Adevărul despre a doua televiziune care va transmite Euro 2016

În ultimele zile au apărute mai multe știri care anunțau o a doua televiziune care va transmite meciurile de la euro 2016, dar toate se bazează doar pe zvonuri.

Se presupune că ProTv ar fi semnat un contract pentru drepturi de televiziune dar această informație nu a fost confirmată. Libertatea anunță că TVR a pierdut cursa în fața PRO TV-ului și că asistăm la un moment istoric. Paginademedia.ro anunță că a contactat televiziune PRO TV dar aceștia nu au dorit să comenteze informația, așa cum susțin pe pagina lor.

Cea ce este foarte ciudat este  faptul că CAA Eleven firma care vinde drepturile de tevizare a meciurilor de la EURO 2016 a anunțat acum o lună că s-a închis licitația și nici o altă televiziune din România nu mai poate achiziona aceste drepturi.

Un alt aspect, este cel de anul trecut, când Jucan declara că în calitate de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului observa că exclusivitatea obținută de Dolce Sport afectează populația din România. Dolce Sport nu poate asigura o difuzare prin Telekom către minim 70% dintre români așa cum cere Hotărârea Guvernului României numărul 47 din 2003. Dar ne-am obisnuit, în România e posibil orice.

Este posibil să asistăm la o reclamă ascunsă pentru televiziunea care se presupune că va transmite live Euro 2016. Nu ar fi rău să putem vedea meciuriel pe cât mai multe posturi TV, nu toată lumea are Dolce din păcate și cum TVR -ul din cauza problemelor grave pe care le are este cam scoasă din cursă ... mai râmâne doar varianta live online.

Voi ce părere aveți despre aceste zvonuri sunt sau nu adevărate?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi