde s-a jucat partida, nordicii au deschis scorul prin Roseth, în minutul 14. Tricolorii mici au egalat în minutul 68 - Denis Man a reaprins speranţa pe banca României. Numai că norvegienii nu au renunţat la luptă şi au câştigat meciul în ultimele 4 minute, când au dat două goluri! Ajer (86) şi Grodem (90) au marcat în victoria care i-a dus pe nordici pe primul loc în grupa a 2-a de calificare, cu punctaj maxim după două etape. Olanda e pe doi, tot cu şase puncte, dar cu golaveraj mai slab. România e pe trei, cu 0 puncte, tot atâtea căte are şi ocupanta ultimului loc, San Marino, echipele fiind despărţite de golaveraj. 

Unica şansă a României în acest moment e să învingă marţi, în ultimul meci, San Marino la scor şi să aştepte ca restul echipelor clasate pe locul 3 să aibă acelaşi număr de puncte, dar un golaveraj inferior. Dar şi aşa va fi aproape imposibil - la turneul final U19 de la anul se califică un singur loc 3 din cele 13 grupe.

 

Au jucat pentru România U19: L. Vlad - Căpușă, Pașcanu, D. Ciobotariu, Al. Negrea - Oaidă, Vl. Dragomir - A. Ciobanu, I. Hagi, Fl. Coman - Ad. Petre. Selecționer: Costel Enache

 

Foto: gsp.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi