Adi Popa, în joc de glezne. MM Stoica: "Ar putea pleca din această iarnă"

După Chipciu şi Stanciu, a venit şi vremea lui Adi Popa să plece. Prosport scrie că mijlocaşul Stelei e decis să se transfere la o echipă din străinătate la finalul acestui sezon, atunci când i se termină înţelegerea cu gruparea condusă de Gigi Becali. În cazul în care clubul va primi o ofertă bună, e posibil ca jucătorul în vârstă de 28 de ani să plece chiar din această iarnă. 

Venit în 2012 de la Concordia Chiajna, Adi Popa a refuzat ultimele propuneri de prelungire a contractului cu Steaua (scadent în vara lui 2017) şi începând din iarnă e liber să negocieze cu orice echipă, fără acordul clubului. Chiar dacă Adi Popa îşi va găsi o altă echipă, acesta va fi folosit de Reghe până în ultima clipă, spre deosebire de Gnohere - care a fost trimis la echipa a doua a lui Dinamo în momentul în care negocia cu Steaua.

Adi Popa a jucat până acum 19 meciuri şi în naţionala României, pentru care a marcat 3 goluri. "Nu se pune problema să-l trimitem la echipa secundă", anunţă Mihai Stoica.

Adi Popa va termina contractul cu Steaua şi apoi va alege foarte probabil să plece în străinătate, pentru că este un om de echipă naţională. Vom încerca să găsim o soluţie pentru el în iarnă. Dacă nu se va putea, atunci va rămâne până în vară.

Nu se pune problema ca el să joace la echipa a doua! Ba, mai mult, este printre cei 15 jucători care nu au voie să joace la echipa a doua. Îl respectăm pentru ce a făcut aici,

---a declarat Mihai Stoica

În cazul în care nu se va găsi o echipă dispusă să achite şi o sumă de transfer pentru a se baza pe mijlocaş încă din ianuarie, acesta va pleca în vară, fără ca Steaua să încaseze vreun ban. 195 de meciuri a jucat Adi Popa pentru Steaua până acum şi a marcat 24 de goluri. La 2 milioane de euro este cotat jucătorul Stelei de către nemţii de la transfermarkt.de. 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi