Adi Popa şi Alibec, doriţi de Stuttgart şi Maccabi. Transferurile s-ar putea face azi!

Mai sunt doar două zile până la încheierea perioadei de transferări şi cluburile din Europa se grăbesc să-şi asigure serviciile jucătorilor doriţi. Unul dintre ei este Adi Popa, anunţă Dolce Sport, pentru care nemţii de la Stuttgart şi-au manifestat interesul concret. Transferul s-ar putea face chiar astăzi, în cazul în care nemţii vor oferi preţul corect. Ar fi a treia mare lovitură dată vara asta de Gigi Becali, după Chipciu şi Stanciu la Anderlecht. Ultimul a plecat pentru 9,8 milione de euro, record absolut pentru un jucător din Liga 1. 

Adi Popa a venit la Steaua de la Chiajna în 2012, iar în această perioadă a câştigat trei titluri de campion, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii şi o Supercupă a României. 2 milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului Stelei în acest moment. La Stuttgart, Adi Popa ar putea face "cuplu" cu Maxim, internaţionalul românul transferat de nemţi în urmă cu trei ani. 

Şi campioana Astra ar putea pierde un jucător de top. Alibec este dorit de Maccabi Tel Aviv, campioana ultimilor 3 ani din Israel. Echipa antrenată de fostul atacant al lui Ajax, Shota Arveladze, a fost vara asta în România pentru dubla cu Pandurii din Europa League şi s-a interesat de atacantul Astrei. 

Internaţionalul român este pe o listă de 4 atacanţi, dintre care Maccabi va alege doar unul. Discuţiile se învârt în jurul sumei de 3 milioane de euro, bani pe care i-a oferit şi o echipă "misterioasă" din Turcia. Şi Legia Varşovia l-a vrut pe Alibec, dar cele 2 milioane de euro oferite de polonezi nu i-au mulţumit pe şefii campioanei României. Steaua a făcut şi ea o ofertă pentru Alibec, dar Becali nu a vrut să plătească mai mult de 1,5 milioane de euro. 

Revenit ca titular la Astra după accidentarea suferită la Euro 2016, Alibec a avut o contribuţie decisivă la calificarea campioanei României în grupele Europa League, în "dubla" cu englezii de la West Ham.

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi